Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Εσείς, κυρία μου, τι όνειρο θα δείτε απόψε το βράδυ?






Κυρίες μου, όσες νομίζετε ότι ο IonnKorr

επειδή:
- Ονειρεύεται μια Ενοποιημένη Θεωρία Πεδίων
- Ονειρο-αγωνιά για την εύρεση του σωματιδίου Higgs στο "πείραμα του CERN"
- Ονειροβατεί σε χώρους Hilbert και Riemann
- Ονειρο-πονοκεφαλιάζει με το "θεώρημα Heine–Cantor"
- Ονειροπάρθηκε με την Διαφορική Τοπολογία
- Παθαίνει ονειρώξεις με την Tensor–vector–scalar gravity
- Επιτελεί ονειρικό "ολονύκτιο σεξ" με την Κβαντική Φυσική (ενώ και η Γραμμική Άλγεβρα "παίρνει μάτι")
- Απεχθάνεται κάθε είδους: Ονειροκρίτες, Αστρολόγους, ΑερομάντεςΑριθμομάντες, ΙερομάντεςΚαφεμάντες,  ΧαρτομάντεςΧειρομάντες και άλλες συναφείς αεριτζήδικες "ειδικότητες".


επομένως:
- αδυνατεί να ερμηνεύσει το όνειρο που θα δείτε απόψε το βράδυ!


πλανάστε πλάνην οικτράν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


O IonnKorr δεν είναι φυσικός! Ο IonnKorr είναι ο μεγαλύτερος "διαδικτυακός ονειροερμηνευτής" που εμφανίσθηκε στην Ελληνική Blogόσφαιρα από την γέννησή της!


Δείτε, λοιπόν, εσείς το όνειρο (με την ησυχία σας) και ελάτε εδώ, να σας πούμε τι σημαίνει!!!!!


Πάρτε, ακολούθως, ένα δείγμα της ονειρο-ερμηνευτικής σοφίας μας:



----
Η εμφάνιση στο ύπνο των εξής αντικειμένων σημαίνει:

Άβυσσος
Αν δείτε ότι κοιτάζετε σε μιαν άβυσσο, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε απειλές κατάσχεσης ιδιοκτησίας, και ότι θα υπάρξουν φιλονικίες και κατηγορίες προσωπικής φύσεως, που θα σας δυσκολέψουν την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ζωής. Για μια γυναίκα που ονειρεύτηκε πως κοίταζε σε άβυσσο, σημαίνει ότι θα φορτωθεί με ανεπιθύμητες φροντίδες. Αν δει πως πέφτει στην άβυσσο, η απογοήτευση της θα είναι πλήρης" αν όμως δει πως κατάφερε να την περάσει, ή να την αποφύγει, σημαίνει ότι θα αποκατασταθεί.


Άγαλμα
Αν δείτε αγάλματα στον ύπνο σας, σημαίνει απομάκρυνση αγαπημένου προσώπου. Ακόμα σημαίνει έλλειψη ενεργητικότητας, που θα γίνει η αιτία να έχετε απογοητευτικά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

Αγάπη
Το να δείτε ότι αγαπάτε οτιδήποτε, σημαίνει ικανοποίηση με το περιβάλλον σας. Αν ονειρευτείτε ότι η αγάπη των άλλων σας γεμίζει με ευτυχία, σημαίνει επιτυχία και απελευθέρωση από τις φροντίδες της ζωής. Για τους συζύγους, αγάπη στ' όνειρο τους προλέγει μεγάλη ευτυχία και έξυπνα παιδιά που θα συντελέσουν στην ομορφιά της οικογένειας. Πατρική αγάπη στ' όνειρο σημαίνει συνεχή πρόοδο για την απόκτηση κοινωνικής θέσης και ευημερίας.


Αγγειοπλάστης
Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί αγγειοπλάστη το όνειρο αυτό προλέγει ευχάριστες και επιτυχημένες συναλλαγές.

Αγγελία
Αν δείτε πως δημοσιεύατε αγγελίες, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να καταφύγετε σε σωματικό μόχθο για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να φτιάξετε την περιουσία σας. Αν δείτε πως διαβάζατε αγγελίες, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας φτάσουν και θα σας νικήσουν στον ανταγωνισμό.






Δακτυλήθρα
Αν δείτε στo όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για κακές ειδήσεις για τις οποίες θα στεναχωρεθείς πολύ. Αν είσαι άντρας και φοράς δακτυλήθρα θα κάνεις σχέση με γυναίκα επιπόλαια η οποία θα σε κοροϊδεύει.

Δάνειo
Aν δείτε στον ύπνο σας ότι δανείζεστε χρήματα, είναι σημάδι χασούρας και πενιχρής υποστήριξης. Για έναν τραπεζίτη που θα ονειρευτεί ότι δανείζεται από μιαν άλλη τράπεζα, σημαίνει πως αν δε λάβει υπόψη του αυτή την προειδοποίηση, θα φτάσει σε κατάσταση κατάρρευσης. Αν κάποιος άλλος δανειστεί από σας, σημαίνει ότι σε περίπτωση ανάγκης θα σας προσφερθεί έγκαιρα βοήθεια. Αληθινοί φίλοι θα σας συμπαρασταθούν. Αν δείτε πως δανείζετε διάφορα αντικείμενα, προβλέπεται βελτίωση σε όλους τους τομείς. Αν δείτε πως αρνιέστε να δανείσετε οτιδήποτε, σημαίνει πως θα συνειδητοποιήσετε τα συμφέροντα σας και θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη την φίλων σας

Δαντέλα
Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι φοράει δαντέλες, σημαίνει ότι θα ικανοποιηθούν όλες της οι επιθυμίες και οι εραστές και θαυμαστές της θα υποταχθούν χωρίς όρους και απαιτήσεις. Το να δείτε πως αγοράζατε δαντέλες σημαίνει ότι θα διαπραγματευτείτε κάτι πολύ ακριβό, και ο πλούτος θα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Αν δείτε πως πουλούσατε δαντέλες, σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας θα ξεπεράσουν τις δυνατότητες σας. Για ένα νέο κορίτσι που θα ονειρευτεί ότι φτιάχνει δαντέλα, σημαίνει ωραίο και πλούσιο άνδρα. Αν δει ότι στολίζει το νυφικό της με δαντέλα, σημαίνει ότι θα έχει πολλούς εραστές αλλά όχι σύζυγο.


Άγγελος
Αν δείτε στον ύπνο σας αγγέλους, είναι προμήνυμα ότι κάποιες επιδράσεις θα επιφέρουν διαταραχές στον ψυχικό σας κόσμο. Αυτές οι διαταραχές θα έχουν ως συνέπεια να αλλάξει η μοίρα σας. Αν το όνειρο είναι ασυνήθιστα ευχάριστο, θα ακούσετε νέα για την υγεία φίλων, και θα λάβετε μια κληρονομιά από άγνωστους συγγενείς. Αν το όνειρο ήρθε ως σημείο προειδοποίησης, εκείνος που το είδε μπορεί να περιμένει απειλές για κάποιο ερωτικό ή χρηματικό σκάνδαλο. Για τους κακούς ανθρώπους είναι ένα είδος υπόδειξης να μετανοήσουν" για τους καλούς είναι μια παρηγοριά.

Δάκρυ
Αν ονειρευτείτε ότι κλαίτε, σημαίνει ότι κάτι καλό θα σου συμβεί και για υπόθεση που περιμένεις και αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά. Αν δείτε άλλους να κλαίνε, θα απαλλαγείς από βάσανα και στεναχώριες


Δάσκαλος
Αν ονειρευτείτε δάσκαλο, σημαίνει ότι σας ευχαριστεί η μάθηση και η προσπάθεια για βελτίωση του εαυτού σας. Αν δείτε ότι ο ίδιος είστε δάσκαλος, σημαίνει ότι έχετε πολλές πιθανότητες να φτάσετε τους στόχους σας και να επιτύχετε στα γράμματα

Δάσος
Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σε ένα πυκνό δάσος, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα στις επιχειρήσεις και καυγάδες στην οικογένεια. Αν ονειρευτείτε ένα πλούσιο σε φύλλα και πρασινάδα δάσος, σημαίνει ευημερία και απολαύσεις. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων, αυτό το όνειρο προλέγει φήμη και εκτίμηση από το κοινό. Αν το δάσος έχει πάρει φωτιά ή καίγετε σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις γιατί ότι κέρδισες θα το χάσεις πολύ εύκολα. Αν το δάσος έχει άγρια ζώα, έχεις πολλούς εχθρούς. Αν κόβεις ξύλα στο δάσος θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία στη ζωή σου που πρέπει να την εκμεταλλευτείς

Δαυλός
Αν ονειρευτείτε αναμμένο δαυλό, να περιμένετε την εύνοια της τύχης. Σε περίπτωση που κρατάει άλλος τον δαυλό πρόσεχε γιατί κάποιος θέλει να σου κάνει κακό

Δάφνη
Αν βλέπεις δάφνες στον ύπνο σου, θα κάνεις καλό γάμο, θα αποκτήσεις καλά παιδιά. Αν σας στεφανώνουν με δάφνες, τυχερά κέρδη ή κληρονομιά. Επίσης σας περιμένουν επιτυχίες και φήμη. θα αποκτήσετε νέες κατακτήσεις στον έρωτα. Οι επιχειρήσεις σας θα έχουν κέρδη. Η κοπέλα που θα δει πως βάζει ένα δάφνινο στεφάνι στον αγαπημένο της θα έχει ένα πιστό και αφοσιωμένο σύζυγο

Δάκτυλo
Αν ονειρευτείτε πως τα δάχτυλα σας είναι σε άσχημη κατάσταση, σημαίνει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε όμορφα, άσπρα χέρια με καλοφτιαγμένα νύχια, σημαίνει πως η αγάπη σας θα βρει ανταπόδοση και πως θα γίνετε γνωστός για τις αγαθοεργίες σας. Αν δείτε πως τα δάχτυλα σας είναι εντελώς κομμένα, σημαίνει πως θα χάσετε μέρος της περιουσίας σας ή ακόμη και συγγενή σας.

Δαχτυλίδι
Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι μεγάλης στεναχώριας ιδίως εάν είναι χρυσό θα ακούσετε για θάνατο αγαπητού σας προσώπου. Όσο πιο πολλά τα δακτυλίδια τόσο πιο πολύ η στεναχώρια. Αν τα δακτυλίδια είναι ασημένια, σημαίνει ότι μπορεί να ξεγελαστείτε από αγαπητά σας πρόσωπο ή από φίλους οι οποίοι θα γίνουν εχθροί. Αν πετάξετε τα δακτυλίδια από πάνω σας, απαλλάσσεστε από μεγάλες στεναχώριες και φτώχειες. Αν το δακτυλίδι που φοράτε στο χέρι σας είναι πολύ μεγάλο και σας πέσει, προσέχετε μην μαθευτούν τα μυστικά σας ή το άτομο που αγαπάτε σας προδώσει

Δεκανίκι
Αν ονειρευτείτε πως περπατάτε με δεκανίκια, σημαίνει ότι θα στηριχτείτε σε μεγάλο βαθμό σε άλλους για να ορθοποδήσετε και προχωρήσετε. Αν δείτε άλλους να περπατούν με δεκανίκια, σημαίνει ότι δε θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα από το μόχθο σας.

Δεξαμενή
Αν ονειρευτείτε δεξαμενή, είναι προμήνυμα ότι κινδυνεύετε να καταστρέψετε την ευχαρίστηση και να παραβιάσετε τα δικαιώματα φίλων σας. Αν δείτε πως αντλείτε νερό από δεξαμενή, είναι σημάδι ότι θα σπαταλήσετε το χρόνο σας και θα διασκεδάσετε κατά τρόπο που θα ξεφύγει από τα όρια της ευπρέπειας. Αν δείτε άδεια δεξαμενή, είναι προμήνυμα δυσάρεστης αλλαγής από την ευτυχία στη λύπη.

ΔηλητήριοΑν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε δηλητήριο εσείς ή άλλος, σημαίνει ότι θα έρθουν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Αν προσπαθείτε να δηλητηριάσετε κάποιον, είναι προμήνυμα ότι πολλά πράγματα στη ζωή σας δεν θα πάνε καλά. Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον εραστή της μ' αυτό τον τρόπο, είναι σημάδι πως θα δυσκολευτεί πολύ να βρει ταίρι. Αν δείτε πως πετάξατε το δηλητήριο, σημαίνει ότι με τις δυνάμεις σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις. Αν ονειρευτείτε ότι συγγενείς ή παιδιά σας δηλητηριάστηκαν, σημαίνει ότι θα πληγωθείτε από αυτούς που δεν υποψιαζόσαστε. Αν δείτε ότι δηλητηριάστηκε εχθρός σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Αν δείτε πως αναρρώσατε από δηλητηρίαση, είναι ενδεικτικό επιτυχίας έπειτα από μεγάλη στενοχώρια.





Διάβολος
Αν ονειρευτείς ότι μιλάς με τον διάβολο, πρόσεχε γιατί κάποιο άτομο που υπολόγιζες πιστό θα σε προδώσει. Αν σε βασανίζει κινδυνεύεις να χάσεις τη θέση σου. Αν τον βλέπεις με μαύρη ουρά και κέρατα πρόσεχε τη δουλειά σου γιατί δεν τη διαχειρίζεσαι σωστά. Αν σε κυνηγάει ο διάβολος, άνθρωποι που σε βοήθησαν θα ζητήσουν να τους βοηθήσεις ή να τους επιστρέψεις την βοήθεια και αυτό θα σε πάει πολύ πίσω οικονομικά. Αν παντρεύεσαι διάβολο ή κάνεις έρωτα μαζί του, πρόσεχε τις ερωτικές σου σχέσεις. Αν ο διάβολος μεταμορφώνεται σε άγγελο, θάνατο αγαπητού σου προσώπου θα ακούσεις

Διαζύγιο
Αν δείτε ότι είστε χωρισμένος, σημαίνει ότι δεν είστε ικανοποιημένος με το σύντροφο σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πιο εγκάρδια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Είναι ένα όνειρο προειδοποιητικό. Για τους παντρεμένους το να ονειρευτεί διαζύγιο προμηνύει πάντα άσχημες εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ενώ για τους ανύπαντρους ένα πολύ καλό γάμο.

Διαθήκη
Αν δείτε ότι κάνετε τη διαθήκη σας, σημαίνει στιγμιαία κερδοσκοπία. Για τη σύζυγο ή για οποιονδήποτε άλλον, το να σκεφτεί στo όνειρό του διαθήκη είναι δυσοίωνο σημάδι και δεν προμηνά ευχάριστα γεγονότα. Αν ονειρευτείτε ότι αποτύχατε να αποδείξετε μια διαθήκη, υπάρχει κίνδυνος να συκοφαντηθείτε. Αν δείτε πως χάσατε διαθήκη, είναι προμήνυμα εμπορικής ζημιάς. Αν δείτε πως καταστρέψατε μια, είναι προειδοποίηση ότι ετοιμάζετε απάτη σε βάρος σας.

Διαμάντι
Αν ονειρευτείτε πως έχετε διαμάντια στην κατοχή σας, προμηνύονται τιμές και αναγνώριση από υψηλά πρόσωπα. Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της, της προσφέρει διαμάντια σημαίνει ότι θα συνάψει γάμο που θα γεμίσει τους δικούς της με υπερηφάνεια και ευχαρίστηση. Αν όμως δει πως χάθηκαν τα διαμάντια, είναι πολύ κακό όνειρο και προοιωνίζεται ανέχεια, ταπείνωση, ακόμα και θάνατο. Για μια αθλήτρια, που θα ονειρευτεί διαμάντια, προβλέπονται επιτυχίες και θαυμάσια δώρα. Για έναν εμπορευόμενο, σημαίνει θαυμάσιες τοποθετήσεις. Τα διαμάντια γενικά είναι σημάδι καλής τύχης.

Διγαμία
Αν ένας άντρας δει στον ύπνο του ότι διέπραξε διγαμία, σημαίνει ότι θα απατήσει τη γυναίκα του και θα γίνει μεγάλο σκάνδαλο. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει ότι θα βλάψει την υπόληψη της αν δεν προσέξει πολύ.

Δίδυμος
Αν δείτε στ' όνειρο σας δίδυμα, σημαίνει ότι θα έχετε οικονομική ασφάλεια και αρμονική οικογένεια.
Αν ονειρευτείτε ότι τα δίδυμα είναι ασθενικά, θα πρέπει να περιμένετε απογοήτευση και θλίψη.

Διερμηνέας
Αν ονειρευτείτε διερμηνέα, σημαίνει πως θ' αναλάβετε επιχειρήσεις που δεν θα σας αφήσουν κέρδος. Αν είστε ο ίδιος διερμηνέας στο σπίτι σου μεγάλες φασαρίες θα έχεις ή θα σε εξαπατήσουν οι φίλοι σου.

Δικαστής
Αν δείτε στον ύπνο σας δικαστή, σημαίνει ότι οι διαφορές σας θα ταχτοποιηθούν με νομικές διαδικασίες. Επιχειρήσεις ή διαζύγιο θα πάρουν γιγαντιαίες διαστάσεις. Αν δείτε πως η δίκη έγινε και την κερδίσατε, σημαίνει επιτυχία, δίκη χαμένη σημαίνει το αντίθετο. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι βρίσκεται στο δικαστήριο και ακούει τη λέξη "ενοχή", σημαίνει ότι θα προξενήσει μεγάλο άγχος στους δικούς της εξ' αιτίας της άπρεπης συμπεριφοράς της.

Δικηγόρος
Αν δείτε στ' όνειρο σας δικηγόρο στο δικαστήριο, σημαίνει ότι θα προκύψουν φιλονικίες ανάμεσα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για κοσμικά ζητήματα. Εχθροί σας κλέβουν με ψεύτικες απαιτήσεις. Αν δείτε δικηγόρο να σας υπερασπίζεται, θα έχετε τη συμπαράσταση φίλων σας σε κάποιο μπλέξιμο, που θα σας κάνουν όμως περισσότερο κακό από τους εχθρούς. Αν είσαι ο ίδιος δικηγόρος πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου και αν παντρεύεσαι με δικηγόρο θα κάνεις σχέση με άτομο που θα σου δώσει πολλές πίκρες.

Δίκτυ
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι έχετε μπερδευτεί σε δίχτυ ή κάτι παρόμοιο, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας καταπιέσουν και θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την ευτυχία σας. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει ότι το περιβάλλον της θα της δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη. Αν δει ότι μπόρεσε ν' αποδεσμευτεί από τα δίχτυα, σημαίνει ότι δεν θα υποστεί συκοφαντίες. Αν ονειρευτείτε παλιό και τρυπημένο δίχτυ, θα πρέπει να προσέξετε τις συναλλαγές και τα χρέη σας, καθώς και τους κοινωνικούς δεσμούς σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας φέρουν στενοχώριες

Δίψα
Αν ονειρευτείτε πως διψάτε, είναι μια ένδειξη ότι οι επιδιώξεις σας ξεπερνούν τις δυνάμεις σας. Αν όμως δείτε ότι η δίψα σας σβήστηκε με δροσιστικά ποτά, αυτό σημαίνει ότι οι ευχές και οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν.

Δόντι
Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δείτε γιατρό να σας βγάζει δόντι, σημαίνει ασθένεια ίσως και θανατηφόρα. Το να δείτε ότι τα σφραγίζετε είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρείτε χαμένα αντικείμενα. Αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας. Αν δείτε ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τ' αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία. Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας. Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας ακόμη και θάνατο. Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακοφτιαγμένα. Γι' αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, κακή υγεία, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές ακόμα και γι' αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα. Αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Δραπέτευση
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δραπετεύετε από κάπου όπου σας κρατάνε δέσμιο, σημαίνει ότι θα ευρύνετε τον κύκλο των επιχειρήσεων σας. Το όνειρο με απόδραση από οποιαδήποτε δεσμά σημαίνει καλή υγεία και ευημερία. Αν δείτε πως προσπαθήσατε να δραπετεύσετε και αποτύχατε, θα υποφέρετε από εχθρούς που σχεδιάζουν να σας κάνουν κακό.

Δρεπάνι
Αν δεις δρεπάνι στο όνειρο σου, συνήθως είναι καταστροφή και ζημιά. Αν είναι χρυσό θα έχεις κέρδη, αν είναι σκουριασμένο ατύχημα ή αρρώστια.

Δρόμος
Αν ονειρευτείτε ότι περπατάτε σε ωραίο δρόμο και ομαλό, ευχάριστες ειδήσεις και επιτυχίες στις δουλειές σας. Αν ο δρόμος είναι ανώμαλος, στενός και σκοτεινός, θα έχετε στεναχώριες και αν καταφέρετε να τον περάσετε σημαίνει ότι θα απαλλαγείτε από αυτές. Αν ο δρόμος είναι ανηφορικός, προσέξτε γιατί αγωνίζεστε άδικα, αν είναι κατηφορικός με λίγους κόπους θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν δεξιά και αριστερά του δρόμου έχει γκρεμό, προμηνύει ερωτικές αποτυχίες. Αν ονειρευτείτε ότι περπατάτε σε δρόμο άγνωστο γεμάτο εμπόδια, προοιωνίζονται αγώνες που δεν θα καταλήξουν σε τίποτ' άλλο εκτός από στενοχώριες. Αν ο δρόμος είναι φαρδύς και δενδροφυτεμένος, σημαίνει ευχαρίστηση και αναπάντεχη χαρά.

Δωμάτιο
Αν ονειρευτείτε ένα δωμάτιο ολόλευκο και φωτεινό και μπαίνετε μέσα, τιμές, δόξες και καλή υπόληψη σημαίνει για εσάς. Αν το δωμάτιο αυτό γκρεμίζετε οικονομική στεναχώρια σας περιμένει ή και χωρισμός. Αν δείτε πως βρεθήκατε σ' ένα ωραίο και πλούσια επιπλωμένο δωμάτιο, σημαίνει ξαφνική απόκτηση περιουσίας. Για γυναίκα που θα παντρευτεί από συνοικέσιο, το όνειρο αυτό σημαίνει ότι κάποιος πλούσιος ξένος θα της προτείνει γάμο και θα της προσφέρει ένα όμορφο σπίτι. Αν το δωμάτιο είναι απλά επιπλωμένο, σημαίνει πως την περιμένει μια μέτρια και μάλλον φτωχική ζωή.

Δώρο
Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε δώρα από κάποιον, σημαίνει πως θα έχετε ερωτικές επιτυχίες. Αν δείτε πως
στέλνετε κάποιο δώρο, σημαίνει ότι θα δυσαρεστηθείτε και θα χάσεις την υπόληψη σου. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της της στέλνει πλούσια δώρα, είναι προμήνυμα ότι θα κάνει έναν πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο.

Μάγος Αν βλέπεις ότι είσαι μάγος θα σε εξαπατήσουν οι φίλοι σου. Αν βλέπεις κάποιο γνωστό σου μάγο σημαίνει ότι είναι πονηρός απέναντι σου. Αν βλέπεις γυναίκα μάγισσα προφυλάξου από το ταίρι σου. Αν δεις ότι κάνεις μαγικά θα σε κατηγορήσουν με δόλο και θα σε εξαπατήσουν.

Μάγειρας Αν δεις ότι εργάζεσαι ως μάγειρας ή μαγείρισσα κάποιο όνειρο σου θα πραγματοποιηθεί. Αν βλέπεις μάγειρα ή μαγείρισσα καλές μέρες να περιμένεις. Αν μαγειρεύεις σίγουρα φέρεσαι με μικροπρέπεια και θα εξευτελιστείς για αυτό. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι μαγειρεύεις στην κουζίνα σου η ζωή με τον άντρα σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι η ψυχή της οικογένειας. Αν είσαι ανύπαντρη και μαγειρεύεις στην κουζίνα σου θα κάνεις γρήγορα ένα καλό γάμο. Αν βλέπεις μαγειρικά σκεύη μέσα σε κουζίνα θα είναι άφθονα τα υλικά στο σπίτι σου. Αν όμως η κουζίνα είναι άδεια κάποια στεναχώρια θα έρθει αλλά θα περάσει γρήγορα. Αν βρίσκεσαι σε ξένη κουζίνα ζηλεύεις τα καλά άλλων. Αν δεις ότι μαγειρεύεις ωραίο φαγητό σημαίνει οτι πράττεις καλά και για σένα και για την οικογένεια σου. Αν δεις ότι σου μαγειρεύει κάποιος άντρας αυτός εργάζεται για να ωφεληθείς εσύ. Αν δεις ότι έχεις ωραίο φαγητό αλλά δεν προλαβαίνεις να φας θα χάσεις χρήματα από επιπολαιότητα σου.

Μάγουλα Αν δεις τα μάγουλα σου κίτρινα άρρωστα ή ματωμένα κάποιος συγγενή σου θα πεθάνει, ίσως να υπάρχει και ασθένεια και να μην σε έχουν σε υπόληψη. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις τα μάγουλα σου, κατά αυτό το τρόπο ίσως να έχεις και αποτυχίες στα ερωτικά σου και ίσως σε θεωρήσουν και ανήθικη. Αν σε χαστουκίσουν θα πάθεις υλικές ζημιές, αν όμως τα μάγουλα σου είναι κόκκινα και ζωηρά, θα έχεις πολύ καλή υγεία, η σχέσεις σου θα είναι πολύ καλές και πάντα θα έχεις καλή θέση εργασίας. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπει ς ότι έχεις υγεία, τότε σίγουρα θα κάνεις μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση και ο κόσμος θα σε εκτιμά

Ράβδος. Είναι κακός οιωνός.

Ραδίκι. Είναι προμήνυμα ευτυχισμένων ενώσεων και πλούσιου περιβάλλοντος.

Ρακούν. Είναι εξαπάτηση από τη φιλική συμπεριφορά των εχθρών σας.

Ράφι. Σημαίνει αβεβαιότητα για τ' αποτελέσματα κάποιας υπόθεσης η οποία σας γεμίζει άγχος.

Ράφτης. Είναι σημάδι ότι θα δημιουργηθούν στενοχώριες και προβλήματα σχετικά με κάποιο ταξίδι που σχεδιάζετε.

Ράφτρα. Σημαίνει πως απρόσμενα γεγονότα θα σας εμποδίσουν να πραγματοποιήσετε ορισμένες ευχάριστες επισκέψεις.

Ράχη. Σημαίνει απώλεια δύναμης. Το δόσιμο συμβουλής ή το δανεισμό χρημάτων είναι επικίνδυνο. Συχνά, ύστερα απ' αυτό το όνειρο ακολουθεί αρρώστια. Αν δείτε κάποιον να σας γυρίζει τη ράχη και να φεύγει, μπορεί να είστε βέβαιος ότι ο φθόνος και η ζήλια εργάζονται για να σας βλάψουν. Αν δείτε στον ύπνο σας τη δική σας ράχη, κάτι κακό σας περιμένει

Ράψιμο. Σημαίνει οικογενειακή γαλήνη, που θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Ρ
έγγα. Σημαίνει πως μετά βίας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις οικονομικές δυσκολίες. Αργότερα όμως θα έρθει η επιτυχία.

Ρείκι. Σημαίνει ότι εχθροί εξυφαίνουν γύρω σας δίχτυ από συκοφαντίες και ατιμίες, πράγμα που θα σας προξενήσει μεγάλη στενοχώρια, μα αν είδατε πως ξεμπλέξατε από τα ρείκια, πιστοί φίλοι θα έρθουν να σας συμπαρασταθούν σε κάθε επείγουσα περίσταση.

Ρετσινόλαδο. Σημαίνει ότι θα επιδιώξετε την ανατροπή κάποιου φίλου σας που κρυφά υπονομεύει την προκοπή σας.

Ρευματισμός. Είναι σημάδι πως τα σχεδία του θ' αργήσουν να πραγματοποιηθούν. Αν δει ότι άλλοι έχουν προσβληθεί, προμηνύονται απογοητεύσεις.

Ρήτορας. Σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε τους κόλακες που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να βοηθήσετε ανάξιους ανθρώπους. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως αγάπησε ένα ρήτορα, σημαίνει πως οι έρωτες της θα επηρεάζονται από την εξωτερική εμφάνιση.

Ρίγος. Σημαίνει ότι θα προσβάλετε ανθρώπους με την μεγάλη αδιαφορία σας για την επιρροή τους.

Ρίζες. Σημαίνει ότι αναμένονται κακοτυχίες στις επιχειρήσεις και στην υγεία. Αν δει ότι χρησιμοποίησε ρίζες για φαρμακευτικούς λόγους, είναι ένα προμήνυμα θλίψης και κακής υγείας.

Ρ
ινόκερος. Είναι σημάδι ότι απειλείσθε από μεγάλη απώλεια και κρυφά προβλήματα. Το να δείτε πως σκοτώσατε ρινόκερο, είναι καλός οιωνός: θα ξεπεράσετε τα εμπόδια, αλλά με γενναίες προσπάθειες.

Ροδάκινα. Προμηνύεται αρρώστια για τα παιδιά σας, απογοητευτικές αλλαγές στη δουλειά σας και ματαίωση προγραμματισμένων διασκεδάσεων. Αν όμως τα ροδάκινα βρίσκονταν πάνω στα δέντρα, είναι σημάδι πως θα αποκτήσετε μια θέση που επιθυμείτε ή πως θ' ασχοληθείτε με την υγεία και την οικονομική σας κατάσταση.

Ρόδες. Αν δείτε στον ύπνο σας ρόδες να γυρίζουν γρήγορα, σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις σας θα σημειώσουν επιτυχίες και ότι θα απολαύσετε την οικογενειακή ευτυχία. Αν δείτε σπασμένες ρόδες, σημαίνει χωρισμό ή και θάνατο προσφιλούς προσώπου.

Ρόδι. Αν δείτε ρόδια στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε σωστά τα υλικά μέσα που διαθέτετε για ν' αποκτήσετε πλούτο γνώσεων και όχι για να αναζητήσετε τις απολαύσεις που καταστρέφουν το σώμα και την ψυχή. Αν δείτε πως η αγαπημένη σας σας έδωσε ρόδι, σημαίνει πως αρχικά θα δελεαστείτε από τα θέλγητρα μιας πανούργας γυναίκας, αλλά οι εσωτερικές σας δυνάμεις θα σας διαφυλάξουν από την υποδούλωση σ' αυτή. Αν δείτε πως τρώγατε ρόδι, σημαίνει πως θα γοητευτείτε από τις αρετές κάποιου προσώπου.

Ρόδο. Αν δείτε στ' όνειρο σας μια τριανταφυλλιά γεμάτη πράσινα φύλλα και ροζ τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιος γάμος θα γίνει σύντομα στην οικογένεια, και μεγάλες ελπίδες θα εκπληρωθούν.

Ρολόι. Αν ονειρευτείτε ρολόι, είναι προμήνυμα ευημερίας και καλά οργανωμένης κερδοσκοπίας. Το να δείτε πως κοιτούσατε την ώρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες σας θα συναντήσουν σκληρή αντίδραση των αντιπάλων σας. Αν δείτε ότι σπάσατε ρολόι, θα πρέπει να αναμένετε απώλεια και στενοχώρια. Αν δείτε πως σας έπεσε το κρύσταλλο από ρολόι, είναι προμήνυμα απροσεξίας ή ανεπιθύμητης συντροφιάς.

Ρολόι τοίχου. Αν ονειρευτείτε πως είδατε ρολόι του τοίχου, σημαίνει κίνδυνο από κάποιον εχθρό. Αν το ακούσατε να χτυπάει, θα λάβετε δυσάρεστα νέα. Ίσως μάθετε πως πέθανε κάποιος φίλος.

Ρόπαλο. Αν ονειρευτείτε πως σας πλησιάζει κάποιο πρόσωπο που κρατά ρόπαλο, σημαίνει ότι θα σας επιτεθούν οι εχθροί σας, αλλά θα τους αποκρούσετε και θα είστε συνήθως ευτυχισμένος και εύπορος" αν όμως δείτε ότι χτυπήσατε κάποιον, θα υποβληθείτε σε ένα κουραστικό και ανώφελο ταξίδι.

Ρουμπίνι. Αν ονειρευτείτε ρουμπίνι, σημαίνει καλή τύχη σε όλες τις υποθέσεις σας και στον έρωτα. Για μια γυναίκα, το να δει ότι έχασε ρουμπίνι, είναι σημάδι αδιαφορίας του- εραστή της.

Ρυάκι. Αν δείτε στ' όνειρο σας ρυάκι, σημαίνει νέες εμπειρίες και σύντομα ταξίδια. Αν το δείτε ξεχειλισμένο, θα έχετε έντονη ταραχή, αλλά για σύντομο διάστημα. Αν το ρυάκι είναι στεγνό, θα δοκιμάσετε απογοήτευση, και θα ιδείτε άλλον να βάζει στο χέρι τα πράγματα που επιδιώκατε ν' αποχτήσετε.

Ρύγχος. Αν δείτε στ' όνειρο σας το ρύγχος κάποιου ζώου, πρέπει να ετοιμαστείτε για επικίνδυνες καταστάσεις. Εχθροί σας περιβάλλουν και οι δυσκολίες θα είναι πολλές.

Πηγή: www.el.science.wikia.com

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello there!!!

I love your pictures... I don´t understand your language, but I think that your blog is so beautiful...
Greetings from Argentina...

ELENI είπε...

ΟΥΦ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ....ΕΓΩ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΣΗΜΕΡΑ.......
ΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΩ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ξωτικό είπε...

Nα σου πώ ..εεε χμμμ..εεε
να το κοιτάξεις αυτό εεε ελπίζω να μην είναι σοβαρό !!

IonnKorr είπε...

Ophelia,

Thank you.

Have a wonderful week full of good feelings !

IonnKorr είπε...

Ελένη

Όνειρα γλυκά!!!

Καλό βράδυ.

IonnKorr είπε...

Εξωτική.

Ότι μπορώ κάνω (χα..χα..)

55fm είπε...

Πω...πω...πω...τι αποκαλύψεις!!!
Και εγώ που σε ονειρεύτηκα αλλιώς...τι κάνω;
Δεν είδα καμιά εξήγηση για αυτό το όνειρο...

Καλό βράδυ,αγαπητέ φίλε!

IonnKorr είπε...

50fm, γειά σου

Δεν κατάλαβα Όλγα τι εννοείς?

Υπονοείς κάτι υποτιμητικό για τους ερμηνευτές ονείρων?

Για προσπάθησε να με ονειρευτείς πάλι, μήπως είδες λάθος όνειρο!! (χα.. χα..)

kariatida62 είπε...

Πρέπει σε μερικές στιγμές να σε πήρε ο ύπνος και νάβλεπες όνειρα γιατί άρχισες να γράφεις κάααααθεεετααααα....
Δεν μου λες ΙοnnKorr, πριν λίγο ξύπνησα και θυμάμαι οτι ονειρεύτηκα πως είχα σχόλιο δικό σου, μα δυστυχώς δεν σε βρήκα!
Αυτό τι σημαίνει; Ότι κανείς πια δεν θα μου ξαναγράψει;)

IonnKorr είπε...

Γειά σου Καρυάτιδα

Τι εννοείς ότι σε ξέχασα?

Τώρα θα περάσω από το blog σου και θα μετρήσω τα σχόλιά μου. Αν τα βρω ελλιπή, θα σου γράφω κατεβατά, στο εξής, που θα βαριέσαι να τα διαβάζεις!!!

55fm είπε...

Eπειδή τα λάθη τα λατρεύω,μπορεί και να έκανα πάλι το γνωστό λάθος...
Θα κάνω μια προσπάθεια όχι για σένα, για το φουκαριάρικο το μπλογκάκι σου που υποστηρίζει ολόκληρο ονειροκρίτη!

IonnKorr είπε...

Όλγα φίλη μου

Μιλάς με γρίφους:
Θα κάνω μια προσπάθεια όχι για σένα, για το φουκαριάρικο το μπλογκάκι σου που υποστηρίζει ολόκληρο ονειροκρίτη!

Γρίφους δεν ξέρω να λύνω. Εγώ ένας ταπεινός ονειροερμηνευτής είμαι μόνο!!!

Γίνε σαφέστερη να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς τι εννοείς.

55fm είπε...

Μην χάνεις το χιούμορ σου φίλε μου,απάντησα στην απάντησή σου περί υποτίμησης των ερμηνευτών ονείρων!
Θα προσπαθήσω λεω, να ονειρευτώ κάτι που να το περιέχει η ατελείωτη ανάρτηση.
Να είδες, την παρεξήγηση στην κολότσεπη την έχουμε την σήμερον ημέραν!
Αλλά επειδή θέλω να σε ξαναπειράξω...έχεις ποτέ περάσει από την εκπαίδευση;
Δηλαδή κάτι σαν καθηγητής;
Μη βαρέσεις πολύ.αν θες μου απαντάς.
Φιλικά
Όλγα η αδιόρθωτη!

IonnKorr είπε...

Όλγα, φίλη μου

χα.. χα..

Ποτέ δεν χάνω το χιούμορ μου.

Εγώ και το χιούμορ είμαστε "δύο σε ένα".

Και αν μιλήσουμε σοβαρά, προφανώς δεκάρα δεν δίνω αν υποτιμάς τους ονειροκρίτες αφού και εγώ τους υποτιμώ τα μέγιστα.

Δεν θα ήταν δυνατόν εγώ ένας ορθολογιστής φυσικός να πιστεύω σε όνειρα και ονειροερμηνείες!!!

Και βέβαια, δεν πιστεύω να νομίζεις ότι έκατσα να γράψω έναν ονειροκρίτη.

Στο internet είμαστε. Παίρνω με copy-paste έναν από τους χιλιάδες υπάρχοντες ονειροκρίτες και φτιάχνω μια ανάρτηση που πρέπει να ανγνωρίσεις ότι έχει αρκετή πλάκα!!

Όλα στα πλαίσια του "ευφυούς" αστεϊσμού!!!!!

ΗΩΣ είπε...

Χμμμ... IonnKorr ονειροβάμων, αιθεροβάμων και μυστικιστικός....
Και γιατί να σε προτιμήσουμε φίλε μου, έναντι ας πούμε της γιαγιάς μου, που έχει στον συγκεκριμένο τομέα μια πείρα ΝΑ (με το συμπάθειο); Όχι, θέλω περισσότερες λεπτομέρειες.
Την καλησπέρα μου

IonnKorr είπε...

Φίλη μου Ηώ

Ε ... όχι και ναμε συγκρίνεις με την γιαγιά σου!!!!!!

Ίδια γνώση ονείρων είχε η γιαγιά σου, ίδια εγώ.

Η επιστήμη των ονείρων προχώρησε πολύ από τότε!

Τώρα οι ονειρο-μέθοδοι άλλαξαν.

"Εμπιστεύσου τον ειδικό"!

Un par de neuronas... είπε...

Ο Σεβασμιότατε IonnKorr, ο Μέγαςάρχηδιαδικτυακονειροερμηνευτή,ο Μέγας της εποχής!!!

Για να δείς τι κάνεις με αυτό (Χε, χε):

"Ονειρεύομαι ένα όνειρο στο όνειρό μου. Ξύπνησα μέσα στον όνειρο μου ενώ κοιμήθηκα, και ξανακοιμήθηκα ξύπνιη σε ένα όνειρο."

Φιλάκια, φίλε!

ΗΩΣ είπε...

Επ, μην υποτιμάς την πείρα φίλε μου... Άσε που η γιαγιά μπορεί να μην μπαίνει στο ίντερνετ, αλλά ενημερώνεται για τα νέα της επιστήμης με SMS. Πάντως, μόνο ένας σίγουρος τρόπος υπάρχει για να τσεκάρουμε το κληρονομικό σου χάρισμα... αύριο θα αναλύσεις τα αποψινά όνειρα όλων των επισκεπτών εδώ!
Όνειρα γλυκά

IonnKorr είπε...

Γειά σου Βερόνικα

Όνειρο μέσα στο όνειρο. Δηλ. όνειρο στο τετράγωνο. Ναι, όντως ασυνήθιστη περίπτωση.

Να ξυπνάς και να βρίσκεσαι πάλι το όνειρο! Άρα εκτός πραγματικότητας.

Οπότε γλυτώνεις και την πραγματικότητα. Δεν χρειάζεσαι επεξήγηση. "Βρήκες την ευτυχία".

Νάσαι καλά.

IonnKorr είπε...

Φίλη Ηώ

Κοιμήσου ήσυχη. Δες όσα όνειρα θέλεις (πονηρά και απονήρευτα).

Αύριο μου θα τα καταθέσεις.

Θα σου δώσω πλήρη ανάλυση για όλα.

Όνειρα γλυκά!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Έχει κάτι ενδιαφέρον στη ΝΕΤ σχετικά με φυσική και θεωρία σχετικότητας*!!

:)

Κοιμήθηκα μετά από πολύ καιρό το απόγευμα και είδα χαζό όνειρο...

Ήμουν σε ένα φανάρι πίσω μου ήταν ένας φίλος με αυτοκίνητό του και τελικά πέρασε μια φίλη μου με το δικό της και δεν ξέρω μετά ...δεν θυμάμαι...μόνο ότι πήγα με τη φίλη τελικά και ο φίλος έμεινε πίσω...

Δεν έβγαλα καμιά άκρη...

Καληνύχτα και άντε καλά μας όνειρα και πάλι!!:)

*...εφιάλτης προβλέπεται για σήμερα!!:)

IonnKorr είπε...

Φίλη Φωτεινή

Αυτά είναι τα λάθη κορίτσι μου.

Οι σωστές κοπέλλες δεν αφήνουνε τον φίλο με το αυτοκίνητο για να πάνε βόλτα με την φίλη τους, ούτε στο όνειρό τους.

Έτσι δεν θα δεις προκοπή.

Αλλά από ότι είδες και από την θεωρία της Σχετικότητας όλα σχετικά είναι. Γιατί παρακάτω μπορεί να συναντούσατε "δύο φίλους με καλύτερα αυτοκίνητα" οπότε βγαίνετε κερδισμένες.

Άντε, να δω τι όνειρο είδες απόψε, να βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα.

55fm είπε...

Με χαμόγελο σε καλημερίζω και σου λέω ότι συμφωνούμε!

IonnKorr είπε...

Όλγα, φίλη μου, καλημέρα

Μόνον αυτό, ρε Όλγα, "συμφωνούμε", έτσι απλά.

Κι εγώ περίμενα να μου πεις το βραδυνό όνειρο!

Δεν είδες τίποτα? Δεν βλέπεις πια όνειρα? Είσαι απαράδεκτη.

Υ.Γ. Για να σου πω τι αλήθεια, εγώ, έχω να δω όνειρο καμιά δεκαετία, αλλά μεταξύ μας, μην διαρρεύσει ευρύτερα ...

55fm είπε...

Αφού θα μείνει μεταξύ μας,θα στο πω...
Και να βλέπω όνειρα δεν τα θυμάμαι...
Χαμπάρι δεν παίρνω!
Με την παράκληση να μη μεταδοθεί,γιατί μπορεί να δηλώνει καμιά χοντροπετσιά και δεν είναι σικ...

Ο φίλος σου είπε...

Εγώ ήμουν ο φίλος της popofotitsas που πέρασε με μια φίλη της και έμεινα πίσω της και περίμενα, περίμενα…
…και δεν ξανάρθε!
…ούτε άκρη έβγαλα!
Μπορείς κυρ ονειροκριτή μου να μου το εξηγήσεις;

IonnKorr είπε...

Φίλη Όλγα

Ένα θα σου πω. Ότι λέμε κρυφά εδώ μένει μόνο μεταξύ μας.

Δεν υπάρχει καμία "διαρροή προσωπικών δεδομένων".

Υ.Γ. Και τα όνειρα, για να μην τα ξεχνάς, γράψτα.

IonnKorr είπε...

Φίλε Φίλε,

Ώστε εσύ ήσουν λοιπόν. Χα.. χα..

Φίλε μου, Φίλε, είδες δυό κοπέλλες να σε προσπερνούν και δεν αντέδρασες? δεν τις κυνήγησες, δεν προσπάθησες να τις συγκρατήσεις όπως-όπως?

Και είσαι και Επικούρειος!! Και αντί να τις καλέσεις για τσάι, στον γνωστό "Κήπο", τις άφησες και φύγανε!!!

Και ήρθες, μετά, στον ονειροερμηνευτή να σου λύσει το πρόβλημα!!!!

Τι να σου πω. Ούτε για σένα βλέπω προκοπή. Είσαι άξιος της τύχης σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Hi!!! nice to see u again..
I want to thank you so much for your kind words...

i'm never bored to see ur blog... (I hate Google Translation but... your site is in greek!!!!)

I was just looking at your profile and noticed that you liked "rock exclusively"? and I was curious...
Glad to know you're well, lad! You're most welcome!

Thank you for stopping by to read and comment...

(As you saw, Ionn, I changed the look of my new blog.)

ΗΩΣ είπε...

Φίλε μου καλησπέρα, εγώ έβλεπα ότι ήμουν σε ένα χιονισμένο τοπίο, δίπλα σε ένα κτίριο που μοιάζει πολύ με το Δημοτικό που πήγαινα... Κι έχασα δύο διαμαντένια δαχτυλίδια μέσα στο χιόνι και έψαχνα να τα βρω απελπισμένα γιατί περνούσαν από δίπλα μου αυτοκίνητα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άσε που είχα ξυλιάσει.
Τί λες να σημαίνει αυτό;

IonnKorr είπε...

Φίλη Ηώ, γειά σου

Καλά, ρε Ηώ, έχασες δυό διαμαντένια δακτυλίδια? Κοντά στο δημοτικό?

Από ότι καταλαβαίνεις, βάζω πούλμαν αυθημερόν από την Αθήνα και ανεβαίνω με όλους τους εδώ σχολιαστές, παρατυχόντες χρυσοθήρες που τυχόν διάβασαν την ανάρτηση και πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, που μόλις γύρισαν από την Αϊτή, και αρχίζουμε το ψάξιμο!!!!

Αρκεί να μας αφήσουν οι αγρότες από τα μπλόκα. (Αλλά με τα κοννέ που απέκτησες, μετά και την σχετική ανάρτηση που έκανες για τους επαινέσεις, θεωρώ ότι με απλή αναφορά του ονόματός σου θα μας αφήσουν αμέσως!)

Όσο για το κρύο που ένοιωσες δεν έχει σχέση με το όνειρο. Μάλλον κοιμήθηκες ελαφρά ντυμένη και ξεσκέπαστη!!!

ΗΩΣ είπε...

Ναι IonnKorr, ασ' τα να πάνε. Και δύο, και διαμαντένια!
Εννοείται ότι με τα μπλόκα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ειδοποίησα ήδη τους υπεύθυνους και έδειξαν κατανόηση. Θα περάσετε από το αριστερό παραδρομάκι. Το σύνθημα είναι "επιχείρηση Κιλιμάντζαρο". Άντε, σας περιμένω. Αν τα βρούμε θα "σκοτώσω" το ένα και θα σας κάνω το τραπέζι όλους μαζί.
"Να τρως και να σκεπάζεσαι καλά παιδί μου", έλεγε η γιαγιά όταν εγκατέλειψα την γενέτειρα πόλη πριν καμιά 10αριά χρόνια... προφανώς για να μην την πρήζω με τα ψυχαναγκαστικά μου όνειρα, τώρα το καταλαβαίνω.

Un par de neuronas... είπε...

Γεια σου. φίλε. Μένω στην Καστελιόν, πάνω από την Βαλένθια. Σ'ένα χωριουδάκι στα βουνά αλλά κοντά στην Θάλασσα.
Είμαι πάρα πολύ "μεσογηακή", χώρις ακτή πεθαίνω.

Φιλάκια.

IonnKorr είπε...

Φίλη Ophelia,

Yes, ... I saw your stunning photos.

They are all great!

Thank you for sharing them.

IonnKorr είπε...

Ηώ

Στην Θεσσαλονίκη έζησα πέντε καταπληκτικά χρόνια. Ούτε που το κατάλαβα πως πέρασαν. Σαν αστραπή. Όλα τα ωραία περνούν γρήγορα. Τά άσχημα κρατούν αιώνες.

Τότε μου φάνηκε υπέροχη πόλη.

Όποτε ξαναπερνώ, μερικές φορές, την βρίσκω όλο και χειρότερη. Τώρα μάλλον μοιάζει πολύ με την Αθήνα. Έχει πάρει σχεδόν όλα τα άσχημά της.

Βέβαια διατηρεί ακόμα μερικά διακριτά στοιχεία.

IonnKorr είπε...

Φίλη Βερόνικα

Α ... στην Μεσογειακή παραλία. Πως μου είχε σχηματιστεί η εντύπωση ότι μένεις από την πλευρά του Ατλαντικού δεν μπορώ να καταλάβω.

Ώστε, Castellón de la Plana λοιπόν.

Με το Concatedral de Santa Maria, το Ayuntamiento και το Llotja del Cànem. χα.. χα..

Δεν έχω πάει. Δεν τα ξέρω. Θα είναι πολύ ωραία φαντάζομαι.

Άθεος είπε...

Ευτυχώς, πέρασα εγώ και παρέλαβα τον Επικούρειο φίλο!

IonnKorr είπε...

Φίλε Άθεε

Και έτσι η Φωτεινή και η φίλη της φύγανε μόνες τους και εσύ με τον Επικούρειο επίσης μόνοι σας.

Να, γιατί λέω ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα που πρέπει να κλείσει.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θυμήθηκα ένα σκίτσο του Αρκά:
"Σήμερα θα ακούσω καλά νέα γιατί χθες ονειρεύτηκα πως έτρωγα κομπόστα" :)

IonnKorr είπε...

Ηλιογράφε,

Κομπόστα το τέλειο όνειρο!

Νάσαι καλά.

Un par de neuronas... είπε...

Α, ναι. Δεν ξέρω γιατί αλλά στα μλογ GEOCOUNTER γράφει Vigo (Galicia). Το έχω δεί πολές φορές!
Ναι είναι μία μικρή πόλη, περίπου σαν Πάτρα.
Ωραίες παραλίες γιατί είναι μακρή επαρχεία με μακρή ακτή!
Κατοίκους: 140.000 από εδώ και 50.000 μετανάστες!!!

'Ελα να δείς!

Φιλάκια.

Unknown είπε...

Αν δω τον Καραμανλη ,παρεα με τους Αλογοσκουφη-Ρουσοπουλο-ΕΥΦΡΑΙΜ-και την ΑΚΡΟΠΗΛΗΣ Α.Ε μαζι με τον Δ/ΝΤΗ της ΦΑΒΕ να τρωνε ψητο γουρουνοπουλο κι απεναντι τον ΣΑΜΑΡΑ να κλαιει τι ειναι;;;;;

IonnKorr είπε...

Φίλη Βερόνικα

Ναι έχεις δίκιο, γι αυτό είχα την λάθος εντύπωση.

Όταν θα έρθω Ισπανία, θα φροντίσω να περάσω και μια μέρα από την Castellón de la Plana.

Νάσαι καλά.

IonnKorr είπε...

Γειά σου Taspa

Α ... εσύ βάζεις δύσκολα όνειρα "πολιτικού περιεχομένου"

Αν δεις, απόψε το βράδυ, ότι χρεωκόπησε η Ελλάδα και αύριο γίνει πραγματικότητα τότε έλα να κλάψουμε παρέα!