Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η πίπα του Strauss-Kahn και η αφέλεια των Ελλήνων


Βούηξε το facebook
και ευφράνθηκαν οι καρδιές
των απανταχού Ελλήνων

"το τι χαρά κάναμε με τη σύλληψη του Στρος Καν δεν λέγεται! 
Μια καμαριέρα καθάρισε  για 11.000.000 Ελληνες !!! 
και είθε να συλληφθούν και όλοι οι συνεργάτες-συνεργοί του!"


Ο Strauss-Kahn και η σύζυγός του, διάσημη δημοσιογράφος Anne-Sinclair.
Στη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης το Σάββατο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.

Τρεις αστυνομικοί, λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις 4:45, από το αεροδρόμιο Κένεντι για το Παρίσι, τον έθεσαν υπό κράτηση.

Ήδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρίας, κατά του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνονομίας. Ο Στρος-Καν αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Ο 62χρονος πολιτικός κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, να την πέταξε στο κρεβάτι και προσπάθησε να την εξανάγκασει να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια προσπάθησε να την κρατήσει στο δωμάτιο, κλειδώνοντας την πόρτα.

Η 32χρονη καμαριέρα, η οποία κατέθεσε μήνυση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με ελαφρά τραύματα μετά την επίθεση, που είπε ότι σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.

"Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά", ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο κάλεσε την αστυνομία. Ο Στρος-Καν είχε φύγει όταν έφθασαν αστυνομικοί στο ξενοδοχείο, και φαίνεται ότι έφυγε πολύ βιαστικά, ξεχνώντας το κινητό του τηλέφωνο.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, όπου λίγο αργότερα συνελήφθη.

-------------------
Ας δούμε όμως τα κολοσσιαία οικονομικά και πολιτικά παιγνίδια που παίζονται.

Ο Strauss-Kahn είναι
- κατά της αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας και
- υπέρ της διατήρησης του Μνημονίου.

Στην δική του όχθη βρίσκονται οι Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες που μαζί με τις Ελληνικές, θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο αφού μία πιθανή "αναδιάρθρωση του χρέους", πιθανότατα, θα οδηγήσει σε ολική στάση πληρωμών από το Ελληνικό Κράτος, καταστροφή των Ελληνικών Τραπεζών, έξοδο από το ευρώ, σχεδόν διπλασιασμό του χρέους και εξέγερση στην Ελλάδα που θα κάψει τα πάντα.

Στην αντίθετη όχθη βρίσκονται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Γερμανικό Δημόσιο (που υφίστανται το βάρος του Μνημονίου) και όσοι (εταιρείες και φυσικά πρόσωπα) έχουν παίξει στα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) (και όχι μόνο) που θα λάβουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης που φυσικά θα μετατεθούν αργότερα (σύμφωνα με την διεθνή οικονομική νομοθεσία) στην "καμπούρα" της Ελλάδας (επιβαρύνοντας κι άλλο το δημόσιο χρέος)

Επιπλέον

Συνήθως τέτοιες ιστορίες είναι με καμαριέρες ξενοδοχείων είναι στημένες.

Για όσους ξέρουν τι γίνεται, όλοι οι επώνυμοι (υπουργοί, τραπεζίτες, δήμαρχοι, συνδικαλιστοπατέρες κ.α.) όταν πηγαίνουν στα μεγάλα ξενοδοχεία, αντιμετωπίζουν ένα καταιγισμό "προτάσεων" από καμαριέρες που θέλουν "να τους κάτσουν", μήπως και αποσπάσουν ένα συνήθως ακριβό δώρο. Άρα η κατάσταση να ξυπνά το πρωί, ο επώνυμος, και η καμαριέρα να είναι έτοιμη να του κάνει μια "πίπα" είναι κάτι το εντελώς σύνηθες έως και "επιβελημένο" (από το ανεπίσημο πρωτόκολλο).

Ο Strauss-Kahn έχει αποκτήσει ένα όνομα "γυναικά" ανάλογο με του Silvio Berlusconi. Επίσης θεωρείται ότι πιθανόν να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Γαλλίας (με βασική αντίπαλο την κόρη του Λεπέν). Άρα, είναι προφανές "το στημένο" της υπόθεσης.

Επομένως, σε κάθε περίπτωση, η δυσφήμηση του Strauss-Kahn (και η μείωση του κύρους του) οδηγεί την Ελλάδα ταχύτερα στο βάραθρο και κάνει κάποιους παγκόσμιους και εγχώριους χρηματιστηριακούς (και μη) παίκτες βαθύπλουτους.

Προς τι λοιπόν η χαρά???????







60 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Ε λοιπόν αυτή την συνωμοσία κατά της Ελλάδος στο πρόσωπο του άγγελου φύλακά μας Στρος, δεν την είχα σκεφτεί!!!
Είδες που στα λέω εγώ? Μας την έχουν παντού στημένη...δεν μ'ακούς εσύ!

Στην επιλογή φωτογραφιών είσαι αναμφισβήτητα πρώτος!


Υ.γ. Κατα τ'άλλα είναι σύμπτωμα της Ανοιξης αυτό που περνάς, ή έχει υποτροπιάσει η κατάστασή σου???

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Και τώρα;
Πως θα ξεμπλέξομε από το δίλημμα; Ή μήπως δεν υπάρχει δίλημμα;
Στρος Καν; Ή Σωκράτης;
Οικονομικά παιχνίδια; Ή Θέατρο;
Ιονν αποκλείεις το γεγονός να της όρμησε ο γηραιός κύριος; Εστω!
Αλλά και πάλι σε τι και πως θα βελτιώσει ή θα επιδεινώσει την θέση αυτής της χώρας η πίπα του D.S.K?
Να ήταν μια πίπα ειρήνης τουλάχιστον....

Ανώνυμος είπε...

Η εκδοχή να θέλουμε να γελάσουμε λίγο (αν μας επιτρέπεις) παίζει καθόλου??

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Τα στοιχήματα για το αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011 παίζονται σε όλο τον Πλανήτη και όχι μόνο στα Χρηματιστήρια.

Στην Αμερική σε μερικές πολιτείες παίζονται ακόμη και στα προπατζίδικα!!!

Στο ίντερνετ σχεδόν κάθε μέρα ανοίγει και ένα καινούργιο site του τζόγου με αντικείμενο την χρεοκοπία της Ελλάδας 2:1. Δηλ. βάζεις ένα δολάριο και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα παίρνεις δύο.

Μιλάμε για ντελίριο τζογαδόρων.

Μιλάμε για εκατοντάδες δισεκατομμύρια που θα αλλάξουν χέρια στις 30 Ιουνίου.

Φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η κάθοδος του Stauss-Kahn στις γαλλικές εκλογές.

Σε ένα τέτοιο πανηγύρι ένα στημένο ερωτικό σκάνδαλο είναι απόλυτα λογικό και καθόλου συνωμοσιολογικό.

Θυμήσου τον Κλίντον και την Μόνικα, τους μπελάδες του Μπερλουσκόνι και τον Julian Assange (των wikileaks).

Ο Αλχημιστης είπε...

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εν τελει κατεληξες στο τελικο συμπερασμα. Οτι απωλεια του κυρους το εν λογω κυριου θα βλαψει την Ελλαδα.

Και εν τελει, και σωστο να ειναι αυτο το συμπερασμα τι σημασια εχει? Εφοσον τα συμφεροντα ειναι τοσο μεγαλα και οι κερδοσκοποι τοσο δυνατοι τι διαφορα θα κανουν οι λεπτομερεις.

Και επισης η γενικευση που κανεις, οτι οι ελληνες χαρηκαμε νομιζω ειναι απο εκεινα τα λαθη που δεν αρμοζουν σε εναν καθηγητη θετικων επιστημων. Ποσο μαλλον οταν αναφερεται σε θεματα τα οποια δεν κατεχει επαγγελματικα.

Οι γνωμες ειναι καλες, αλλα οταν αναγονται σε ad hoc γενικευσεις τοτε νομιζω περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο.

Υ.Γ. Επισης, μια και μιλας για τους Ελληνες, ποτε θα εγκαταλειψουμε αυτο το στομφωδες υφος, το υφος του μοναδικου γνωστη της αληθειας, που αποπνεει το κειμενο σου?

Την καλησπερα μου.

IonnKorr είπε...

Χριστόφορε

Εσύ πρέπει να ξέρεις (ή να έχεις ακούσει) από καταστάσεις επωνύμων στα μεγάλα ξενοδοχεία.

Προφανώς, οι καμαριέρες που προσφέρονται στους επώνυμους πελάτες από ξενοδοχειακά κυκλώματα ελέγχονται πρώτα για ασθένειες ή δολιοφθορά.
Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλουν. Αφού να "επιλεγούν" πρώτα έχουν ελεγχθεί.

---------------
Να σου πω μια τέτοια ιστορία.
Πριν από κάποιες δεκαετίες και ενώ η Μπέλου η τραγουδίστρια είχε πάει στην Θεσσαλονίκη και διέμεινε στο γνωστό ξενοδοχείο "ABC" (κοντά στην Πανεπιστημιούπολη).

Η Μπέλου ήταν γνωστή για την κλειτορίδα αρκετών πόντων (όπως θα ξέρεις) που διέθετε και τις λεσβιακές τάσεις της.
Μόλις μαθεύτηκε 5-6 καμαριέρες έκαναν ουρά για να "καθαρίσουν" το δωμάτιό της (με την ελπίδα, προφανώς, με κάποιο ερωτικό αντάλλαγμα να τις προωθήσει στον καλλιτεχνικό χώρο ή έστω να πάρουν ένα καλό φιλοδώρημα που είχε διαδοθεί ότι μοίραζε σε όσες "της καθόταν".

Οι υπόλοιπες (που δεν πρόλαβαν?) βγήκαν από το ξενοδοχείο και περίμεναν μπροστά στην πλατεία όπου τις φωτογράφιζαν οι δημοσιογράφοι με το επιχείρημα ότι φοβόταν μην τις πηδήξει.

Στο μεταξύ ήταν πια γνωστό ότι η Μπέλου είχε αρρωστήσει βαριά και ήταν λίγα τα ψωμιά της. Μετά από κάποιο καιρό πέθανε.

Βλέπεις λοιπόν τι γίνεται???

---------------
Πες μου, λοιπόν, δεν ξέρεις ότι σχεδόν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία προσφέρουν καμαριέρες σε επώνυμους ακόμα και σε συνδικαλιστές της δεκάρας????

Άλλωστε υπάρχει περίπτωση να μπει καμαριέρα να καθαρίσει σε επώνυμο αν αυτός είναι μέσα?

Γιατί λοιπόν αμφιβάλλεις για το στημένο της υπόθεσης??

IonnKorr είπε...

Φίλε Αλχημιστή

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εν τελει κατεληξες στο τελικο συμπερασμα. Οτι απωλεια του κυρους το εν λογω κυριου θα βλαψει την Ελλαδα.

Μα νομίζω ότι αυτό απαντιέται στην αναάρτηση. Αυτός είναι υπερ του Μνημονίου. Οι αντίπαλοί του με την αναδιάρθρωση (δηλ. την χρεοκοπία). Το πρώτο σημαίνει συνέχιση των δανείων (δανεικά κι αγύριστα για όσους το καταλαβαίνουν). Το δεύτερο σημαίνει ότι το κράτος δεν πληρώνει, μισθούς, συντάξεις, νοσοκομεία, σχολεία, κ.α. Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο πέραν του χάους???

-----------
Και επισης η γενικευση που κανεις, οτι οι ελληνες χαρηκαμε νομιζω ειναι απο εκεινα τα λαθη..

Μια ματιά στο facebook και στο twitter θα σε πείσει για το πανηγύρι που έχει στηθεί.

---------------
ποτε θα εγκαταλειψουμε αυτο το στομφωδες υφος, το υφος του μοναδικου γνωστη της αληθειας, που αποπνεει το κειμενο σου?

Λάθος φίλε μου. Κανένας στόμφος. Λέω απλά, λιτά, ξεκάθαρα, την άποψή μου χωρίς βρισιές, χωρίς μαγκιές, χωρίς προσβολές, χωρίς φανατισμούς.
Πρώτη φορά με κατηγορεί κανείς για κάτι τέτοιο.

IonnKorr είπε...

Ανώνυμε

Η εκδοχή να θέλουμε να γελάσουμε λίγο (αν μας επιτρέπεις) παίζει καθόλου??

Γελάμε τώρα, ok. Μην κλαίμε όμως μετά, είναι το ζήτημα.

ΗΩΣ είπε...

Ionn, με το νινί της κάθε καμαριέρας δεν γίνεται δουλειά. Ούτε με με όλη αυτή την συνωμοσιολογία.
Άσε που ειλικρινά βαρέθηκα να ακούω ότι παίζονται στοιχήματα για το αν θα χρεωκοπήσουμε στο τέλος αυτού του μήνα ή του επόμενου (Θυμάσαι το mail για την- συμβολική- 25η Μαρτίου;).
Τέλος πάντων, αυτό που βλέπω εγώ σαν πολίτης αυτής της χώρας είναι ότι κανένα πανηγυράκι δεν σταμάτησε, το μόνο που άλλαξε είναι οι τόνοι καταστροφολογίας. γι' αυτό και στο τέλος θα κλαίμε όλοι μαζί, διότι στην ουσία τίποτα δεν κάνουμε...

MelidonisM είπε...

μάλιστα αλλαγή αναρτησης
και η σοασιαλιστική πίπα
του Κυριάκου
με το καλημερα 8 σχόλια

ας τον αθώωσουν και αυτόν
οι δικηγόροι...
..που θα τον αθωωσουν δλδ..

τέτοιους συντρόφους
φιλέλληνες σπάνια
βρίσκεις

Η Χαρά είναι πως οι Σοσιαλιστές
είναι πιό θερμοί άντρες
από τους ψυχρους Νεοφιλελεύθερους

(άραγε θα αποκαταστήσει το κορίτσι
όπως ο Αντρέας τη Μιμη?)

Αφού Σωτηρία μάλλον δεν υπάρχει
τουλάχιστον καλά
και τα πιπεράτα να γελάσουμε

α Κενταύρου είπε...

Αλλάζει η πορεία της χώρας για μια Πίπα στημένη ή όχι δεν έχει σημασία !!!!Φαντάσου τη σχετκή πράξη να την έκανε η Μέρεκελ.
Από το Σωκράτη στο Strauss-Kahn και αυτός κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση των νέων!!!
Πάντως Ιονα πολύ εύκολα το μετατρέπεις σε σεξομπλόκ ,θα γίνει το πρώτο μπλοκ!!!τόχεις.

IonnKorr είπε...

Ηώ

"με το νινί της κάθε καμαριέρας δεν γίνεται δουλειά"

Κι όμως Ηώ.

Το "νινί" της καμαριέρας ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.

Θυμάσαι το στόμα της Μόνικας????

Ολόκληρος πλανητάρχης ο Κλίντον, όπου και να πατούσε το πόδι του, οι γυναίκες έκαναν διαδήλωση.

Κι όμως, τον στρίμωξαν με την Μόνικα, του έκαναν ΕΔΕ, και τον γελοιοποίησαν/εξευτέλισαν μέχρι ολικής εξόντωσης.

Τις θυμάσαι τις ερωτήσεις που του έκαναν οι Αμερικανοί εισαγγελείς που κυκλοφόρησαν σε DVD και στο internet σε όλο τον Πλανήτη?

- Της πιέζατε το κεφάλι όταν μπαίνατε στο στόμα της??
- Πως νοιώθατε τότε? Νοιώθατε υπεροχή?
- Βγάζατε σπέρμα στο στόμα της??


Βλέπεις, λοιπόν, τι μπορεί να κάνει το "Νινί". Να λιώσει ακόμα και έναν Πλανητάρχη!!!

IonnKorr είπε...

Μιχάλη

"Αφού Σωτηρία μάλλον δεν υπάρχει
τουλάχιστον καλά
και τα πιπεράτα να γελάσουμε"


θα συμφωνήσω. Το γέλιο είναι πηγής ζωής. χα..χ.α.

IonnKorr είπε...

Κένταυρε

"Φαντάσου τη σχετκή πράξη να την έκανε η Μέρκελ."

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο η Ελλάδα θα είχε βγεί στους δρόμους και θα πανηγύριζε όπως τότε που πήραμε το Ευρωπαϊκό !!!

χα..χα..

Έχεις μεγάλη φαντασία.

------------------
"Πάντως Ιονα πολύ εύκολα το μετατρέπεις σε σεξομπλόκ ,θα γίνει το πρώτο μπλοκ!!! τόχεις."

Σεξομπλόκ? χα..χα.. Ποτέ!!!
Έχω σεμνό μπλοκ. Απλά, προσαρμόζομαι στην επικαιρότητα.
Ε ... και όταν η επικαιρότητα το επιτρέπει, ξεφεύγουμε λίγο.

χα..χα..

MelidonisM είπε...

Αφού λοιπόν μας συνφέρει
να μείνει ο Στρως
στη θέση του,
θα πάει άραγε μάρτυρας
υπεράσπισης ο Γιωργάκης

ή θα πουλήσει τον σύντροφο
όπως έκανε με τον Καντάφι;;

Sophia Kollia είπε...

Ionn, μπορεί να την στείλανε, αλλά αν αυτός δεν έκανε αυτό που έκανε πως θα τον κατηγορούσε?
Και γιατί έφυγε τόσο γρήγορα και δεν πήρε ούτε το κινητό? Κάτι πάρα πάνω από όσο επιτρέπεται έστω και σε αυτές τις καταστάσεις..νομίζω..
Τώρα το τι είναι καλό για μας? Ούτε που ξέρω...
Καλή βδομάδα!!!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ιονν έχω ζήσει απίθανες καταστάσεις όπως λες στα ξενοδοχεία. Τίποτα δεν αποκλείεται. Όλα είναι δυνατόν να συμβαίνουν. Μερικά από όσα έχω δει με τα μάτια μου μπορούν να κάνουν έναν "κανονικό" άνθρωπο να αηδιάσει μέχρις εμετού. Δεν έχεις άδικο να βάζεις το θέμα της σκευωρίας όπως δεν είναι απίθανο να συνέβη το γεγονός αλλά και πάλι να συνέβη "παγιδοειδώς" λόγω της εγνωσμένης αδυναμίας του εν λόγω κυρίου εις το ωραίο φύλο.
Πάντως στα ξενοδοχεία που θήτευσα ποτέ δεν προσφερότανε καμαριέρα ή άλλο μέλος του προσωπικού για αυτό που λες. Βέβαια εγώ τον περισσότερο καιρό σε τουριστικά ξενοδοχεία ήμουνα. Στα των πόλεων είναι πιθανόν να συμβαίνουν οι προσφορές αυτές.
Τελικώς δεν διαφωνώ μαζί σου.
Σε ότι αφορά δε το μήκος της κλειτορίδος της θανούσης πλέον αοιδού δεν είχα ιδέαν. Κάτι έμαθα τελικά χάρις στον Ντομινίκ το φίλο μας.

MelidonisM είπε...

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ
ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΡΕΜΩ
ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

kati 20 xronia leei
re tha psofisei to pouro
sti fylaka

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ
ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ χαχα

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

φαεινότερο του φανερού μοιάζει. αλλά ε, και;

marianaonice είπε...

Ο προβληματισμός σου ομολογώ ότι είναι και δικός μου...
Για να δούμε... θα επαληθευτούμε?

kariatida62 είπε...

Ενα πράγμα που θάθελα να υπογραμμίσω(χωρίς να λάβουμε υπ'οψιν μας αν ήταν στημένο το όλο σκηνικό) είναι η άμεση συνεργασία της αστυνομίας της Αμερικής, με την αστυνομία αερολιμένος συνεργάστηκαν άψογα και καθυστέρησαν την πτήση προκειμένου να συλληφθεί ο Στρος και να διερευνηθεί η καταγγελία! Σ'αυτά οι Αμερικάνοι δεν χαρίζονται στον ίδιο τον Θεό!
Οι νόμοι είναι νόμοι και εφαρμόζονται για όλους!
Για φανταστείτε κάτι παρόμοιο ναχε συμβεί στην Ελλάδα!
Αντί του θύτη θα συλλάμβαναν το θύμα! Πόσο μάλλον αν αυτή ήταν μια απλή καμαριέρα...
Αυτό το γεγονός κανείς σας δεν το πρόσεξε για να το σχολιάσει?

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Χα χα

Είμαστε πολύ ωραίοι τύποι τελικά!!
Μου αρέσουμε λέμε!!
Μας πάω με χίλια μιλάμε!!

Έλα μου, να μας δώ, μάγκες μου, με μια αναδιάρθρωση χρέους... με μια ελεγχόμενη (ή ανεξέλεγκτη) χρεωκοπία, με μισθούς στο δημόσιο που θα κυμαίνονται γύρω στα 500 ευρώ... με τη δραχμούλα μας (εκείνη την παλιά, την θυμάστε?) να πηγαίνει από υποτίμηση σε υποτίμηση και οι τιμές των προϊόντων που αφειδώς καταναλώνουμε να εκτινάσσονται στα ύψη γιατί τα περισσότερα είναι εισαγώμενα... με τα νοσοκομεία και τα σχολεία χωρίς καμία χρηματοδότηση...

Εκεί να μας δω... να παρακαλάμε για κανένα δανειάκι (χωρίς δανειάκια δε ζήσαμε ποτέ) και να ορκιζόμαστε πως θα είμαστε καλά παιδιά και να μη μας δίνει κανείς!!

Εκεί να μας δω...!

Παρεμπιπτόντως... μια καούρα την έχουν όλοι για την 5η δόση του δανείου! Κατά τα άλλα χαίρονται!!
χα χα

:))))

marianaonice είπε...

δήμητρα♥♥♥q
Νομίζεις ότι η 5η δόση του δανείου θα ωφελήσει εμας το λαό? ότι θα εξασφαλίσει τους μισθούς μας και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά μας στην υγεία, την παιδεία και την επιβίωση?
Μάλλον όχι...
Ας το καταλάβουμε: Ο μόνος λόγος που μας δανείζουν είναι για να εξοφλούμε τα δάνειά τους!!!!!
Δυστυχώς μας έβαλαν σ' αυτό το μαγγανοπήγαδο και ακόμη δεν το καταλάβαμε!!
Η 5η δόση θα επιφέρει νέα σκληρότερα μέτρα κατά του λαού, οπότε γιατί να χαιρόμαστε?

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Μαριάνα,

μια ερώτηση έχω.

Ποιοι μας έβαλαν στο μαγγανοπήγαδο??

Ήρθε δλδ η Γερμανία, η Γαλλία και η Αμερική και μας είπαν, "βρε παιδιά, μας περισσεύουν κάτι χρήματα που έχουμε στην άκρη, μήπως τα θέλετε?"

Κι εμείς, που είμαστε ψυχοπονιάρηδες, τα πήραμε να μην τους χαλάσουμε το χατήρι???

Εσύ, θα δάνειζες κάποιον που σου χρωστάει χρήματα, μόνο και μόνο για να πάρεις τα χρωστούμενα πίσω??
Με ποια λογική?? Αφού πάλι θα στα χρωστάει έτσι κι αλλιώς.

Εκτιμώ ότι στο μαγγανοπήγαδο μπήκαμε μόνοι μας, διότι δεν μπορέσαμε ποτέ να οργανώσουμε σωστά τον κρατικό και ελεγκτικό μας μηχανισμό, δεν αξιωθήκαμε ποτέ να εκμεταλλευτούμε σωστά τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές και δεν φροντίσαμε να αξιοποιήσουμε τα άπειρα πακέτα οικονομικής στήριξης που έχουμε πάρει, προς μια σωστή κατεύθυνση ανάπτυξης.

Τόσα χρόνια οι δείκτες ανάπτυξης της Ελλάδας ήταν πλασματικοί. Γιατί συνυπολόγιζαν σε αυτούς τα χρήματα που κατασπαταλούσαν οι Έλληνες ασύστολα χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες και δάνεια.
Κι ένας λόγος που τώρα ο εμπορικός οικονομικός κύκλος καταρρέει, είναι διότι τα δάνεια τέλος. Και όπως είναι γνωστό "έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου".

Να μας δω λοιπόν, όταν θα ζούμε σε συνθήκες Αιγύπτου, τι θα λέμε τότε για την χρησιμότητα ή μη των δανείων...
:)))

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Kαι κάτι άλλο.

Κανένας, μα κανένας, δεν είναι ηλίθιος να δανείζει λεφτά χωρίς να εισπράττει κέρδος. Γι'αυτό και γίνεται τοκισμός των δανείων.

Όταν λοιπόν, κάποιος δεν θέλει να πληρώνει κεφάλαια και τόκους, φροντίζει να μη δανείζεται.

Τώρα, αν παρεμπιπτόντως χρειαστεί δάνειο, φροντίζει να το διαχειρίζεται σωστά, να μην το κατασπαταλά και να το αποπληρώνει στον χρόνο που έχει καθοριστεί.

Αλλιώς δε μπαίνει απλά σε μαγκανοπήγαδο, αλλά σε απειρόβαθο φρέαρ δυναμικού.

Ε... κάπως έτσι φτάσαμε να παίζουμε με κβαντομηχανικές πιθανότητες εξόδου απ' την κρίση !!!!

α Κενταύρου είπε...

Δήμητρα κάποιοι αιθεροβάμονες πιστεύουν εφαρμόζοντας σχετικούς κβαντομηχανικούς νόμους στην οικονομία ότι μπορούν να βγουν από το φρέαρ δυναμικού χωρίς να έχουν την απαιτούμενη ενέργεια .Ένας είναι ο Σαμαράς και κάποιοι άλλοι στην αριστερά .Εδώ είναι που λέει ο λαός «όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει.»

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Mιχάλη, υποψιάζομαι πως ο Σαμαράς και όλοι οι κύριοι της αριστεράς, καθόλου δεν νομίζουν ότι μπορούν να βγουν απ' την κρίση και απλά αναλώνονται σε κουβέντες ανάλογες της... πίπας της καμαριέρας.

Έχουν καταλάβει όλοι αυτοί, ότι το σύνθημα που πουλάει είναι "Κάτω το ΔΝΤ και έξω απ' το μνημόνιο" και το παίζουν όλοι αντιμνημονιακοί επαναστάτες.

Είμαι βέβαιη, πως όποιος κι αν ήταν στην κυβέρνηση θα προχωρούσε σε δανεισμό. Τώρα το αν θα δανειζόταν απ' το ΔΝΤ ή τη Γερμανία ή τη Ρωσία ή την Κίνα ή τους πιγκουΐνους της Ανταρκτικής, πολύ λίγο με απασχολεί, αλλά δυστυχώς απασχολεί κάποιους ανεγκέφαλους που νομίζουν ότι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι θα ήταν ελαστικότεροι απέναντί μας
(όπου ελαστικότεροι = πιο μαλάκες).

Φυσικά πιστεύω πως κι ο Παπανδρέου να ήταν αυτή τη στιγμή αντιπολίτευση, αντιμνημονιακός θα ήταν κι αυτός. Ε... όταν είσαι αντιπολίτευση αυτά τα πιασάρικα θεματάκια προς λαϊκή κατανάλωση είναι εύχρηστα. Το θέμα είναι ότι όταν τα χρησιμοποιείς για δόλωμα, τα ψαράκια τσιμπάνε και βγαίνεις κυβέρνηση. Και τότε αναγκάζεσαι να τα πάρεις πίσω και να φανείς ψεύτης...

Αλλά... αυτά έχει η πολιτική...!
Και τοιουτοτρόπως το φρέαρ καλά κρατεί.

kariatida62 είπε...

Εγώ ακόμα επιμένω να μη καταλαβαίνω, αν είμαστε μέλος μιας ανεξάρτητης και ελεύθερης αλληλέγγυης Ενωμένης Ευρώπης ή μιας ευρωπαικής αμφικτυονίας που σ'αυτή ηγείται και πάλι μια Γερμανία.
Δανεικά μόνο η Ελλάδα πήρε?
Το χρέος της Γερμανίας γνωρίζετε ότι ανέρχεται στο ποσό των 1,8 τρις ευρώ και κάθε δευτερόλεπτο προστίθενται σ'αυτό 4.500 ευρώ? Υπολογίζεται ότι το χρέος της ανέρχεται στο 77% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος.
Το 77% όπως καταλαβαίνετε είναι μικρό ενώ χρωστούν 1,8 τρις γιατί ο πληθυσμός τους είναι περισσότερος απο τον δικό μας.
Ο Μπερντ Ράφελισεν καθηγητής στο Πανεπιστήμιου του Φράιμπουργκ και ειδικός σε οικονομικά ζητήματα λέει πως αν προσθέσουμε τις απαιτήσεις έναντι του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης στο ήδη υπάρχον δημόσιο χρέος τότε το συνολικό χρέος της Γερμανίας φθάνει τα 8 τρις ευρώ, που αντιστοιχεί σε 314% του Ακαθάριστους Εγχώριου Προϊόντος.
Οπως βλέπετε λοιπόν δεν δανειζόταν μόνο η Ελλαδίτσα, όλος ο κόσμος δανειζόταν και δανείζεται. Τα σπαταλούσαν κι'αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

Καλά μην τον δικαιολογήσουμε κιόλας επειδή είναι γυναικάς!
Και σίγουρα πολλά τέτοια γίνονται είτε σαν "δώρα" είτε από τις καμαριέρες αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι κανόνας και η κατηγορία στημένη η σκευωρία. Η υπόθεση αυτή και μόνο εμπένει φόβο στις γυναίκες και όχι οτι με έχει πιάσει το φεμινιστικό μου αλλά πιστεύω οτι καλύτερα να αφήσουμε τα συμπεράσματα στη διακαιοσύνη. (Φυσικά αν υποθέσουμε οτι θα λειτουργήσει σωστά.)

Τώρα για το υπόλοιπο κομμάτι, ναι πιστεύω οτι μπορεί να παίζονται τέτοια παιχνίδια που λες αλλά πολύ απλά ας πρόσεχε.
Και σίγουρα η Ελλάδα αυτή τη στιγμή αποτελεί βορά σε στόματα πολλών αρπακτικών εκεί έξω αλλά ούτε το επίκεντρο του κόσμου είναι ούτε το θύμα κανενός.

Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Στρος Καν.
Μάθαμε στις πί...ς και μας κακοφάνηκε που μας έκαναν τσακωτούς να τις απαιτούμε.

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη και ό,τι και να λέμε περιττεύει.
Καθήκον μας είναι να διαφυλάξουμε τουλάχιστον αυτή.

Καλημέρα!

kariatida62 είπε...

Καλά και απάντηση δεν πρόκειται ποτέ να πάρω απο κανένα..!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Η Γερμανία όμως έχει μία πολύ σημαντική ειδοποιό διαφορά απ' την Ελλάδα: Οργανωμένο Κράτος, με βάση τα Δυτικά πρότυπα, το οποίο παρέχει στους πολίτες του μια σχετική ασφάλεια.

Η Γερμανία επίσης δανείζει, πράγμα που σημαίνει ότι της χρωστούν χρήματα.

Και βέβαια, φροντίζει να δανείζει χρήματα με υψηλότερο επιτόκιο από εκείνο των χρημάτων που δανείζεται.
(Αυτό θα πρέπει να το ξέρουμε εξ αρχής και να μη μας εντυπωσιάζει. Κανένας οικονομικός οργανισμός / κράτος / τράπεζα, δεν δανείζει χρήματα για την ψυχή της μάνας του).

Είναι λοιπόν λογικό, εφόσον και η ίδια χρωστάει, να αρνηθεί την οικονομική βοήθεια/στήριξη που της ζητάει η Ελλάδα και όταν την παρέχει να το κάνει με "σκληρούς" όρους. Και μου μιλήσετε για τις πολεμικές αποζημιώσεις... θα το αναφέρω στη συνέχεια!
---------------------------------
Η Ελλάδα από την άλλη μεριά, οργανωμένο κράτος δεν έχει. Η ανοργανωσιά της φτάνει σε τέτοιο σημείο, που όχι μόνο ασφάλεια δεν μπορεί να αισθάνεται κανείς, αλλά δεν ξέρει καν τι θα του ξημερώσει η επόμενη μέρα.
Για την πολιτική της δε προσέλκυσης ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, να μη μιλήσουμε. Για γέλια και για κλάματα!!

Το υγιές και παραγωγικό εργατικό δυναμικό της, που θα μπορούσε να την ανοικοδομήσει μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, φρόντισε να το "εξάγει" στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Χωρίς κέρδος? Κάποιοι μιλάνε για συμφωνίες μεταξύ Γερμανικής και Ελληνικής -τότε- κυβέρνησης. "Μας φορτώνετε 1,000,000 Έλληνες μετανάστες που λιμοκτονούν στην Ελλάδα και δε σας πληρώνουμε δεκάρα τσακιστή απ' τις αποζημιώσεις!" Συμφωνίες κυρίων. Ε???

Τέλος, η Ελλάδα δεν έχει δανείσει κανέναν, που σημαίνει ότι δεν περιμένει χρωστούμενα από κανέναν ώστε να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες διεκδίκησής τους μπας και σώσει τίποτα...

kariatida62 είπε...

Eίναι γνωστή η ιστορία! Η Ελλάδα αλληλοσπαραζόταν και η Γερμανία με την βοήθεια της Αμερικής που ήθελε να πατάει γερά στην Ευρώπη, αφού πήρε όλες τις αποζημιώσεις την απο τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο την στήριξε οικονομικά για να σταθεί στην Ευρώπη και νάχει λόγο σ'αυτήν και μέσω αυτής η Αμερική.
Προχωρούμε παρα κάτω τώρα!
Αν χρεωκοπήσει η Ελλάδα, ή αν φτάσει σε κατάσταση που να μην είναι πλεον ο καλύτερος πελάτης της Γερμανίας και να στηρίζει το εμπορικό της ισοζύγιο, πώς θα πάρει πίσω τα λεφτά της ως δανειοδότης και πώς θα εξακολουθήσει να στηρίζονται οι εξαγωγές της αν όχι απο κράτη σαν την Ελλαδα, την Πορτογαλία κλπ.?
Πού θα βρει πελάτες τότε, τους Κινέζους?
Παιδιά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και μην αυτομαστιγωνόμαστε για τα σφάλματά μας και περιμένουμε την "θεία τιμωρία" αδιαμαρτύρητα ή συμφωνώντας για το θάνατο των μισών απ'εμάς! Λάθος τραγικό! Προσπαθούν να περάσουν στο Ελληνικό λαό ότι για όλη αυτή την κατάσταση ευθύνεται αποκλειστικά αυτός που έφαγε τα λεφτά σε εορτοδάνεια και τρίχες κατσαρές!

kariatida62 είπε...

Ενα πράγμα που με βασανίζει είναι μήπως κατάφερουν (δεν ξέρω με τι τερτίπια οικονομικά) να μας ξεπεράσουν, και να μας κάνουν όλους μια χαψιά....αυτό σκέφτομαι μόνο!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Δεν τα έφαγε ο Ελληνικός λαός τα χρήματα?? Τότε ποιος?? Ο Ιαπωνικός??

Η Ελλάδα έχει μία από τις μεγαλύτερες αναλογίες αυτοκινήτων πολυτελείας και σκαφών αναψυχής στην Ευρώπη.

Παράλληλα οι Έλληνες έχουν επίσημο κατά κεφαλήν εισόδημα, από τα μικρότερα της Ευρώπης.

Είχαν λοιπόν οι Έλληνες την οικονομική επιφάνεια για όλες αυτές τις πολυτέλειες?? Πού τα έβρισκαν τα χρήματα να έχουν 2 και 3 αυτοκίνητα σε κάθε σπίτι?

Μαύρο χρήμα...
Άφθονο ρέον μαύρο χρήμα...

Από το οποίο το Ελληνικό Κράτος δεν κέρδιζε τίποτα. Κι έτσι ενώ οι Έλληνες μακάριοι ευδαιμονούσαν στις παράνομες πισίνες τους, στα πολυτελή αυθαίρετά τους που έχουν γεμίσει πια βουνά και κάμπους, και διέσχιζαν τις εθνικές οδούς με τις Mercedes και τα 4*4, φοροδιαφεύγοντας πάντα (εννοείται, γιατί δεν είναι και κορόιδα!!) το Ελληνικό κράτος βούλιαζε.

Στα μπουζούκια έχετε πάει ποτέ?? Έχετε, σίγουρα.
Μεγάλη πλάκα να παρατηρεί κανείς πόσο ακριβά γλεντούσαν τον καημό τους οι "φτωχοί" Έλληνες!

kariatida62 είπε...

Το ποιος έφαγε τα χρήματα είναι ενός άλλου παπά ευαγγέλιο και τώρα θεωρώ δεν εξετάζουμε αυτό!
Το ποιοι πήγαιναν στα μπουζούκια και σε ποιους αυλές ανήκαν όσοι σκόρπιζαν τα χρήματα εκεί, είμαστε νομίζω σύμφωνοι πως δεν ήταν η φουκαριάρα η δημόσιος υπάλληλος Κάρυ και κάθε Κάρυ και Κάρος, που σήμερα καλείται να πεθάνει!!!
Αλλο πράγμα συζητάμε εδώ μέσα και ας μη παρεκλίνουμε της κεντρικής ιδέας της συζήτησης!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Ωραία λοιπόν... πάμε και παραπέρα.

Είπε κανείς στον Έλληνα μικρομεσαίο να τζογάρει το απόθεμά του στο Χρηματιστήριο?
(Θυμάμαι λοιπόν τότε, με λέγανε μαλάκα που δεν έπαιζα.. χα χα)

Είπε κανένας εξωτερικός εχθρός στους Έλληνες πολιτικούς, να παίξουν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων και τώρα να κινδυνεύουν σοβαρά οι συντάξεις (κύριες και επικουρικές) των ανθρώπων?

Φταίει κάποιος πέραν των Eλλήνων για τις μίζες που έπαιρναν απ' τη Seamens εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου?

Φταίει κάποιος εχθρός επίβουλος για το όργιο που γίνεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας??

Φταίνε οι ξένοι που τα Δημόσια Νοσοκομεία στην Ελλάδα είναι υπερχρεωμένα, γιατί γίνονταν όργιο με τις προμήθειες υλικού, από διοικητικούς υπαλλήλους και γιατρούς?

Φταίει η Γερμανία που τα χρήματα που προορίζονται για τις σχολικές επιτροπές τα χρησιμοποιούν συχνά οι Δήμοι για να κλείνουν τις μαύρες τρύπες τους και η χρηματοδότηση που φτάνει στα σχολεία είναι μηδαμινή??

Ή μήπως φταίει που τόσα χρόνια η Τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργούσε με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες με αποτέλεσμα να βρίσκονται τώρα όλοι οι Δήμοι υπερχρεωμένοι και στο χείλος του γκρεμού?

Φταίνε οι Αμερικάνοι μήπως, που έχουμε την εκκλησία κράτος εν κράτει, έναν πανίσχυρο εθνικό οικονομικό οργανισμό, που δεν πληρώνει στο ελληνικό κράτος μία, με πρόφαση κάτι πενιχρά συσσίτια που προσφέρει στους άπορους??

Φταίνε οι Άγγλοι για το "γρηγορόσημο" που έχει γίνει θεσμός σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες??
-------------------------------
Να συνεχίσω????
-------------------------------
Πόσοι "φουκαριάρηδες" άραγε σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν τελικά??

Αλλά αυτοί δε φταίνε? Σε τίποτα?

Μπα....
Αύριο το πρωί, αν γίνουν εκλογές, θα πάνε να ψηφίσουν με τα δυο τους χέρια. Τους ίδιους.
Κι όταν ακούσουν ότι στο διπλανό χωριό θα γίνει χώρος υγειονομικής ταφής απορριμάτων, θα πάρουν τα όπλα, να ελευθερώσουν τη γη τους...
--------------------------------
Δυστυχώς το γεγονός πως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, δεν μπορεί να το αποτρέψει κανείς...

marianaonice είπε...

Φυσικά έτσι ακριβώς Καρυάτιδα
Τα καγιέν, τα μερσέντες και οι πισίνες φυσικά και δεν ήταν των εργαζόμενων δημοσίων ή ιδιωτικών υπαλλήλων που καλούνται άλλη μια φορά να τα ξεπληρώσουν στους χαραμοφάηδες ενώ αυτοί δεν είδα να χάνουν τίποτε από όλα αυτά ούτε να λιμοκτονούν!!!
Αυτοί λοιπόν τα έφαγαν κι ο πάντα "καλοπληρωτής" μισθωτός του ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα θα πληρώνει το λογαριασμό τους!!

Ali @ علي είπε...

pedia pios efage ta lefta - pou pegan talefta auto paei kai teleose ...

to segoro oti emeis ta tapleronoume telomai e den telomai

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Aν θυμάμαι καλά, συζητούσαμε για τις ευθύνες των ξένων προβοκατόρικων δυνάμεων στην επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας...

Το θέμα μας βασικά, είναι η αφελής χαρά του -κατά τα άλλα- οργισμένου νεοέλληνα για την "άτυχη" πίπα του Strauss-Kahn.
Στο θέμα αυτό εμπίπτει βέβαια και το κατά πόσον δικαιολογείται και η χαρά και η αφέλεια...

...εκ του οποίου βέβαια εκπορεύονται τα επιχειρήματα περί ιδικών μας ευθυνών!
:)))))

kariatida62 είπε...

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου! Θέλετε να μιλήσουμε για το εσωτερικό μπάχαλο, ποιοι μας έφεραν εδώ, ποιοι γαλούχησαν το λαό να προσπαθεί να λαμογιάρει όπως έβλεπε να λαμογιάρουν οι πάντες δίπλα του, θέλετε να πούμε πως κρατούσαν χρόνια και χρόνια πελάτες στα βουλευτικά τους γραφεία τον κυρ-Μήτσο και την Ψωροκώσταινα που ήθελε το παιδί της να μη μπλεχτεί με τα βάσανα της γεωργίας και να γίνει δημόσιος υπάλληλος με κουστούμι και κούρσα, καθηγητής, γιατρός, δικηγόρος για νάχει πρόσωπο στην κοινωνία ή θέλετε να συζητήσουμε το ευρωπαικό οικονομικό πρόβλημα και πώς έχει δημιουργηθεί???
Ενα ξέρω να πω εγώ!
Αν το παιδί μου εχει γίνει κλεφταράκος, ντεμπέλαρος και άχρηστος δεν φταίει αυτό. Εγώ φταίω γιατί αυτά του δίδαξα με λόγους και έργα μου!

kariatida62 είπε...

Και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης το παιδί είναι ο ελληνικός λαός και ο γονιός η εκάστοτε ηγεσία του κράτους!

kariatida62 είπε...

Να για κοιτάχτε τελικώς με τον Παλαιστίνιο αδελφό μου, νομίζω πως μπορώ να έχω αφετηρία συζήτησης!
Με τον Παλαιστίνιο μπορεί και να συννενοηθώ με τους Έλληνες πατριώτες μου θα τα καταφέρω άραγε?

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Άλι,
Πώς τελείωσε? Καθόλου δεν τελείωσε. Ακόμη τρώγονται χρήματα.

Ακόμη φοροδιαφεύγουν οι Έλληνες έμποροι μικρής και μεγάλης κλίμακας και κόβουν το 1/10 από τις αποδείξεις που πρέπει, ακόμη χρειάζεται να πληρώσεις φακελάκι στον εξεταστή του υπουργείου συγκοινωνιών για να πάρεις το δίπλωμα, ακόμη χρειάζεται να "λαδώσεις" τον πολεοδόμο για να σου βγάλει άδεια οικοδόμησης του οικοπέδου σου, ακόμη ο Άγιος Ονούφριος δεν πληρώνει μία στο Ελληνικό Δημόσιο, ακόμη τα παίρνουν οι δικαστές για να αθωώνουν και να καταδικάζουν κατά το δοκούν... (παρεμπιπτόντως, δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι όλοι αυτοί???)

Επίσης, ακόμη οι λαθρομετανάστες είναι παντού ανεξέλεγκτοι, ακόμη οι "ρατσιστές" νεοέλληνες τους επιλέγουν για τις δουλειές τους γιατί γλιτώνουν το υψηλό μεροκάματο και το ΙΚΑ.

Αλλά βρε παιδιά, δεν πειράζει, καθίστε αναπαυτικά... εμείς δε φταίμε ποτέ.

Θάνατος στον Strauss-Kahn λοιπόν και όλα τα προβλήματά μας λύθηκαν!!

kariatida62 είπε...

Αλι άσε καλυτερα, πέστα μας Αραβικά γιατί δεν σε βλέπω καλά που πετάγεσαι απο κει μακριά που είσαι, θα σούρθει καμμιά συζυγική μολότωφ χαχαχα!
Μarionice βεβαίως και δεν είδες απο κανένα χαραμοφάη διεφθαρμένο πολιτικό, δικαστικό, γιατρό, δικηγόρο να χάνει τίποτα...ο Βέγγος θα μπει στην μπρίζα για να τρέχει και να μην φτάνει! Αλλα πρέπει να καταλάβει ο Βέγγος ότι είναι καιρός να σταματήσει να τρέχει και να κάτσει ν'αντιμετωπίσει τους χαραμοφάηδες! Με ποιο τρόπο? Εσείς πείτε!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Οι πολιτικοί δεν είναι αγγούρια να φυτρώνουν μόνοι τους. Κατέχονν τις θέσεις, τους κατόπιν δημοκρατικών διαδικασιών, χάριν στο εκλογικό σώμα που αποτελείται από το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Προϊόντα μας είναι και αντικατοπτρίζουν τη νοοτροπία μας.

Κι αν δει κανείς αποτελέσματα εκλογών, θα δει ότι οι Έλληνες ψηφίζουν κυρίως τα λαμόγια με κριτήριο την αναγνωρισιμότητα και τις τυχούσες ρουσφετολογικές τους απολαβές.
-----------------------------
Ευθύνες δεν φέρω μόνο όταν λαδώνομαι, αλλά και όταν λαδώνω. Τον γιατρό, τον δικαστικό, τον εξεταστή, τον καθηγητή, τον παπά της ενορίας.
------------------------------
Επιστρέφοντας στον κεντρικό κορμό λοιπόν, έχω να πω ότι το να χαίρομαι με την ιστορία της πίπας γιατί ο Strauss-Kahn είναι υπεύθυνος για το χάλι μου, είναι τουλάχιστον κοντόφθαλμο και αφελές.

Ας συνεχίσουμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, ας συνεχίσουμε να συντηρούμε την αναξιοκρατία και τη διαφθορά και ας ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα να φορτώνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί και μέγιστους ηγέτες να αναδειχτούν από το πουθενά, να κουνήσουν το μαγικό ραβδί και να μας σώσουν...
--------------------------------
Συζυγικές μολότοφ δεν πετάω ποτέ.

Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι ελεύθερος να την διατυπώνει ΟΠΟΥ και ΟΠΟΤΕ επιθυμεί...

:)))))

kariatida62 είπε...

Αν λέμε και καμμιά σαχλαμάρα την λέμε για να γελάσει το χειλάκι μας και τίποτα παραπάνω...
Για τον Στρος ο ελληνικός λαός πρέπει νάναι αδιάφορος! Για τι να χαρεί, το πολύ-πολύ να σκάσει ένα γελάκι χαιρέκακο! Αυτό είναι όλο που το κάνατε πια θέμα!!!
Δεν έχουμε με τι ν'ασχοληθούμε και ασχολιόμαστε για την ακράτητη ψ@@@ του Στρος!!!! Εχουμε απο δαύτες ένα σωρό εδώ....

IonnKorr είπε...

O Strauss-Kahn είναι ο περισσότερο αμειβόμενος δημόσιος υπάλληλος στον Κόσμο. Παίρνει περισσότερα και από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η καμαριέρα ήταν μαύρη από την Γκάνα και χωρισμένη μητέρα.

Πληροφορίες χωρίς υπονοούμενα.

Ανώνυμος είπε...

... είπε ο Ionn όταν είδε οτι κόπασε ο καταιγισμός σχολίων ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

χααχχαχαχα

IonnKorr είπε...

Βρε AND

Πολύ με παρεξηγείς. Τι νόημα μπορεί να έχει ο αριθμός των σχολίων???

Εκτός και βάλω να πούμε ένα αντίτιμο π.χ. 10 euro το σχόλιο

χα..χα..χα..χα..


Απλά άκουσα στο ραδιόφωνο αυτά τα περί μαύρης καμαριέρας, 1,85 ύψος (όνομα Οφηλία!!!!) και το έγραψα.

Είναι εντυπωσιακό ένας άνθρωπος που παίρνει το μεγαλύτερο μισθό στον Κόσμο, έχει μια πανέμορφη γυναίκα, τον κυνηγούν εκατοντάδες γυναίκες όπου σταθεί, πάει για πρόεδρος Γαλλίας ....

.... να τα χάνει όλα

για να του πάρει "πίπα" μια μαύρη (από την Γκάνα) δηλαδή θεόμαυρη, καμαριέρα που ξαφνικά εισβάλλει στο δωμάτιό του να το καθαρίσει ενώ αυτός είναι στο μπάνιο.

Πολύ "μπάζει" αυτή η ιστορία. δεν το καταλαβαίνεις???

Ανώνυμος είπε...

χεχεχε
Τώρα παρεξηγείς εσύ εμένα. :))
Φυσικά κια δεν υποννοώ οτι μαζεύεις σχόλια -αυτά μακριά από μας- αλλά είσαι λίγο ιντριγκαδόρος, νομίζω;
:))

MelidonisM είπε...

@IonnKorr

Η μαύρες και οι μαύροι
είναι πολύ θερμοί
στο κρεβάτι

το σενάριο στέκει
για κοσμοπολίτες

όχι βέβαια για Ελληνες
πιστούς μονογαμίτες

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Μα γιατί...?

Αποκλείεται...???

1,85... μαύρη... καμαριέρα...!
Ναόμι Κάμπελ με στολή δηλαδή!!!!

χα χα

IonnKorr είπε...

Βρε AnD

Ιντριγκαδόρος??? χα..χα..

Από που κι ως που?????

Κάθε άλλο. Προσπαθώ απλά να βρώ στοιχεία να απαλλάξω τον κακομοίρη τον Δομήνικο από την ρετσινιά. χα..χα..

kariatida62 είπε...

Γιατί εσύ δηλαδή θα αντιστεκόσουν σε μια μαύρη γαζέλα???????????
Αφού Στροκανίζεις και συ, τι μιλάς ε???
Στο μόνο που θα διέφερες ίσως θα ήταν ότι δεν θα την έπεφτες σε 32αρα!!!
Αλλά ετσι μαύρη που την είδε,μέσα απο τους υδρατμούς του μπάνιου του δεν προσδιόρισε την ηλικία... χαχα!

IonnKorr είπε...

Βρε Μιχάλη

Μονογαμίτες οι Έλληνες?????
Μα τι λέμε τώρα???

χα..χα..

kariatida62 είπε...

Το καινούργιο ανεκδοτάκι το ακούσατε?
Ο Τοτός ρωτά την Ελενίτσα:
Παίζουμε Στρος Καν??? χαχαχα

IonnKorr είπε...

Τι να πω.

Μια μαύρη Ναόμι ... ίσως??

Αλλά μάλλον η Οφηλία δεν διέθετε τέτοια προσόντα.

Καλά τα ανέκδοτα στο Διαδίκτυο με τον Στρος Σκαν παίρνουν και δίνουν.

Και τα περισσότερα τα κυκλοφορούν Γάλλοι!!

-----------------
Πάντως σκέφτομαι ότι έτσι και έχει συμβεί αυτό ... στον Τσίπρα ή στον Αλαβάνο και τον συνελάμβαναν οι Αμερικάνοι

χα..χα..

Τι θα είχε γίνει στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει φαντασία να το περιγράψει.

Το λιγότερο ... η Αμερικάνικη πρεσβεία θα είχε γίνει πυροτέχνημα!!!!

to alataki είπε...

Αλήθειες ή κατακευάσματα, η κατάταση είναι τραγική και αφού την πάτησε ο ισχυρός, σκέφτομαι τι έχει να πάθει ο λαός.
Βρε ότι και να πεις, από λακέ και καμαριέρα... θα το βρεις!!!

kariatida62 είπε...

Και αυτός ο ευλογημένος δεν ερχόταν εδώ να βρει κατανόηση και ανταπόκριση απο όλους και
όλες?

Εχουν λεει οι Αμερικανοί στοιχεία αδιάψευστα....εμ δεν ήξερε δεν ρώταγε τι σημαίνει Αμερικάνικη δικαιοσύνη?

IonnKorr είπε...

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες προωθείται Τούρκος υποψήφιος να αναλάβει την θέση του Στρος Καν !