Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Διαμαρτυρία Ελλήνων Πλουτοκρατών


Εμείς, οι Έλληνες Πλουτοκράτες δισεκατομμυριούχοι, 
έχουμε φτάσει στο αμήν. 
Τα δίκια μας μας πνίγουν!!!

1) Οι περιοχές που μένουμε (Κηφισιά, Εκάλη, Πολιτεία, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη κ.α) δεν χαίρουν κανενός σεβασμού από τον τυχόντα Έλληνα πολίτη.
π.χ. Λες ότι είσαι από τον Πειραιά, τα Καμίνια ή Αιγάλεω city και αμέσως όλοι σε θεωρούν ξύπνιο και μάγκα. Λες ότι είσαι από την Εκάλη και όλοι σε λοξοκοιτούν σαν μαμόθρεφτο και λελέ.

2) Κανείς δεν μας υπολογίζει στους δρόμους. Κατεβαίνουμε την Κηφισίας, για να πάμε στην Παραλιακή, για να το ρίξουμε λίγο έξω στα σκυλάδικα, και κανείς δεν παραμερίζει το σαραβαλάκι του για να περάσουν οι Lamborghini μας, οι Ferrari, οι Lotus μας. Δώσαμε μια περιουσία για να αγοράσουμε τα πανάκριβα αυτά αυτοκίνητα και θέλουμε ελεύθερο τον δρόμο για να μπορούμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητές τους.

3) Ανοίγουμε την τηλεόραση και κανένα κανάλι δεν μας υποστηρίζει. Όλα ασχολούνται με μισθωτούς και συνταξιούχους.

4) Όλοι μιλάνε για κρίση. Που την είδαν? Εμείς, δεν βλέπουμε καμία κρίση. Τα κέρδη μας συνεχίζουν να αυξάνονται κανονικά.

5) Μιλάνε για ανεργία. Εμείς ποτές μας δεν δουλέψαμε αλλά ποτέ δεν μας έκοψαν επίδομα ανεργίας!

6) Δηλώνουμε άποροι επί δεκαετίες, στην εφορία, αλλά ποτέ δεν μας πρόσφεραν, στους δήμους, συσσίτιο για απόρους.

7) Θέλουν να φορολογήσουν τις off-shore εταιρείες μας. Γιατί? Αυτό είναι ζηλοφθονία. Ας αποκτήσουν κι αυτοί.

8) Έχουμε τρελλά έξοδα και το κράτος αδιαφορεί. Π.χ. ξέρει κανείς πόσο μας κοστίζουν οι τρεις Ουκρανές εικοσάρες γκόμενες που αναγκαστικά κάθε πλουτοκράτης, που σέβεται τον εαυτό του, διατηρεί? Άσε που κάθε χρόνο γερνάνε και χρειάζονται αλλαγή!

9) Κατασκοπεύουν τις πισίνες μας με δορυφόρο! Κι αν εμείς κάνουμε μπάνιο με τις Ουκρανέζες? Αυτό δεν είναι κατάφωρη παραβίαση προσωπικών δεδομένων?

10) Είμαστε η πιο φιλήσυχη τάξη. Δεν κάνουμε απεργίες, διαδηλώσεις, πορείες, συγκεντρώσεις αντίθετα με αυτούς τους πτωχούς που είναι κάθε μέρα στους δρόμους. Και αυτό δεν αναγνωρίζεται από κανέναν.

10) Είμαστε νομοταγείς. Πάντα τηρούμε τους νόμους (που εμείς οι ίδιοι, άλλωστε, φτιάχνουμε) ενώ όλοι υπόλοιποι αυθαιρετούν.

11) Ποτέ δεν ρυπαίνουμε. Τα αυτοκίνητά μας τα αλλάζουμε κάθε μήνα οπότε δεν προλαβαίνουν ούτε ένα γραμμάριο ρύπων να εκπέμψουν στο περιβάλλον αντίθετα με εκείνα των πτωχών που τα κρατάνε δεκαετίες και ρυπαίνουν ασύστολα.

12) Δεν παίρνουμε, όπως κάνουν οι πτωχοί, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, μισθούς και άλλα επιδόματα (αφού δεν δουλεύουμε) και έτσι δεν επιβαρύνουμε τον κρατικό κορβανά. Ούτε αυτό μας το αναγνωρίζουν.

13) Κυκλοφορούμε συνήθως με αεροπλάνα και θαλαμηγούς και έτσι δεν επιβαρύνουμε τις δημόσιες συγκοινωνίες αντίθετα με τους πτωχούς που τις χρησιμοποιούν εντατικά.

14) Όταν αρρωσταίνουμε καταφεύγουμε στο εξωτερικό και έτσι δεν επιβαρύνουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αντίθετα με τους συνταξιούχους που το επισκέπτονται καθημερινά.

15) Στέλνουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν στην Ελβετία και έτσι δεν επιβαρύνουμε ούτε τα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

16) Τα λεφτά μας τα έχουμε σε ξένες Τράπεζες για να μην δυσκολεύουμε τις Ελληνικές Τράπεζες με τις συναλλαγές μας αντίθετα με τους πτωχούς που στοιβάζονται καθημερινά μπροστά στις πόρτες τους παρακωλύοντας την λειτουργία τους.

17) Επιπλέον, όπου και να σταθούμε όλοι μας ζητούν λεφτά. Οι βουλευτές, οι δημοσιογράφοι, οι γκόμενες, η σύζυγος κ.λ.π όλοι.

18) Μας κατηγορούν ότι χάσαμε τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων παίζοντάς τα στο Χρηματιστήριο. Εντάξει μια μπίζνα ήτανε. Αλλά τα λεφτά δεν τα πήραμε εμείς αλλά οι ξένοι πλουτοκράτες. Εμείς δεν λυπηθήκαμε γι αυτό? Τόσα θα είχαμε κερδίσει αν δεν μας τάπαιρναν οι ξένοι.

19) Μας κατηγορούν για φοροδιαφυγή αλλά δεν ξέρουν πόσο ταπεινωτικό είναι για έναν Έλληνα πλουτοκράτη να πληρώνει φόρους. Τολμάς μετά να ξανα-εμφανιστείς σε event, που θα σε πάρουν οι άλλοι με τις πέτρες?

20) Τραβάμε το απόλυτο ζόρι με τους λογιστές μας. Ξέρεις τι βαρετό που είναι να κάθεσαι όλη τη μέρα και να τους ακούς να σου αραδιάζουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κέρδη, από τις ημερήσιες συναλλαγές? Πείτε, βρε άνθρωποι, το τελικό νούμερο, σε δις, να τελειώνουμε. Τι μας πρήζετε με λεπτομέρειες??????Επιτέλους, πτωχοί, πάρτε το απόφαση, εσείς φταίτε για όλα!
Μας ταλαιπωρείτε αφόρητα!
Γι' αυτό
Πτωχοί συνταξιούχοι, μισθωτοί, επαγγελματίες.
Να μαζέψετε την φτώχεια σας και να πάτε αλλού, σε άλλη χώρα.
Μας πρήξατε πια με την μιζέρια σας.
ούστ, πένητες, παλιοφτωχοί!!!

Y.Γ. 1. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι μου (στα χρήματα όχι στον αριθμό) και με αποτάξουν από τις τάξεις τους. Σάτιρα κάνουμε παιδιά, με τον πόνο μας.

Υ.Γ. 2. Δείτε οπωσδήποτε το τελευταίο videoclip. Αξίζει τον κόπο.19 σχόλια:

50fm είπε...

Kαλημέρα!
Με έσκασες πάλι πρωί-πρωί φίλε μου!
Τι βάσανα έχουν οι άνθρωποι...και μιλάμε και εμείς...

IonnKorr είπε...

Όλγα

Όλοι έχουν τα βάσανά τους.

Αλληλοκατανόηση χρειάζεται.

Καλή σου μέρα

Riski είπε...

Πολύ ωραίο ποστ. Μπράβο!

Και θα ήταν τόσο απλό να ζουν όλοι καλά.. Τόσο κουραστικά απλό, που δεν θέλω πια ούτε μια λέξη να πω πάνω σ' αυτό.

IonnKorr είπε...

Riski

Ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο.

Νάσαι καλά. Καλημέρα και σε σένα.

CHRISTOBAL είπε...

Βυθίστηκα στην κατάθλιψη.
Χρόνια είχα να κλάψω τόσο γοερά.
Το πουκάμισό μου έγινε χάλια από τα δάκρυα. Το μούσι μου λες και το έλουσα με αλατόνερο.
Ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ το δράμα που ζείτε. Είναι φοβερό να είσαι μέσα σε Ferrari και να είσαι υποχρεωμένος να πηγαίνεις από τους ίδιους δρόμους που χρησιμοποιούν τα άλλα κωλο-αυτοκινητάκια.
Και αυτή η εγκληματική στάση των καναλιών που ασχολούνται με τους άχρηστους χαραμοφάηδες μισθωτούς και συνταξιούχους. Τι αχάριστοι.
Μα κανείς να μη σκεφτεί από μας τα λαμόγια τα έξοδα για την συντήρηση πέντε - έξη δίμετρων Ουκρανέζων;
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμην εκ μέρους του άξεστου αυτού λαού.
Θα ιδρύσω σύλλογο μεταναστών στην Ουγκάντα. Να φύγουμε να σας αφήσουμε επιτέλους να χαρείτε τους κόπους σας χωρίς να σας λοξοκοιτάει κανείς βρωμολιγούρης από μας.
Ήμαρτον !! Sorry.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Ο ΘΡΗΝΩΝ

Black~Martini είπε...

...Ιον..λεω να παω με τον Χριστοφορο...στην Ουγκαντα!!
Ηδη ειμαστε μεγαλο βαρος σε αυτο τον τοπο....εμποδιζουμε και την αναπτυξη του...τα συμφεροντα του...!!
Χριστοφορε ποτε φευγουμε;;

IonnKorr είπε...

Εν θρήνω Χριστόφορε,

Ήταν το πιο απολαυστικό σχόλιο που μου έχουν κάνει ποτέ!!!!!!!!!!

Ήταν όλα τα λεφτά!!!!

Ήταν το συμπλήρωμα της ανάρτησης.

Τι άλλο να πω. Έμεινα άναυδος.
"Πτωχός" με τόσο χιούμορ!!!!

Στην Ουγκάντα ... ε?
Αλλά βλέπω δεν θα πας μόνος. Η Μαρτίνα από ότι είδα παρακάτω έρχεται μαζί σου.

Ξαναδιαβάζω ότι έγραψες και γελάω ακόμα!!!!!

CHRISTOBAL είπε...

Παρέα με την BLACK- MARTINI στην Ουγκάντα. Τέτοια τύχη δεν την περίμενα. Ορκίζομαι ότι δεν το είχα προσχεδιάσει. Έτυχε δεν πέτυχε.
Η τύχη του φουκαρά.
Ίσως αν μας έδινες κάτι για τα εισιτήρια να ξεκουμπιστούμε πιο γρήγορα;
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Saq είπε...

Μα, υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι στην Ελλάδα; Σε ποιους απευθύνεσαι δεν κατάλαβα.

IonnKorr είπε...

Μαρτίνα

Παρακολουθώ τα όσα γράφεις στο blog σου και τον αγώνα σου με την Λερναία Ύδρα της γραφειοκρατίας.

Σωστά το είπες. Ακόμα και την Ουγκάντα περισσότερη κατανόηση θα βρεις.

IonnKorr είπε...

Χριστόφορε

χα..χα...

Άσε τους όρκους Χριστόφορε. Το είχες προσχεδιάσει! Άσε που υποψιάζομαι ότι εσύ προκάλεσες την Οικονομική Κρίση της Ελλάδας προσδοκώντας οφέλη τέτοιου τύπου.

IonnKorr είπε...

Φίλε Saq

χα..χα..

Οι φτωχοί της Ελλάδας είναι πολλοί αλλά γίνονται περισσότεροι στις φορολογικές δηλώσεις.

Θα είδες στις ειδήσεις, σήμερα, πόσοι γιατροί του Κολωνακίου φοροδιαφεύγουν. Βάλε τώρα, ποδοσφαιριστές, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες κέντρων διασκέδασης, σουβλατζήδες και δεν έχει τέλος η λίστα.

Μα να έχεις ιατρείο στο Κολωνάκι και να δηλώνεις 300 ευρώ τον χρόνο?

Υπατία η Αλεξανδρινή είπε...

Ευρηματικός, όπως πάντα.
Το τελευταίο βιντεοκλιπ όμως είναι, μόνο του, μια ολόκληρη ανάρτηση!
ΥΓ: Υπολογίστε κι εμένα για Ουγκάντα...

IonnKorr είπε...

Υπατία

Πράγματι ενώ όλη η ανάρτηση είναι χιουμοριστική το τελευταίο videoclip σε προσγειώνει στην σκληρή πραγματικότητα και οι αντιθέσεις σε συγκλονίζουν.

----

Και εσύ για Ουγκάντα, Υπατία?

Α ... δεν πάμε καλά ... Ρε Χριστόφορε τι γίνεται εδώ?

ΗΩΣ είπε...

Εγώ πάντως δεν πάω πουθενά. Θα μπαστακωθώ εδώ να σας σπάω τα νεύρα με το σαραβαλάκι μου!
Υ.Γ. την φωτό με την πισίνα δεν την απέφυγες τελικά... πλουτοκράτη!

IonnKorr είπε...

Θεότρελλη Ηώ

Έτσι και δεις κάποιον πορτοκαλόχροη Lamborghini Murcielago LP 670 4 Superveloce να εμβολίζει με μανία το σαραβαλάκι σου και να εξαφανίζεται με 300 km/h, μην αναζητήσεις τα στοιχεία του. Αυτός θα είμαι εγώ!!!!
χα..χα..

Saq είπε...

IonnKorr
Όχι δεν το είδα, να σου πω δεν βλέπω πολύ τιβι και αυτές τις μέρες λόγο εργασίας σχεδόν καθόλου, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται για το συγκεκριμένο θέμα να το δω στην τηλεόραση, το βλέπουμε στην πράξη. Εγώ έχω μια σκέψη που με βασανίζει. Πηγαίνεις σε ένα γιατρό και σου ζητάει το υπερβολικό ποσό των 100€ για την επίσκεψη. Του λες να σου δώσει απόδειξη και σου απαντάει ότι θα χρεωθείς επιπλέον 21€ για τον φπα. Επειδή δεν έχεις και πολλά χρήματα προτιμάς να μην την πάρεις τελικά ώστε να τα γλιτώσεις. Ποιος είναι τελικά ο φταίχτης; είναι συνενοχή αυτό που κάνεις;

Saq είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
IonnKorr είπε...

Φίλε Saq

Προφανώς είναι συνενοχή. Αλλά είναι πολλά τα στραβά.
Ο κάθε γιατρός δεν έπρεπε να έχει ταμειακή μηχανή ή computer συνδεδεμένο με το ιατρικό δίκτυο μηχανογράφησης του Διεύθυνσης Ασφάλισης στο Υπουργείο Υγείας (ναι υπάρχει αυτό το δίκτυο, δαπανήθηκαν τεράστια ποσά για να αγοραστεί από το εξωτερικό και παραμένει ανενεργό γιατί δεν υπάρχει υπουργική διάταξη).
Αν συνέβαινε αυτό θα είχαν λυθεί άμεσα αυτά τα ζητήματα. Αλλά δεν υπάρχει η περιβόητη "πολιτική βούληση".