Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τρεις Νεκροί στην Διαδήλωση. Ψυχραιμία παιδιά.


Ψυχραιμία από όλους για να μην καταστραφεί η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες:
Πηγές : Madata.gr, TA NEA


Σε τραγωδία κατέληξαν οι σημερινές κινητοποιήσεις με τον θάνατο τριών εργαζομένων, ενός άνδρα και δύο γυναικών, στον τρίτο όροφο υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin, επί της οδού Σταδίου, από φωτιά που εκδηλώθηκε μετά από ρίψη μολότοφ.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:00, όταν επί της οδού Σταδίου εκινείτο ο κύριος όγκος των διαδηλωτών της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί έσπασαν την τζαμαρία της τράπεζας, πέταξαν μπιτόνι με βενζίνη στο εσωτερικό της και μετά βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα το κτίριο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Έξι εργαζόμενοι εντός του κτιρίου της τράπεζας εγκλωβίστηκαν από την πυρκαγιά. Τέσσερις κατέφυγαν σε μπαλκόνι, από όπου και απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, τα τρία άτομα δεν κατάφεραν να βρουν καταφύγιο και εξέπνευσαν από ασφυξία.



Πυροσβέστες εξακολουθούσαν μέχρι πριν από λίγο να ερευνούν τον χώρο. Τα τρία άτομα εξέπνευσαν, όταν ο καπνός, με μία αιφνιδιαστική στροφή του αέρα, συγκεντρώθηκε σε συγκεκριμένο σημείο του κτιρίου.


2 σχόλια:

Υπατία η Αλεξανδρινή είπε...

Ανεγκέφαλοι εναντίον εργαζομένων!
Μια ωραία ατμόσφαιρα!

IonnKorr είπε...

Υπατία

Τι να πει κανείς τέτοιες ώρες?