Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ζήλεια. Το όπιο των Γυναικών!


Εύα & Λίλιθ 

(Μία σύγχρονη ανάπλαση του μύθου)


H Λίλιθ εμφυσώσα στην αγνή Εύα, την ζήλεια
πάνω στο Δένδρο της Γνώσης, μέσα στον Παράδεισο.

Φίλοι μου
αυτήν την φορά θα σας μιλήσω 
για την γυναικεία ζήλεια
το συναίσθημα που τρέφει, έτρεφε  
και θα τρέφει τις Γυναίκες
παντού και πάντοτε
μέσα στον Χώρο και στον Χρόνο.

Η γυναικεία ζήλεια δεν είναι όπως η αντρική.
Η γυναικεία ζήλεια είναι πάνω και πέρα από τον έρωτα!!
Η γυναίκα πρώτα ζηλεύει και μετά ερωτεύεται
και άμα πάψει να ζηλεύει
τότε παύει και να είναι ερωτευμένη!!!! 

Θα περιμένατε, ίσως, απλά μια ψυχολογική-επιστημονική ανάλυση του θέματος.

Αλλά εγώ θα πάρω τα πράγματα από την αρχή.
Θα αρχίσω από πολύ παλιά.
Από την αρχή της Κοσμογονίας.


----
Όταν ο Θεός δημιουργούσε το Σύμπαν ανέθεσε, σε εκατοντάδες χιλιάδες Αγγέλων, τις επιμέρους εργασίες. Αστρικά Συστήματα, Γαλαξίες, Σμήνη Γαλαξιών χρειάζονταν "επιστασία" και ο Θεός δεν είχε καμία διάθεση να κάνει "χαμαλίκια". Δημιούργησε, λοιπόν, τους Αγγέλους, "διαμοίρασε" την δουλειά (δηλ. την Δημιουργία του Σύμπαντος) σε κομμάτια και όρισε υπεύθυνο σε κάθε κομμάτι και έναν Άγγελο.

Καθώς τα δισεκατομμύρια χρόνια περνούσαν (12,7 δισεκατομμύρια έτη, η ηλικία του Σύμπαντος μέχρι σήμερα) και το Σύμπαν γινόταν διαρκώς περιπλοκότερο, οι Άγγελοι επιφορτιζόταν με όλο και περισσότερες ευθύνες, που απαιτούσαν αυξημένο κόπο και συνεχώς μεγαλύτερη σοφία (δηλ. μαθηματική επεξεργασία) για να φέρουν τον τομέα τους "εις πέρας". Αναμενόμενο ήταν μερικοί να αρχίζουν να γογγύζουν.


Αρχικά, η δυσαρέσκεια ήταν σποραδική αλλά, κάποτε, ο σοφότερος όλων των Αγγέλων, ο Εωσφόρος, το τελειότερο πλάσμα του Σύμπαντος, κατά 99, 999.... % ομοούσιος του Θεού, έχοντας αποκτήσει το 99, 999.... % της συνολικής Συμπαντικής Γνώσης άρχισε να συνασπίζει γύρω του όλους τους δυσαρεστημένους Αγγέλους. Αυτοί ήταν οι σοφότεροι από τους υπόλοιπους που, έχοντας και αυτοί αποκτήσει, με τεράστιο κόπο, το 99, 999.... % της Γνώσης του τομέα τους, δυσανασχετούσαν συναισθανόμενοι την επικυριαρχία του Θεού.  Αυτή ήταν η πρώτη "συνωμοσία" που έγινε ποτέ στο Σύμπαν.

Όταν, λοιπόν, ο Εωσφόρος απέκτησε αρκετές δεκάδες χιλιάδες οπαδών, ζήτησε από το Θεό "Γενική Συνέλευση".

Ο Θεός, αν και δεν φημίζεται για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις, δέχτηκε!

Έτσι, κάποια στιγμή, βαθμιαία, συγκεντρώθηκαν οι εκατοντάδες χιλιάδες των Αγγέλων, από όλες τις Εσχατιές του Σύμπαντος, στον αχανή προαύλιο χώρο του "Οίκου του Θεού".
Δεν έμοιαζαν, καθόλου πλέον, με τους ήσυχες υπάκουες φιγούρες όπως ήταν στην αρχή της Κοσμικής Δημιουργίας όταν ο Θεός ανάθεσε στον καθένα την εργασία του. Τώρα ήταν θορυβώδεις, πομπώδεις, υπερήφανοι υπεροπτικοί.
Αν και παρατάχθηκαν σε μία τεράστια γραμμή, συνέχισαν να συζητούν έντονα και τελικά η συζήτηση τους έγινε βοή. Ζητούσαν "Διαμοιρασμό της Εξουσίας".
Ήταν, η πρώτη διεκδίκηση του "λαϊκών δικαιωμάτων" απέναντι στο Μεγάλο Κεφάλαιο στην Ιστορία του Κόσμου!!!!

Ο πάνσοφος Εωσφόρος, 
ο ανταγωνιστής του Θεού για την "Κυριαρχία του Σύμπαντος"

Τα πράγματα έγιναν περισσότερο έκρυθμα όταν ο Εωσφόρος, λουσμένος στο φως, πάνσοφος, και απερίγραπτα γοητευτικός πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Θεό να εμφανιστεί.
Τότε πολλοί Άγγελοι τρόμαξαν, αλλά ο Εωσφόρος, απόλυτα αποφασιστικός, με ένα μεγάλο πλήθος Αγγέλων, των σοφότερων και ευφυέστερων, να τον ακολουθεί, φώναξε:
- Ύψιστε Θεέ, θεωρείς δίκαιο, εμείς οι Άγγελοι, που επί εκατοντάδες εκατομμύρια έτη να μοχθούμε κτίζοντας, πρωτόνιο-πρωτόνιο, το Σύμπαν σου να παραμένουμε αιώνια υπό την Απόλυτη Κυριαρχία σου και εσύ να μην μας παραχωρείς ούτε ένα μόριο από την αχανή Επικράτειά σου? Λάβε, εν τέλει, υπ'όψη σου, ότι οι περισσότεροι από εμάς, ήδη, γνωρίζουμε το 99, 999.... % της Γνώσης στο τομέα που μας ανατέθηκε. Άρα όλοι μαζί κατέχουμε σχεδόν την Γνώση σου. Γιατί να μας θεωρείς απλά εξαρτήματα. Θέλουμε και εμείς μερίδιο στην Εξουσία!

Όταν, όμως, εμφανίστηκε ο Θεός, μέσα στην απόλυτη μεγαλοπρέπεια, απόμακρος, αγέρωχος, απειλητικός και εμφανώς εξοργισμένος, οι περισσότεροι Άγγελοι "λούφαξαν" τρομοκρατημένοι.
Η φωνή του Θεού ακούστηκε απίστευτα βροντερή, συνοδευόμενη από τιτάνιες αστραπές φωτός:
- Μηδαμινέ Εωσφόρε, θεωρείς δίκαιο, εγώ ο ιδιοκτήτης αυτού του Σύμπαντος να παραχωρήσω εξουσία, έστω ακόμη και σε ένα ηλεκτρόνιο, σε άλλους οι οποίοι, επιπλέον είναι και δημιουργήματά μου? Όσο για την ποσότητα της Γνώσης που αποκτήσατε (δηλ. 99, 999.... % της συνολικής) είναι σχεδόν μηδενική συγκρινόμενη με την απειρία Γνώσης που κατέχω. Είστε απλά ημιμαθείς και για αυτό αλαζόνες!

Η συνέλευση είχε λήξει. Ο Εωσφόρος και όσες χιλιάδες Άγγελοι τον ακολούθησαν, εκτοπίσθηκαν από το "Θεϊκό Σύστημα Διοίκησης" και έμειναν άνεργοι!
Η μονομαχία Θεού και Εωσφόρου στο Σύμπαν

Οι εκδιωχθέντες Άγγελοι όμως δεν έμειναν άπραγοι.
Στο εξής το μόνο μέλημα τους θα ήταν η εκδίκηση με καταστροφή του έργου του Θεού, όπου αυτό ήταν δυνατόν.

Έτσι, πέρασαν εκατομμύρια χρόνια έως ότου δημιουργήθηκε το Ηλιακό Σύστημα και η Γη.


-----


Σύμφωνα με το βιβλίο της "Γένεσης" της Βίβλου (βιβλίο που μετέφερε, με ωρισμένες παραλλαγές, τις Κοσμογονικές απόψεις της Σουμεριακής και Ακκαδικής Θρησκείας), στην αρχή στον Παράδεισο ζούσαν μόνον ο Αδάμ και η αγνή Εύα.

Προφανώς, έως τότε, η Εύα ήταν τελείως αθώα και δεν είχε γνωρίσει ποτέ το συναίσθημα της ζήλειας και τα άλλα "κακά" γυναικεία συναισθήματα.

Όμως, σύμφωνα με όσα παρατίθενται στα Απόκρυφα Ευαγγέλια των Γνωστικών της εποχής, η ιστορία δεν είναι τόσο απλή.

Η υπέλαμπρη Λίλιθ.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκρυφιστικά κείμενα της Εβραϊκής Θρησκείας, η ιστορία της θηλυκής ανθρώπινης παρουσίας δεν ξεκινά από την Εύα, αλλά από την Λίλιθ που υπήρξε το πρώτο δημιούργημα του Θεού για να συντροφεύσει τον Αδάμ, και όχι μετά την δημιουργία του Αδάμ, αλλά ταυτόχρονα!!!!!


Ο Θεός είχε, ήδη, δημιουργήσει όλα τα ζωντανά πλάσματα της Γης φυλετικά διαχωρισμένα (δηλ. σε αρσενικά και θηλυκά). Προφανώς και το ανθρώπινο είδος δεν θα μπορούσε αποτελούσε εξαίρεση.
Έτσι, ως επιστέγασμα της Θεϊκής δημιουργίας ήταν το ανθρώπινο ζεύγος: Ο Αδάμ και η Λίλιθ, που δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα.


Το ζεύγος ζούσε ευτυχισμένο μέσα στον Παράδεισο (ή κήπο της Εδέμ δηλ. τον πανέμορφο κήπο, που είχε δημιουργήσει ο Θεός γι’ αυτούς, στην Μεσοποταμία (σημερινό Ιράκ)), μέχρι που ο Εωσφόρος  (Lucifer) (ή Σατανάς) ενεπλάκη στην υπόθεση.

-----
Ο έκπτωτος Εωσφόρος καταφθάνει στην Γη

Όταν, λοιπόν, ο Εωσφόρος, Lucifer και πλέον "Πρίγκιπας του Σκότους", εξεδιώχθη από τα Αγγελικά Τάγματα, που υπηρετούσαν τον Θεό στον Ουρανό, κατέβηκε στην Γη, αναζητώντας τρόπο να "σαμποτάρει" την Θεϊκή Δημιουργία..
Έτσι, με βάση αυτό το πρόγραμμα, έρχεται στον Παράδεισο και κάθεται κάτω από το Δέντρο της Γνώσης, καθαρό δικό του δημιούργημα. Εκεί περιμένει, υπομονετικά, ώσπου, κάποια  μέρα, εμφανίζεται η Λίλιθ.

Η Λίλιθ ήταν η τελειότερη θηλυκή ύπαρξη, που δημιούργησε ποτέ ο Θεός, στο Σύμπαν. Εντελώς ισότιμη μυϊκά, νοητικά και διανοητικά με τον Αδάμ, ήταν επιπλέον απίστευτα σαγηνευτική. Ωστόσο, ο Θεός είχε φροντίσει να της εμφυσήσει την υποταγή στον Αδάμ προκειμένου οι μελλοντικές  οικογένειες να έχουν ένα ηγέτη και να μην περιπέσουν σε ακυβερνησία.

Όταν εμφανίστηκε κάποια στιγμή η Λίλιθ κκαι κάθησε κάτω από το Δένδρο ο Εωσφόρος δεν δυσκολεύτηκε, με μία εκπνοή του, να της αφυπνίσει την ερωτική επιθυμία.

Η Λίλιθ φεύγει αμέσως και ενθουσιασμένη, αναζητά τον Αδάμ και μετατρέπει την επιθυμία της σε ερωτική πράξη. (Ήταν η πρώτη ερωτική συνεύρεση στον Κόσμο).

Ο Θεός, που προόριζε την ερωτική πράξη μόνον ως αναπαραγωγή (κάτι που είχε σκοπό να προφέρει στο ανθρώπινο ζεύγος στο βαθύ μέλλον όταν έκρινε ότι έφθασε ο καιρός να εξαπλωθούν οι άνθρωποι στην υπόλοιπη Γη (πέραν της Εδέμ)), δεν ενέκρινε την χρήση της ως απόλαυση.

Ωστόσο, βλέποντας την απόλυτη αγαλλίαση που σχηματίστηκε στο βλέμμα του Αδάμ, συγκατένευσε και δεν αντέδρασε.

Αλλά η Λίλιθ δεν έμεινε εκεί. Την άλλη μέρα επισκέφτηκε ξανά το ίδιο Δένδρο. Εκεί ήταν και πάλι ο Εωσφόρος. Αυτήν την φορά, με μια δεύτερη εκπνοή του, της ενέπνευσε το κυριότερο χαρακτηριστικό του, την αλαζονία.

Η Λίλιθ δεν ήθελε και πολύ. Αμέσως, έτρεξε στον Αδάμ και άρχισε να τον κατηγορεί για καταπίεση και δεσποτεία. Παράλληλα, διακήρυξε την ανεξαρτητοποίηση της από την προστασία του και την ισονομία που έπρεπε στο εξής να επικρατεί στις σχέσεις τους.

Ο Αδάμ αιφνιδιάστηκε από τις δηλώσεις της, και το άτεγκτο ύφος που τις εξέθετε, αλλά, καλόβολος όπως ήταν, αναγνώρισε ότι ήταν δίκαιες.

Ακολούθησε νέα ερωτική πράξη, στην οποία η Λίλιθ, ακολουθώντας την τακτική του "ισότιμου σεξ" που της είχε εμπνεύσει ο Εωσφόρος, δεν περιορίστηκε στην "ιεραποστολική στάση" αλλά προχώρησε στην "γυναικοκρατική" δίνοντας έτσι το στίγμα της νέας σχέσης.

Τότε ο Θεός εξοργίστηκε. Βλέποντας το σχέδιο του για ιεραρχημένες φυλετικά κοινωνίες να καταρρέει, εξόρισε την Λίλιθ από τον κήπο της Εδέμ.

Η Λίλιθ περιπλανήθηκε μόνη της, για λίγο στην Συριακή Έρημο, απόλυτα απογοητευμένη από την καταδίκη της να μην επιστρέψει στον Εδεμικό κήπο. Ο Εωσφόρος δεν έχασε την ευκαιρία. Την πλησίασε, εμφανίστηκε μπροστά της και, βάζοντας σε εφαρμογή όλη την γοητεία του, την έκανε να ξεχάσει τον Αδάμ και τον ακολουθήσει.

O Εωσφόρος γοητεύει την Λίλιθ

Ο Εωσφόρος, γρήγορα, γοητεύθηκε από την εκπληκτική Λίλιθ. Ουσιαστικά, απέραντα γοητευτικοί και οι δύο ήταν κυριολεκτικά πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Έτσι, αποφάσισε να κτίσει ένα εντυπωσιακό ανάκτορο, στην Αραβική Χερσόνησο, κοντά στην Ερυθρά Θάλασσα, το "Ανάκτορο της Χλιδής", και να μείνει μαζί της.
O Εωσφόρος στο "Ανάκτορο της Χλιδής"

Ζώντας μέσα στην απέραντη και καθημερινή ηδονή,  απολαμβάνοντας την εντελώς ισότιμη συμπεριφορά και την χλιδή που της προσέφερε ο Εωσφόρος, η Λίλιθ λησμόνησε, εντελώς, την προηγούμενη ζωή της και ο Παράδεισος και ο Αδάμ αποτέλεσαν μακρινές αδιάφορες αναμνήσεις. Ενθουσιασμένος και καταγοητευμένος, ο Εωσφόρος, της προσέφερε την αθανασία, με τον όρο να μην βγει ποτέ έξω από τα τείχη του Ανακτόρου του, κάτι βέβαια, που η Λίλιθ δεν είχε κατά νου να κάνει ποτέ.

Στο μεταξύ στον Παράδεισο, χάνοντας ο Αδάμ, την Λίλιθ περιέπεσε στην απόλυτη θλίψη. Τίποτα πια δεν είχε σημασία γι αυτόν, όπως πριν. Όλα του φαινόταν ανούσια και ανιαρά.

Στο μεταξύ ο Θεός, παρατηρώντας την λύπη του Αδάμ και βλέποντας το αρχικό του σχέδιο να εξανεμίζεται, αποφάσισε να στείλει τρείς Αγγέλους, τους κράτιστους, να συναντήσουν την Λίλιθ και να την πείσουν να επιστρέψει. Οι Άγγελοι την αναζήτησαν παντού στη Γη και τελικά ήρθαν και στο Ανάκτορο της Χλιδής.

Ο Εωσφόρος τους δέχθηκε με τιμές, σίγουρος για την αποτυχία τους.

Η Λίλιθ στον θρόνο της στο "Ανάκτορο της Χλιδής"

Οι τρεις Άγγελοι συνάντησαν την Λίλιθ σε μία πολυτελή αίθουσα να κάθεται, υπεροπτική, στον πολύχρυσο θρόνο της.
Παρά το απορριπτικό ύφος της, της ανέφεραν ότι ο Θεός και ο Αδάμ την συγχωρούν και ζητούν να επιστρέψει.

Η Λίλιθ γέλασε.
- Δεν θα ήμουν νοήμων άνθρωπος, αν εγκατέλειπα αυτό το μεγαλόπρεπο ανάκτορο και αυτόν τον γοητευτικότατο άνδρα, είπε δείχνοντας τον Εωσφόρο, για να επιστρέψω στον βαρετό Παράδεισο, τον "νερόβραστο" Αδάμ και τον "ξενέρωτο" Θεό.

Οι Άγγελοι, ακολουθώντας ρητή εντολή του Θεού δεν επέμειναν. Επέστρεψαν και απλά ανέφεραν στον Θεό την απάντηση.

 Τότε ο Θεός προχώρησε στην εναλλακτική λύση που είχε ήδη σχηματίσει στο μυαλό του. Δημιούργησε μια δεύτερη γυναίκα, την Εύα, κατώτερη όμως από την Λίλιθ,
Την δημιούργησε από ένα πλευρό του Αδάμ και την έκανε μυικά και νοητικά υποδεέστερη αλλά και ψυχικά ασταθέστερη ώστε να εξασφαλίσει την μόνιμη εξάρτηση της από τον άνδρα.

O Αδάμ και η Εύα ευτυχισμένοι στην Εδέμ

Ο Αδάμ αρχικά δυσκολεύτηκε αλλά γρήγορα προσαρμόστηκε και η Λίλιθ έγινε μακρινό παρελθόν.


Ο Εωσφόρος, απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη, πρότεινε στο Θεό οριστική παύσης της διαμάχης τους, αρκεί να του επιτρέψει να κρατήσει την Λίλιθ αιώνια ("Το βασίλειο για μια γυναίκα"!).
Ο Θεός δέχτηκε υπό την προϋπόθεση ότι ο Εωσφόρος θα παραιτούταν, για πάντα, από την διαμφισβήτηση της κυριαρχίας του στο Σύμπαν. Ο Εωσφόρος δέχτηκε και υπέγραψε με την "πένα της Αιωνιότητας" την αποποίηση κάθε δικαιώματός του.

Όλα φαινόταν ότι εξελισσόταν με τους καλύτερους οιωνούς και ότι η αρμονία θα βασίλευε οριστικά στο Σύμπαν ....
.... Όταν συνέβη το αναπάντεχο!!!!!!!!!!!

Η Λίλιθ, έξαλλη από την ζήλεια

Όταν η Λίλιθ πληροφορήθηκε το γεγονός, ότι άλλη γυναίκα πήρε την θέσης της δίπλα στον Αδάμ, ένοιωσε μέσα της την ζήλεια να την πλημμυρίζει μέχρι μυελού οστέων. Ήταν η πρώτη φορά που το συναίσθημα αυτό εμφανίσθηκε στον Κόσμο.

Κάθε μέρα από τότε το Ανάκτορο της Χλιδής ξεθώριαζε όλο και περισσότερο για την Λίλιθ.
Βαθμιαία της έγινε αφόρητο. Το γοητευτικότερο πλάσμα στον Κόσμο, ο Εωσφόρος, της φαινόταν διαρκώς απωθητικότερος. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει ούτε λεπτό.
Μια μέρα ξύπνησε και το ανάκτορο της φάνηκε σκέτη φυλακή. Δεν κρατήθηκε άλλο. Σηκώθηκε και έφυγε εγκαταλείποντας, για πάντα, τον Εωσφόρο, την χλιδή και την αθανασία!!! (Ήταν η πρώτη εγκατάλειψη-προδοσία γυναίκας στον Κόσμο). Το μόνο που ήθελε πλέον ήταν να εκδικηθεί αυτήν που πήρε την θέση της!

Η Λίλιθ ιππεύουσα το "Τέρας της Ζήλειας" 
στο δρόμο για την Εδέμ

Ο δρόμος για την Εδέμ ήταν μακρύς και περνούσε μέσα από την αιχμηρή έρημο.
Αλλά η Λίλιθ ούτε που το αισθάνθηκε. Η ζήλεια ήταν το μόνο που την καθοδηγούσε πλέον.

Στο μεταξύ, ο Εωσφόρος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν δυνατόν η Λίλιθ να τον προδώσει έτσι! Υποψιάστηκε κάποια εμπλοκή του Θεού. Έξαλλος του διαμήνυσε ότι η συμφωνία τους παύει να ισχύει και, στο εξής, θα έκανε ότι μπορούσε για να τα ανατρέψει τα σχέδια της Δημιουργίας του.

Μετά από τρίμηνη περιπλάνηση στην αφιλόξενη έρημο και περνώντας απερίγραπτες κακουχίες επιστρέφει κρυφά στην Εδέμ, ζητώντας να συναντήσει την Εύα και να της εμφυσήσει τα "κακά" γυναικεία συναισθήματα, ώστε να επιτύχει την εκδίκησή της.

Χρειάστηκε να περιμένει χρόνια κάτω από τα κλαδιά του Δένδρου της Γνώσης, στο οποίο ο Θεός υποψιαζόμενος πιθανή παρασπονδία του Εωσφόρου, στο οποίο ο Θεός είχε απαγορεύσει την πρόσβαση στο ανθρώπινο ζεύγος.

Τελικά, κάποια μέρα, η γυναικεία περιέργεια οδήγησε την Εύα στο Δένδρο.
Εκεί, η Λίλιθ εμφύσησε στην Εύα την "γυναικεία ζήλεια".

Όταν η Εύα ξανασυνάντησε τον Αδάμ ήταν "άλλος άνθρωπος".
Η γλυκύτητά της είχε χαθεί οριστικά. Ζήτησε εξηγήσεις γιατί ενώ είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα, της το είχε κρύψει. Άρχισαν οι εκρήξεις θυμού και οι καυγάδες.

- Τι περισσότερο είχε αυτή από μένα????
- Τι σου έκανε αυτή που δεν το κάνω εγώ???

Σε έξαλλη κατάσταση, οδήγησε τον Αδάμ και πάλι στο Δένδρο της Γνώσης.

Η Λίλιθ της είχε πει ότι αν δοκιμάσει έναν καρπό του θα μάθαινε όλα τα ερωτικά μυστικά που ήξερε αυτή.
Αλλά και ο Αδάμ είχε πληροφορηθεί ότι ο καρπός έκρυβε για αυτόν τα μυστικά της Γνώσης και της Επιστήμης.
Στην αρχή δίσταζαν και οι δύο. Η εντολή του Θεού ήταν σαφής και δεν σήκωνε παρασπονδίες.

Τότε η Λίλιθ που συνέχιζε να παραμονεύει, μεταμορφωμένη σε όφι, πρόσφερε στην Εύα τον μοιραίο καρπό.

Αυτή δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Η ιδέα ότι θα μάθει τους τρόπους εκείνους που θα έκαναν τον Αδάμ να την εκτιμήσει περισσότερο από την πρώην σύντροφό του την είχε κατακυριεύσει.

Δεν νοιαζόταν πια για τις επιπτώσεις. Ας γίνει οτιδήποτε.

Το κατάλαβε μόνον μετά την εκδίωξη από την Εδεμ όταν η  φωνή του Θεού ακούστηκε να λέει, με περίλυπο ύφος:
- Σχεδίαζα για εσάς την Ευτυχία. Ήθελα να σας προφυλάξω από την Γνώση, την πηγή της Απόγνωσης. Πηγαίνετε λοιπόν τώρα να βρείτε όση Γνώση θέλετε στις χώρες της Δυστυχίας.

Έτσι, η Γυναικεία Ζήλεια ήταν η βασική αιτία που οι άνθρωποι έχασαν τον Παράδεισο.

-----

Τώρα, επιστρέφοντας στην Σύγχρονη Εποχή και μελετώντας την γυναικεία ζήλεια, υπό το σύγχρονο πρίσμα, διαπιστώνουμε τα εξής:


Το πρώτο είδος Γυναικών δηλ. οι Παραισθησιακές Γυναίκες (δηλ. αυτές, που στο DNA τους, πλειοψηφούν τα γονίδια της Λίλιθ) αδυνατούν να χειριστούν το συναίσθημα της Ζήλειας.
Αντίθετα, το δεύτερο είδος, οι Επίγειες Γυναίκες (δηλ. αυτές, που στο DNA τους, πλειοψηφούν τα γονίδια της Εύας) πλήττονται, βέβαια, από αυτό αλλά μπορούν και το χειραγωγούν.


Έψαξα όλη την Bloggόσφαιρα. Αλλόγλωση και Ελληνόγνωση.
Αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να αποδίδει καλύτερα την κατάσταση της ζήλειας, από τον διάλογο αυτό μεταξύ δύο γυναικών, που ανήκουν στα δύο είδη που παραπάνω ανέφερα:

Η Β είπε...
Η ζηλεια....χμμμ... εμενα με καταπίεζει... δεν την μπορώ... θέλω να χαρώ και ας προκαλώ... τον έρωτα μου του μαθαινω άλλα παιχνιδια ... αυτά της μη σιγουριάς ... αν νοιωσω οτι ζηλευω παραπάνω απο το "επιθυμητό" φεύγω... θέλω ο έρωτας να είναι ζωή και όχι αρρώστια ...

Η Α είπε...
Ο Έρωτας είναι ένα παιχνίδι που δέχεται τους κανόνες, που θα θεσπίσει το ζευγάρι..
Αν νιώσεις ασφυκτικά, φευγεις.. Αν καταφέρεις να δαμάσεις το αιχμηρό αυτο συναισθημα της Ζήλειας, τότε μπορείς να εμβαθύνεις.. Η φυγή είναι παντα η εύκολη λύση.. η διέξοδος, για να μην παιδέψεις εαυτο....
Όταν όμως ερωτευτείς τρελά, μένεις...και απολαμβάνεις όλο το πακέτο της γλυκιάς αυτής αρρώστιας..
Ποιος είπε ότι ο έρωτας είναι θεραπεια?....Ο ίδιος ο Έρωτας είναι αρρώστια!.. και όχι μόνο η Ζήλεια που τον συντροφεύει!...


A vs B 

Η Β είπε...
ζηλευω παραπάνω απο το "επιθυμητό"? τοτε φευγω... έμαθα απο τον ερωτα της δικης μου ζωης ... ότι πρεπει να φευγεις όταν ξεπερνας τα άγνωστα όρια...

Η Α είπε:
Ο Έρωτας αξίζει μόνο όταν σε αναγκάζει να υπερβείς τα όριά σου!... Ειναι αδικο όταν επιτευχθεί ο μέγιστος στόχος να φεύγεις!!
Δε συμμερίζομαι τη γνώμη σου..Ίσως αγαπάω λάθος..ίσως ποιητικά!...με υπερβολές..
Νιωθω ότι οντως, δεν αγαπούν όλοι με τον ίδιο τρόπο.. γι'αυτο υπάρχει τεταμένο μυστηριο στις σχέσεις..Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει η Χημεία των δύο...



208 σχόλια:

1 – 200 από 208   Νεότερο›   Νεότερο»
Matriga είπε...

Εγώ πάλι δεν ζηλεύω τις άλλες γυναίκες...εκτός και αν υπάρχει θέμα μπροστά στα μάτια μου. Περίεργο, αλλά πάντα πιο πολύ με ζηλεύουν εκείνες! Ίσως, γιατί φλερτάρω λίγο παραπάνω ως Δίδυμη
χα χα χα
Όμως, είμαι ακίνδυνη, γιατί ως άκρως μονογαμική, δεν έχω μάτια για άλλον παρά μόνο για κείνον που είμαι μαζί και δεν κοιτώ ξένον άνδραν! Σπάνιο κοχύλι θα μου πεις και σίγουρα συλλεκτικό! lol

Πάντως, πιο καλά απ' όλους μας, τα λένε η Αbba ;)
http://www.youtube.com/watch?v=f104okEnMzQ

Matriga είπε...

Χριστόφορε,
Τίμησα τον τίτλο του πιο γρήγορου πιστολιού των blogs! χα χα χα

IonnKorr είπε...

Ζηλευτή Matriga

Καλά βρε συ πότε πρόλαβες και έβαλες σχόλιο???????????????

Πριν προλάβω καν να δημοσιεύσω την ανάρτηση??????

tania είπε...

ΙΩΝΑ ..ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΚΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ....ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΩ !!! ΧΑΧΧΑ ΦΙΛΙΑ!!

ΗΩΣ είπε...

Καλά, έχω πάθει πλάκα!!! Επιτέλους αυθεντικό IonnKorriko κείμενο! Τί να πρωτοσχολιάσω; "Το βασίλειό μου για μια γυναίκα"??? Τί λες βρε άπαιχτε πάλι; Άντε, θα πω για τη ζήλια.
Από τους άντρες που στάθηκαν δίπλα μου, άλλους τους ερωτεύτηκα και άλλους όχι...
Από αυτούς που ερωτεύτηκα (γιατί για τους υπόλοιπους χέστηκα) κάποιους τους ζήλεψα. Όποιος λέει ότι δεν το αισθάνθηκε, λέει ψέματα. Ή δεν ερωτεύτηκε. Αυτά τα δύο είναι συνυφασμένα. Η κτητικότητα δεν είναι "προνόμιο" των γυναικών. Είναι προνόμιο του έρωτα, του πιο εγωιστικού συναισθήματος. Ως καλλίπυγος επίγειος γυναίκα όμως, φροντίζω να με ζηλεύουν πρώτοι...

Νερένια είπε...

Καλημερα Ionn,

Η ζήλεια φέρνει ζήλεια , παίρνει ζήλεια και καταστρεφει...

Αρκεί ενα μικρό τσιμπημα , τόσο όσο χρειαζεται για να καταλάβεις οτι ο αλλος δε σου ειναι αδιαφορος... το παραπάνω καταστρεφει ....

Εχω ζήσει γρυλοζήλεια και είναι ανυπόφορη ...
Με γρυλοζήλεια εννοώ....
"Βλέπεις να μιλάει ο καλος/καλη σου με έναν άνθρωπο... σκέφτεσαι...της/του την πέφτει... φτιάχνεις το σκηνικό στο μυαλο σου και τα χώνεις στο ανυποψίαστο μισό σου..."

έρχεται λοιπόν η στιγμή που θα ακουσεις...

Αει σιχτίρ εσυ και ο γρύλος σου!!!

τα πα η πολυλογού!!

φιλιά!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ρε Ιονν!!!
Με κατέπληξες! Κάθισες βρε αθεόφοβε Εωσφόρε κι έκανες μια ολόκληρη διατριβή πάνω στην γυναικεία ζήλεια ξεκινώντας από το big bang και την δημιουργία του σύμπαντος μέχρι και σήμερα. Διάνυσες απίστευτε τύπε εκατομμύρια έτη φωτός για να γράψεις με απαράμιλλο τρόπο- οφείλω να ομολογήσω τρόπο και εξαιρετικό χιούμορ μια πραγματεία Περί Ζήλειας.
Είναι η πρώτη φορά που δεν θα σε επιπλήξω. Αντιθέτως θα σε επαινέσω καθότι δικαίωσες όλες μου τις πράξεις στους αιώνες των αιώνων.

Πανάγαθος
Δρομοκαϊτειον:
Πτέρυξ Θεών 1ης κατηγορίας.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

@matriga Τον τίμησες με το παραπάνω. Με τον Ιονν πως ξεμπλέξετε τώρα. Είναι φοβερός πάντως... το δημιούργημά μου...
Οχι, όχι δεν με πείραξε η ζέστη.

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Ax, βρε... Θ... όχι δεν το λέω! πιπέρι στο στόμα! όχι, όχι!!! Γιατί μετά θα λετε πως βρίζω!

Απίστευτο, υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο κείμενο! Με πλείστες αποχρώσεις θεολογίας, μυθολογίας, αισθησιασμού, ερωτισμού, ψυχογραφίας, ψυχασθένειας, συναισθημάτων...

Φτάνει όμως για να μας πείσετε η φευγαλέα, απατηλή εικόνα της ψευδαίσθησης που αναδύεται απ' τις παρυφές κάθε παραγράφου ή μήπως να καταφεύγατε στη θεωρία του ολογραφικού σύμπαντος;

Ω, πραγματικά δεν ξέρω...

Είμαι τόσο συγκινημένη, τόσο βαθιά επηρεασμένη απ' την οξύνοια, την οξυδέρκεια, τον απόλυτα ευρηματικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε την υπαρκτή, αναμφισβήτητη πολυπλοκότητα του παλυπαραγοντικού θέματος της γυναικείας ζήλιας που πραγματικά έχω μείνει άφωνη. Με μεγάλη δυσκολία καταφέρνω ωστόσο να βρίσκουν τα δάκτυλά μου το δρόμο για τα απρόσωπα πλήκτρα προσπαθώντας να προσωποποιήσω τα μύρια συναισθήματά μου...

Έχω ωστόσο ένα παράπονο...

Τι δουλειά έχει στα πέριξ του ΧωρόΧρονου, του Χώρου που αιώνια απλώνεται στο πολυδιάστατο σύμπαν ο Αδάμ, η Εύα, η Λίλιθ, ο Εωσφόρος, ακόμη κι αυτός ο ίδιος ο Θεός;

Ωιμέ..... Τόσο βαθιά κι απόλυτα επηρεασμένος είστε απ' τα απόκρυφα κείμενα της εβραϊκής μυθολογίας; Τόσο ανεπίστροφα βυθισμένος στη δίνη της κολάσεως;

Μα πού πήγε η κοσμογονία του Ησίοδου;
Ξεχάσατε και τον Επίκουρο και τον Κλαύδιο Πτολεμαίο και καταφεύγετε πια στη Γένεση του Μωυσέως;

Ας είναι...
:))))))))))))))))))))))))

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Όπως είναι γνωστόν για να εξουδετερώσουμε ένα οξύ, χρησιμοποιούμε μία βάση...

Μετά τον Ισραηλινό χείμαρρο του αρχαίου γυναικείου μυστικισμού τι μπορώ να παραθέσω λιγότερο απ' τον σύγχρονο άραβα ημίθεο;

http://www.youtube.com/watch?v=AUJZx5pevRg&feature=related

iamaticus είπε...

.....ΑΣΕ ΡΕ ΙΟΝΝΚΟRRA.....

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.....μου εριξε... ΜΙΑ ΤΙΓΑΝΙΑ Η ...ΜΑΥΡΗ.....Η ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ ΜΟΥ....

ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ...ΤΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΟΥ..."ΠΕΡΙ ΘΗΛΥΚΗΣ ΖΗΛΕΙΑΣ".

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ...Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ...(σα μαγκας που εισαι)...
ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕΙ....


....κι απο μακρια ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ...και "ταμπα τουμπα"!!!!
ΝΑ ΕΤΣΙ:
http://www.youtube.com/watch?v=aGTe-zFMvgA

τρεχα...μαλακαμ...ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!!!χαχαααα!!!

IonnKorr είπε...

Τάνια

χα..χα..

Είδες, ολόκληρη ανάλυση για να αποδειχτεί το αυτονόητο!!!!

----
"Δεν βλέπεις ανταγωνιστικά τις άλλες γυναίκες αλλά άμα χρειστεί τις ξεμαλλιάζεις" !!!!!!!!!!!!!!

χα..χα..χα..χα..

Δηλαδή σκέψου και να ζήλευες τι θα έκανες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IonnKorr είπε...

Αγγελόμορφη Ηώ

"Το βασίλειό μου για μια γυναίκα"

χα..χα..

Φοβερή φράση ε?

Ως καλλίπυγος επίγειος γυναίκα όμως, φροντίζω να με ζηλεύουν πρώτοι...

Αχά ....

έχεις λάβει τα μέτρα σου βλέπω!!!!!

IonnKorr είπε...

Καλώς ήρθες Νερένια

(πολύ μ'αρέσει το "Νερένια")


Σου γράφω τις υπόλοιπες απόψεις σου για την ζήλεια για να μην σε κουράζω:
Η ζηλεια....
χμμμ... εμενα με καταπίεζει... δεν την μπορώ... θέλω να χαρώ και ας προκαλώ... τον έρωτα μου του μαθαινω άλλα παιχνιδια ... αυτά της μη σιγουριάς ... αν νοιωσω οτι ζηλευω παραπάνω απο το "επιθυμητό" φεύγω... θέλω ο έρωτας να είναι ζωή και όχι αρρώστια ...

ζηλευω παραπάνω απο το "επιθυμητό"
τοτε φευγω... έμαθα απο τον ερωτα της δικης μου ζωης ... ότι πρεπει να φευγεις όταν ξεπερνας τα άγνωστα όρια...

κι αν δεν φύγεις εσύ ...φευγει ο άλλος....
οποτε άσε σου λεω ...


Μα τι πολυλογού που είσαι?????

χα..χα..

Matriga είπε...

Καλησπέρα IonnKorr
Βλέπω ετίμησες το τραγουδάκι των Abba και χαίρομαι που σου άρεσε.
Σκέφτηκα μήπως πρέπει να κάνουμε ένα blog μαζί για να καταπλήξουμε τα πλήθη! χα χα χα
Το φαντάζεσαι; Ο ένας θα κόβει και η άλλη θα ράβει...και οι παραγγελίες φωτιά θα παίρνουν! lol

Λες; ;-)

IonnKorr είπε...

Χριστόφορε

χα..χα..

Μα η ζήλεια, Χριστόφορε, χάνεται στα βάθη του Χρόνου.

Έπρεπε να ανατρέξουμε στο "βαθύ παρελθόν" για να βρούμε τις ρίζες της.

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

Με πλείστες αποχρώσεις θεολογίας, μυθολογίας, αισθησιασμού, ερωτισμού, ψυχογραφίας, ψυχασθένειας, συναισθημάτων...

Ναι στη σούπα μπήκαν όλα τα μπαχαρικά. χα..χα..

Είμαι τόσο συγκινημένη, τόσο βαθιά επηρεασμένη απ' την οξύνοια, την οξυδέρκεια, τον απόλυτα ευρηματικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε την υπαρκτή, αναμφισβήτητη πολυπλοκότητα του παλυπαραγοντικού θέματος της γυναικείας ζήλιας που πραγματικά έχω μείνει άφωνη. Με μεγάλη δυσκολία καταφέρνω ωστόσο να βρίσκουν τα δάκτυλά μου το δρόμο για τα απρόσωπα πλήκτρα προσπαθώντας να προσωποποιήσω τα μύρια συναισθήματά μου...
Στο έχουν ρωτήσει κι άλλοι. Τι άφθαστος χειρισμός Ελληνικής γλώσσας είναι αυτός??
Ρε μπας και είσαι κρυπτο-φιλόλογος????

Τόσο βαθιά κι απόλυτα επηρεασμένος είστε απ' τα απόκρυφα κείμενα της εβραϊκής μυθολογίας;
Μα πού πήγε η κοσμογονία του Ησίοδου;
Ξεχάσατε και τον Επίκουρο και τον Κλαύδιο Πτολεμαίο και καταφεύγετε πια στη Γένεση του Μωυσέως;

Θα σου πω τι έγινε.
Από τότε που έμαθα ότι παντρεύτηκες Άραβα πήγα και γράφτηκα στην Μωσάντ (αντρική ζήλεια, γαρ, τρις-χειρότερη από την γυναικεία)
Εκεί, στην Μωσάντ, με έβαλαν (πέραν της περιτομής) να διαβάσω την Εβραϊκή Μυθολογία και να χειροτονηθώ ραββίνος. Ε αυτό που διάβασες και έκανα ανάρτηση είναι η διδακτορική διατριβή μου! χα..χα..

IonnKorr είπε...

Ρε μπαγάσα Ίαμε

ρε γελάω ... πριν διαβάσω τι γράφεις!!

και πάλι γελάω ... όταν το διαβάζω (ταμπα-τούμπα)!!

και ξαναγελάω μετά όταν το ξανασκέφτομαι!!

Ρε τι θα γίνει με σένα?? χα.χα..

IonnKorr είπε...

Matriga

Το άσμα των Abba υπέροχο. Και πολύ ταιριαστό (στο στίχο).

Λες???

δήμητρα♥♥♥q είπε...

χαχαχαχαχα!
Μιλάμε για πολύ γέλιο. Μιλάμε κυλιέμαι στα πατώματα... γέλιο μέχρι δακρύων!
Και με βλέπει η μικρή (22 μηνών) και ρωτάει την αδελφή της: Μα τι έχει η μαμά και καίει; (κλαίει)

α, τύπωσα και το διάδρομο...
Verdana 10, 84 σελίδες.
το αναφέρω πληροφοριακά!
μπου χα χα χα!

Στο έχουν ρωτήσει κι άλλοι. Τι άφθαστος χειρισμός Ελληνικής γλώσσας είναι αυτός??
Ρε μπας και είσαι κρυπτο-φιλόλογος????


Θα πω ευχαριστώ για τον καλό το λόγο αλλά θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τους άσους στο μανίκι μου! Εγώ δε σε ρώτησα αν είσαι ιστορικός!... σε ρώτησα;

Να, ένα μεγάλο χαμόγελο για να μη λες πως σε εχθρεύομαι!
:))))))))))))))))))

D.Angel είπε...

Δεν πιστεύω να περιμένεις να κάτσω να το διαβάσω όλο αυτό ε;;;;
Χα χα χα χα χα
Καλησπέρες
Φιλιά πολλά

δήμητρα♥♥♥q είπε...

sorry.. 64 σελ. ήθελα να γράψω!
χιχιχι

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τους άσους στο μανίκι μου!

Κάτι δεν πάει καλά με σένα.

---
64 σελ. ωχ έχεις πολύ διάβασμα
Μετά να πας στου Χριστόφορου να σε εξετάσει!!!

χα..χα..

IonnKorr είπε...

Αγγελίνα

χα..χα..

Σιγά μην περίμενα από σένα κάτι τέτοιο.!!!

Εδώ όταν είχα βάλει θέμα τις "δώδεκα τελείες" διάβασες μόνο την πρώτη και κουράστηκες!!

Όταν έβαλα θέμα "μία παύλα¨" σκέφτηκες ότι αν ήταν τελεία μπορεί να τούριχνες μια σύντομη ανάγνωση.

Αυτό, μόλις το είδες λυποθύμισες! Καλά που δεν ήσουν στην θάλασσα! Θα πνιγόσουν και θα είχα τύψεις!!
χα..χα..

~reflection~ είπε...

Ήρθα αλυσοδεμενη χειροπόδαρα από την κλωστη της παραμυθενιας Ζήλειας, Ιωνα..
Έφτασα μετα κοπων και βασανων...

Ήρθα να σου πω ότι δε ζηλευουμε ακανόνιστα..
Η καρδια δίνει το ΟΚ για να ζηλέψεις..
Το αίτημα εκκρεμει μεχρι να το υπογραψει ο Ερωτας....

http://www.youtube.com/watch?v=-fchbKf3GXc

Το Όνειρο ανεκπλήρωτο εσαει...
όσο βαθια μεσα στο χρόνο κι αν γυρίσει η αναδρομή σου,
παντα μια πληγη θα συντροφευει τον Έρωτα....
Αληθεια η Ζηλεια, σαν Γυναικα, ποια ζηλευει?..
Δεν μπορει!!!!..
καποια θα ζηλευει θανασιμα!!!

Καποτε υπηρχαν μόνο οι Θεοί στα παραμύθια...
Κι εκεινοι ζήλευαν...
αλλα όχι ακανόνιστα...
Ο θεος των θεών ίσως είναι ο Ερωτας..

Αυτός που πυροδοτεί τις φλόγες..
----

~reflection~ είπε...

και αυτο για να το έχεις..
ενθυμιο καλοκαιριου..

Θεϊκό καλοκαιράκι..
Οι αποστάσεις σε σμίκρυνση,
να υπονοούν προσεγγίσεις...
Οι θερμοκρασίες με τάσεις ανόδου,
να υπαγορεύουν αφαιρέσεις..
Τα κορμάκια, ιδρωμένα να διψάνε
για εκπλήξεις θερινού Ονείρου....
και όλο το σκηνικό
εφιαλτική επιβίωση μιας ερωτευμένης καρδιάς..

Να υποψιάζομαι τι σκέφτεσαι...
το βλέμμα σου βουλιάζει επικίνδυνα
μέσα σε μία σταγόνα αντηλιακό,
που στάζει ηδονικά
σ' ενα μαυρισμένο κορμάκι...

Εστιάζεις..
μαζί μου μόνο διαχέεσαι..
εκεί εστιάζεις!..

Απλώνω όνειρα και σχέδια στην ψάθα..
φιλιά και νοήματα σ' ένα άγγιγμα...
ζεστή ανασα μέσα στα αποσιωπητικά μου...
ξετυλίγω ιστορία παντομίμας,
με κινήσεις αιθέριες..
συγχρονισμένες με τον ήχο του κύματος...

Γίνομαι θάλασσα..
σου δίνω φιλί...
με τη γεύση μου ζεστή,
παλι στρέφεις εξερευνητικά το βλεμμα....
Αγριεύω..
μία ζήλεια να με καίει πιο πολύ
απ'τον ήλιο του μεσημεριού!..

Μεταμορφώσεις άγριας διάθεσης...
να σε θέλω αποκλειστικά,
κάτω από της ζήλειας τα καμώματα..

Παλι πιτσιρίκα στο πρώτο στάδιο ερωτικής έκρηξης!!...
με γινάτι..
με πείσμα..
με θυμούς..

Χρόνια τώρα...
μέσα από αυτοεκπαίδευση πάνω στις αδυναμίες του άλλου..
μ'αρεσει να σε ζηλεύω..
σ'αρεσει να με προκαλείς...

Να με επιμηκύνεις στο όριο της ερωτικής μου αντοχής..
να με εξαντλείς σ' ένα παιχνίδι άστατης πλοκής..
Γιατί ποτέ δεν ξέρεις!..
κι όμως στον Ερωτα δεν πρέπει να ξέρεις..
Αρκεί να υποψιάζεσαι..
επιβάλλεται να υποψιάζεσαι!..
Ανεβαίνει επικίνδυνα η αδρεναλίνη..
και το μυστήριο, αιώνιος σύντροφος της Ερωτικής Συνύπαρξης,
να εφοδιάζει την κάθε στιγμή με αναπάντεχη ανταπόκριση..

Εκει που σε χάνω..
που θυμώνω...
που ξεπερνώ τα εύπλαστα όρια της υπομονής μου...
εκει..
γυρίζεις στο φουρτουνιασμένο μου βλέμμα...
μ'ενα πονηρό ταξίδι στα μάτια σου....
μ'ένα χαμόγελο ερωτικού πειράγματος..
να ζητάς την επιβεβαίωση...

-Τα κατάφερες, λοιπόν.. και πάλι.. τόσα χρόνια...
να με ψήνεις αργά στις φλόγες της Ζήλειας...
και να υποκλίνομαι στο θαυματουργό τους τέχνασμα..

Της ζήλειας τα καμώματα...
Φίλτρο ερωτικής συνοχής...
Τόσα χρόνια..
Αθάλητο ξόρκι ερωτικής έκρηξης!!!...

~reflection~ είπε...

-Τα καταφερες, λοιπόν....

elena porcupine είπε...

Ξεκίνησα χθες να το διαβάζω, μόλις έκανες την ανάρτηση...Ξενυχτάω είπαμε!Δεν κατάφερα να σχολιάσω.Κάπου στα μισά πρέπει να με πήρε ο Μορφέας στην αγκαλιά του.Μετά από λίγο, βρήκε άλλο γκομενάκι μάλλον (δίμετρο, ξανθό) και με παράτησε έξω σε μια βεράντα.

Ξύπνησα και με τις μύτες των ποδιών μου, προσπάθησα να την "κάνω" χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι ιδιοκτήτες!Τη στιγμή που πήγα να πιάσω το πόμολο, ακούω κλειδιά στην πόρτα.Μπαίνει μέσα η κυρία του σπιτιού, με βλέπει κι αρχίζει τις τσαντιές στο κεφάλι μου!Έλα τώρα να της εξηγήσεις τί κάνω με το νυχτικό (σατέν παρακαλώ) στο σπίτι της!!!Λες να ζήλεψε?Μπααα!Την είδα εγώ!Ήταν υπεράνω!!!χιχιχι!

Έπεσα λιπόθυμη που λες κι άνοιξα τα μάτια μου ξανά στο δωμάτιό μου...Χμμμμμ!!!

Συμπέρασμα 1ον-Όντως οι γυναίκες ζηλεύουμε!

Συμπέρασμα 2ον-Δεν ξανατρώω βαριά το βράδυ!

Συμπέρασμα 3ον-Δεν ξαναδιαβάζω ανάρτησή σου νυχτιάτικα!

Τα φιλιά μου!

IonnKorr είπε...

Κάκια, θεά της Ποίησης

Ότι έγραψες είναι ένας απίστευτος ύμνος στην θεά Ζήλεια, την μόνιμη σύντροφο του θεού Έρωτα!!!

Απομόνωσα τυχαία μια παράγραφο
"Απλώνω όνειρα και σχέδια στην ψάθα..
φιλιά και νοήματα σ' ένα άγγιγμα...
ζεστή ανασα μέσα στα αποσιωπητικά μου...
ξετυλίγω ιστορία παντομίμας,
με κινήσεις αιθέριες..
συγχρονισμένες με τον ήχο του κύματος..."

και αναρωτιέμαι ...
τέτοια λόγια ποιόν θα άφηναν ασυγκίνητο!

Εσείς οι ποιητές, έχετε έναν μοναδικό τρόπο να χρωματίζετε τον λόγο σας και να τον ενσωματώνετε σε όλες τις ανθρώπινες ψυχές, διαπερνώντας όλα τα στρώματα της πανοπλίας τους.

Καλό βράδυ

Matriga είπε...

IonnKorr:
=> τώρα θα σε αντιγράφω, Πρόεδρε ;-)

και αναρωτιέμαι ...
τέτοια λόγια ποιόν θα άφηναν ασυγκίνητο!

Matriga: Είναι σίγουρο ότι εσένα δεν σε άφησαν, γι' αυτό και δεν υπήρξε ερωτηματικό, αλλά θαυμαστικό!!
Τα λόγια της Κάκιας είναι πράγματι θαυμάσια και φαντάζομαι υπήρξαν ότι ο κινητήριος μοχλός έμπνευσης για σένα. Πολύ το χαίρομαι αυτό!

Συγχαρητήρια και στους δύο. Γι' αυτό αξίζει που είμαστε bloggers. Για να διαβάζουμε τέτοιες θαυμάσιες αναρτήσεις.

Κοχυλένια καληνύχτα!

IonnKorr είπε...

Καλά ρε ΄Έλενα,

Αυτό να το πάρω σαν κολακεία???
Ξεκίνησα χθες να το διαβάζω, μόλις έκανες την ανάρτηση... Ξενυχτάω είπαμε! Δεν κατάφερα να σχολιάσω. Κάπου στα μισά πρέπει να με πήρε ο Μορφέας στην αγκαλιά του.

Βρε συ, δεν ντρέπεσαι να λες ότι ξεκίνησες να με διαβάζεις και αποκοιμήθηκες !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε λέγονται τέτοια πράγματα ρε στον συγγραφέα???!!!!!

Κι έλεγα εγώ. Μόνο τελείες θα βάζω για θέμα! Και αυτές με φειδώ! Δυό -τρείς κάθε φορά.

- Είναι ευκολο-αναγνώσιμες
- Τελειώνουν πριν κοιμηθεί ο αναγνώστης
- Διαβάζονται και βράδυ.
- Τις διαβάζει και η Αγγελίνα (μέχρι δύο το πολύ τρείς μπορεί. Μετά κουράζεται)
- Το νόημα της ανάρτησης γίνεται άμεσα κατανοητό.
- Δεν υπάρχει συνωστισμός στο αναγνωστικό κοινό και αποφεύγονται δυσάρεστα περιστατικά (όπως αυτά που αναφέρεις)
- Μένει χρόνος στους bloggers να πάνε να διαβάσουν το νέο διήγημα του Χριστόφορου (από το οποίο έχω 30% ποσοστά στα κέρδη)

IonnKorr είπε...

Κοχυλένια Matriga

Τα λόγια της Κάκιας είναι πράγματι θαυμάσια και φαντάζομαι υπήρξαν ότι ο κινητήριος μοχλός έμπνευσης για σένα.

Τα λόγια των ποιητών αποτελούν έμπνευση για όλους μας (και όχι φυσικά μόνον για μένα)

Και είναι ο κινητήριος μοχλός πολλών από τις αναρτήσεις μας.

Το έθεσες απόλυτα σωστά.

Καλό κοχυλένιο βράδυ και σε σένα!!!

Matriga είπε...

IonnKorr,
Πολύ σωστά δεν το έθεσα, γιατί

...και φαντάζομαι ότι υπήρξαν ο κινητήριος μοχλός έμπνευσης...

ήθελα να πω, αλλά πάλι την έκανα την πατάτα μου! χα χα

Τέλος πάντων. Απλά ότι θαυμάσω κάτι το σημειώνω. Πολλές φορές έχω κάνει και γω αναρτήσεις που εμπνεύστηκα από φιλικά blogs.
Είναι όμορφη αυτή η αλυσίδα απόψεων και καταθέσεων.

Καλό βράδυ

IonnKorr είπε...

Κοχυλένια

Αφού το διευκρίνισες δεν υπάρχει πατάτα.

Καλό βράδυ

Νερένια είπε...

χαχαχαχα ετσι ακριβως Ionn...αλλα πρεπει να το παραδεχθείς ... είμαι σταθερή στις αποψεις μου!!!

καλο βράδυ...

kariatida62 είπε...

πωπω!!! Τι καταπληκτικό θέμα είναι αυτό που με υποδέχτηκες!!!
Όμως δεν θα σχολιάσω τώρα, είμαι κουρασμένη δεν βλέπω και τα βίντεο που ανεβάζετε....αύριο πια!

Έρχομαι!!!! λέμε!
Φιλια πολλά!

kariatida62 είπε...

Πρέπει νάχω χάσει πολλά επεισόδια όσο έλειπα, βαφτίσια επίσημα βλέπω!!! Θέλω στα γρήγορα να μου τ'αναφέρεις όλα!

Ρε τι ωραίο θέμα ανέβασες! Αύριο θα σου σχολιάσω σχετικά...μη το αλλάξεις!

iamaticus είπε...

ΗΡΘΕ ΡΕ IONNKORRA!!!!!

.....ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΥ (Σ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΚΑΡΥ....) ΓΙΑΤΙ....
ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ....και:

"λουζεται η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...
στο...ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ"!!!!χαχααααα!!!

....μη μου φαει ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΛΙΣΤΡΑ!!!χαχααααα!!!!

...μυριζει...ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ,ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ....και ουζο "ΜΙΝΙ"!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

CsLaKoNaS είπε...

Υπάρχει πραγματικά αυτή η ιστορία ή την έφτιαξες μόνος σου;

IonnKorr είπε...

Καλημέρα Νερένια

Αν και το nickname σου προϋποθέτει μεταβλητότητα και αστάθεια ωστόσο ναι έχεις σταθερές απόψεις.

Το παραδέχομαι.

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Βλέπω κατέφθασες σούπερ ανανεωμένη από τας διακοπάς!!!!

Και επέπεσες κατ' ευθείαν στα βλογς πριν καν αδειάσεις τις βαλίτσες!!!

Τυπικό δείγμα στερητικού βλογοσύνδρομου!!!

---
Ναι όσο έλειπες ο Ίαμος έγινε Νονός!!!!

Βάφτισε το Μελβάκι ως "Φυσικιένια".

Το κακό είναι ότι ενόσο βάφτιζε "θώπευε" κιόλας ... ο βέβηλος.

Μα να θωπεύεις την βαφτιστήρα σου δεν έχει ματαγίνει!!!!!!!

Μιλάμε ότι ξώκειλε τελείως.

Επιτέλους, ήρθες να τον μαζέψεις κάπως τον αμάζευτο!!!!

χα..χα..

IonnKorr είπε...

Βρε αρχιμπερμπάντη Ίαμε

"...μυριζει...ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ, ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ....και ουζο "ΜΙΝΙ"!!!!

Βρε αχαΐρευτε γιατρέ πότε πρόλαβες και την μύρισες?????

χα..χα..

δήμητρα♥♥♥q είπε...

:))))))))))))))))))))))
Μπαίνω με χαμόγελο!
Καλημέρα!

Το μόνο που τρέχει με μένα είναι πως μου αρέσει να πειράζω τους φίλους μου!

Μμμμμμ! Ήρθε η αγαπημένη του νονού; Κι ο καλός άνθρωπος άρχισε αμέσως τις συστάσεις; Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Είστε τόσο ανώτερο ον... έχω μείνει άναυδη... ξερή... λιώμα... στον τόπο... χάνομαι... σβήνω...

Ε, για να συμμαζευόμαστε λίγο που ακούσαμε σβήνω και αμέσως σηκωθήκαμε να δούμε τι γίνεται! Άντε, μονίμως ο νους σας στο πονηρό!
Άντρες... πφφφ!!!

Ψιτ, καλέ κύριε, έκλεισα ραντεβουδάκι με την Τούλα-τσούλα! Αν ενδιαφέρεσαι στείλε ταχυδρομικό περιστέρι και θα σε πάρουμε μαζί γιατί να... είμαι μεγάλη καρδιά, βρε, αλλά δεν στο δείχνω γιατί σ' έχω για μεγάλο καρδιο-εκμεταλλευτή!!!!

IonnKorr είπε...

Λάκωνα


Δεν κατάλαβα την ερώτηση:
Υπάρχει πραγματικά αυτή η ιστορία ή την έφτιαξες μόνος σου;

Καλά δεν έχεις ξανακούσει για την Λίλιθ και τον Εωσφόρο ???????????????

Σοβαρά μιλώντας, η Λίλιθ ήταν μια από τις μη-σημαντικές θεές της Σουμεριακής Θρησκείας (γνωστή, ήδη, από την 3η/2η χιλιετία π.Χ.)

Όταν διαμορφώθηκε η Εβραϊκή Θρησκεία, στις αρχές της 1ης χιλιετίας π.Χ., έλαβε πολλά στοιχεία από την Αραμαϊκή, Βαβυλωνιακή και την Ασσυριακή που με την σειρά τους είχαν λάβει στοιχεία από την Σουμεριακή.

Μεταξύ των στοιχείων αυτών ήταν και οι παραδόσεις για την Λίλιθ.

Όταν, όμως, γύρω στον 5ο αιώνα π.Χ. επιχειρήθηκε μια κωδικοποίηση της Εβραϊκής Θρησκείας, η Λίλιθ βρέθηκε εκτός των επισήμων κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης.

Οι διάφορες όμως "αιρέσεις" (Γνωστικοί κ.α) συνέχισαν να την διατηρούν, με αποτέλεσμα το όνομά της να εισέλθει στα Απόκρυφα Ευαγγέλια.

Όταν, αργότερα, στις αρχές της 1ης χιλιετίας μ.Χ., η Χριστιανική Θρησκεία, παρέλαβε από την Εβραϊκή την ιστορία της Γένεσης, η Λίλιθ και τα σχετικά θεωρήθηκαν προσπάθειες συσκοτισμού των καθαρών κειμένων της Θρησκείας και καταπολεμήθηκαν ως επικίνδυνες για αποπροσανατολισμό των πιστών.

----
Αν εννοείς με την ερώτησή σου αν είναι μύθοι, ρωτώντας εμένα έναν δεδηλωμένο άθεο, η απάντηση είναι ότι όλες οι θρησκείες Σουμεριακή, Χετταϊκή, Ολυμπιακή, Ρωμαϊκή, Σκανδιναβική, Βουδισμός, Χριστιανισμός, Μωαμεθανισμός κ.α. είναι σκέτοι μύθοι περιτυλιγμένοι με φιλοσοφικό και τελετουργικό "χρυσόχαρτο" για τον σκοπό της χειραγώγησης των μαζών στο άρμα της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας αλλά και την διατήρηση της σταθερότητας του κοινωνικού ιστού, σε γενικότερη βάση.

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικιένια

χα..χα...χα...χα..χ.α..

Ναι βρε ήρθε η αγαπημένη του νονού!!!!

και κατ' επέκταση ... νονά σου!!!!!

Για να δούμε τι δώρο θα σου φέρει!!!
Αν έχεις μακρύ μαλλί, κόφτο γιατί ξεμαλλιάζεται εύκολα!!!! χα..χα..

---
Τούλα-Τσούλα!!!
Τούλα-Τσούλα!!!
Τούλα-Τσούλα!!!

Μα, γιατί, δεν μπορώ να συγκρατήσω τους γέλωτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα μήπως πρέπει να το κάνω ανάρτηση!!

"Σιωπηλή Κραυγή" ακούς!!!!!

Μα δεν αντέχω άλλο.

Και η πλάκα είναι ότι αντί να την πάρουν με τα λεμόνια κάθονται και της συμπαραστέκονται ....

χα..χα..χα..χα..

Δεν μπορώ άλλο.
Έχει πονέσει και το στομάχι από το γέλιο. Πόσο να αντέξει κι αυτό. Έχει ένα όριο.
Δεν είναι κατασκευασμένο για τέτοιο ξεκάρδισμα!!!!!!
χα.. χα..

IonnKorr είπε...

Φυσικένια (2)

Όσο για το ραντεβού μας με την Σιωπηλή Κραυγή ... της το ξεκαθάρισα!!!
(μπες στα σχόλια της ανάρτησης της Ηούς και θα καταλάβεις)

Μιας και δεν αντέχει ta Mojitos, θα κεράσω χαμομηλάκι, με τίλιο ξεροσφύρι, για να κάνουμε κεφάλι!!!!

Μα δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Έλα λοιπόν...
Παλιότερα έκανα παρέα κυρίως με άντρες... οι φίλες μου ήταν πολύ λίγες, τρόπον τινά δυσκολευόμουν να συνεννοηθώ μαζί τους.
Με τους άντρες γενικώς τα πήγαινα καλύτερα...
Το τι έχουν ακούσει όμως τα αυτάκια μου από τα γλυκά μου φιλαράκια... ουουουου! Διδακτορικό παίρνω στο αντρικό καμάκι και τις αντρικές συζητήσεις (που αν ξέρανε οι γυναίκες τι περιγράφουνε οι άντρες για τις ερωτικές τους περιπτύξεις... θα τους κυνηγούσαν με την τηγάνα τις γιαπωνέζας-μαύρης του νονού!!!)

Λοιπόν οι άντρες τις... θέλετε τις Τούλες και δεν τις... θέλετε! Θέλετε η Τούλα να είναι εύκολη και ασυγκράτητη και σεξομανής... μόνο για σας... τον ένα και το μοναδικό εραστή. Και θέλετε να νιώθετε πως κάνετε παιχνίδι, πως η πρωτοβουλία ουσιαστικά σας ανήκει. Μια χαρά μπαίνετε ενίοτε και στο ρόλο του θηράματος αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σας κρατάτε το ρόλο του μεγάλου κυνηγού. Αν συναισθανθείτε πως δεν έχετε το πάνω χέρι, μπλοκάρετε. Και μόνο το γεγονός πως μια τέτοια γυναίκα έχει εμπειρία στους άντρες και αναπόφευκτα θα κάνει συγκρίσεις, είναι ανασταλτικός παράγοντας για πάρα πολλούς. Οι άντρες, τουλάχιστον οι πιο πολλοί, φοβούνται τη σύγκριση που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι... και μη μου πεις όχι! Τόσα χρόνια ήταν καταδικασμένες οι γυναίκες στα δεσμά της Παρθενίας! Για ποιον λόγο λες;

Ας πάμε όμως στη συγκεκριμένη Τούλα. Προσωπικά αν ήμουν άντρας δε θα μου άρεσε να μου την πέφτει ένα ξελιγωμένο γατί με τη γλώσσα έξω που δε λογαριάζει πως συνοδεύω άλλη γυναίκα. Ξέρεις γιατί; Διότι αυτό το ξελιγωμένο γατί δεν θα είχε εμένα σα στόχο αλλά την άλλη γυναίκα. Περισσότερο δηλαδή την ενδιαφέρει να κατακτήσει τον σύντροφο της άλλης και όχι τον άνδρα αυτόν καθαυτόν. Για να αυτοεπιβεβαιωθεί φυσικά.
Αυτή, φίλε μου, δεν είναι η Λίλιθ. Δεν είναι ούτε η ΑΦροδίτη η θεά του έρωτα που στρέφει τα βέλη της πάνω σου για να σε κατακτήσει υπηρετώντας τη φύση της. Αυτή είναι η Ήρα που η ζηλοφθονία της την κάνει να κοπανιέται χάμω σαν το χταπόδι για να κλέψει τον άντρα μιας άλλης. Το κακό είναι πως οι θεατές το χτύπημα του χταποδιού το περνούν για ερωτισμό... κι εκεί κάπου έρχεται το μπέρδεμα...
Μπέρδεμα;
Ω, ναι!
Δε γράφω άλλο... για την ώρα!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Βρε, δεν αισχύνεσαι καθόλου; Μα καθόλου μιλάμε; Βρε τόσα στριπτιζάδικα, έχει γεμίσει η Αθήνα, στο ξένο μπλόκι πήγες να βρεις γκόμενα λυσσάρα;

Α πα πα πα πα πα πα!!!!!

kariatida62 είπε...

@Φυσικιένια μου γειά σου! Κοριτσάρα μου δεν ήξερα ότι σε βαφτίσανε και δεν σου έφερα ούτε ένα βοτσαλάκι...νιώθω άσχημα και για τ'ότι δεν ήμουν στα βαφτίσια σου,αλλά και που δεν προετοιμάστηκα ως...νονά να σου φέρω το δώρο μου(φωτογραφίες)
Τι ακούω? Τούλες-Σούλες και τα etsetera τους...δεν καταλαβαίνω τίποτα! Σιγά-σιγά θα προσαρμοστώ!
Πάντως απο την τελευταία ανάλυσή σου για το θέμα τύπου γυναικών που ελκύονται τ'αγοράκια(μικρά-μεγάλα και μεγαλύτερα) συμφωνώ απόλυτα!
Μπράβο Φυσικένια μου διακρίνω την πείρα σου και χαίρομαι που είσαι βαφτιστήρα ...μας!:)

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικιένια

Νομίζω ότι το "βαθύ νόημα" στο θέμα της Σούλας-Τσούλας δεν το έπιασες.

Ίσως, επειδή, έχεις αναπτυγμένο το συναίσθημα της γυναικείας αλληλεγγύης και δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα.

Λοιπόν, ας έρθουμε στην περίπτωση της Σιωπηλής Κραυγής.
1) Έχει λοιπόν μια κολλητή, που λένε Σούλα-Τσούλα, σωστά?
2) Ωραία, βγαίνει με τον άντρα της να χορέψουνε και παίρνει και την κολλητή της που την ξέρει (δεν την ξέρει?)
3) Η Σούλα-Τσούλα κολλάει του άντρα της. Όμορφα.

Λοιπόν οι λύσεις είναι τρείς (και μόνον τρεις):
1) Δίνει πασαπόρτι του άντρα της που ανέχεται, μπροστά της, να χαριεντίζεται με την φίλη της!
2) Πιάνει από το μαλλί την κολλητή και την πετάει (φαλακρή πλέον) έξω από το μαγαζί (και κυρίως από την ζωή της)!
3) Αν είναι καλτ και προχώ άτομο,
τους παίρνει και τους δύο στο σπίτι, παραγγέλνοντας ταυτόχρονα, 12 ούζα 12 από την κοντινή κάβα!

Πάντως, σε καμιά περίπτωση, δεν βγαίνει κλαίγοντας στο Διαδίκτυο κλαψουρίζοντας
- είμαι μόνη μου,
- δεν μπορώ άλλο,
- βοηθήστε με,
- συντρέξτε με,
- κατανοήστε με,
- ελάτε να κλάψουμε παρέα όλοι μαζί
και κλάψ
και κλάψ
και κλάψ

Μα είναι δυνατόν??

Και βγαίνουν μετά και διάφορες bloggερίνες και αντί να την πετροβολήσουνε ομαδικά, συν-κλαίνε μαζί της!!!!!

Πόσο να αντέξει κανείς????????????

Και εμφανίζομαι, εγώ, να δώσω λύση στην κατάσταση, να θυσιαστώ και να πάρω εγώ την Σούλα-Τσούλα και να σώσω την Σιωπηλή Κραυγή από το μαρτύριο

και τότε εσυ

αντί να επαινέσεις το θάρρος μου, την αυτοθυσία μου, τον αλτρουισμό μου που θυσιάζομαι για να σώσω αυτή την δυστυχισμένη ψυχή από το αδιέξοδο

με βρίζεις κι από πάνω!!!!!!!

Γυναικεία Παράνοια????

Να, το άλλο θέμα για ανάρτηση!!!!!

"Ο ήρως IonnKorr σώζει την Σιωπηλή Κραυγή από τα νύχια της Σούλας-Τσούλας, παρά τον ανηλεή λιθοβολισμό της Φυσικιένιας"

χα.. χα..

---
Ίαμε

Αυτό το Μελβάκι, από το τότε που το βάφτισες, έγινε χειρότερο .... και από σένα!!!
Ρε, μήπως το κόλλησες Ιαματικίτιδα.
Τόσο βρίσιμο που μου ρίχνει καθημερινά ... μόνο στο blog σου τόχω δει, λέμε!!!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Kαλέ, πότε σε έβρισα και δεν το πήρα είδηση; Εγώ θεομπαίχτη σε έλεγα μόνο κι από χτες το 'κοψα κι αυτό!
Κύριε ελέησον!!!!!!!!
Μα ελέησον κύριε τους απολωλότας...
Βάι βάι βάι!!!

(βρε μανία καταδίωξης σε καταδιώκει;)

χαχαχαχα!!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Aλλά απορία ψάλτου βήξ! Τούτο μόνον λέγω και αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά να ατενίζει τον καυτό ήλιο του μεσημεριού!
Σματς! Μπερμπάντη αλητόγερε!
(τώρα σ' έβρισα!)

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικιένια

χα..χα..
χάσαμε την ψυχραιμία μας και βρίζουμε ανοιχτά τώρα!!!!!!!!!!!!

Για την ταμπακιέρα, όμως, που σου ανέλυσα λεπτομερώς, σχόλιο δεν είδα. Κουβέντα! Όταν έχω δίκιο ούτε μία αναγνώριση! Μη δεις καμιά μικρο ζαβολιά, αμέσως στην καταγγελία!!!!

Όσο για το βρίσιμο, ας όψεται ο νονός που σε βάφτισε!!!!!

Με τέτοιο νονό τι άλλο να περιμένει κανείς από σένα!!!!!!!!!!!!!!

χα..χα..

IonnKorr είπε...

Καλά ρε Καρύατις

Αν ήξερες ότι είχες βαφτιστήρα (διαμέσου του Ίαμου) βοτσαλάκι θα της έφερνες????????

Πωπω, τι νονά και συ!!!!!!!

Να μου πεις, όμως, τέτοια πούναι και μια κοτρώνα να της έφερνες λίγο της πέφτει!!!!

χα..χα..χα

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Γιατί, εσύ σχολίασες την αντροψυχανάλυση που κοπίασα τόσο να κάνω;

χαχαχα!!!!

Σοβαρά τώρα, δε θα ήθελα να σχολιάσω αυτά που γράφει κάποιος άλλος στο δικό του μπλογκ αν δεν είναι κι εκείνος παρόν.
Αυτό που εκεί πολύ ευγενικά προσπάθησα να της πω είναι να κρατήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα μακριά απ' την οικογένειά της. Τι άλλο, να αρχίσω να βρίζω κι εκεί; Ε, δεν έχω τέτοιο θάρρος!

Ξέρεις, ούσα έφηβη, πήγαινα για καμάκι με τον πρώτο μου ξάδελφο. Αυτός καμάκωνε δηλαδή κι εγώ από κοντά, όλο και κανέναν αδελφοξάδελφο είχανε οι γκόμενες! Μια χαρά περνούσαμε!

Αυτός λοιπόν στα 23 του (ως γνήσιος βλαξ) παντρεύτηκε με ένα απ' τα θηράματά του την Μ. Μια χαρά τα πήγαιναν, έκαναν κι ένα παιδί, αγκαλίτσες, φιλάκια, αγαπούλες όλα καλά!
Ώσπου ήρθε η Τούλα!!! Και έλεγα της Μ., βρε κοπέλα μου, η γυναίκα είναι λυσσασμένη, θα στον φάει! Εμπιστοσύνη εκείνη στον εαυτό της και στον άντρα της βουνό!!! Ώσπου της τον έφαγε στην κυριολεξία. Και τώρα έμεινε μόνος του με το π...λί στο χέρι γιατί δεν της βγαίνανε της Τούλας όπως τα 'χε λογαριάσει και βρήκε έναν πιο φραγκάτο βλάκα να πορευτεί στη ζωή!!!

Αλλά εσύ βρε πρόεδρε, τις ει; Προστάτης των πτωχών, αδυνάτων και κατατρεγμένων; Ο καθένας λέει τον πόνο του όπως τον βιώνει... μπας σε καλό σου!

Σματς!!! Παλιόγερε!

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικένια

Σωστά τα λες

Έτσι είναι. Άμα μια γυναίκα έχει μια φίλη που την εμπιστεύεται και δεν βλέπει τι γίνεται γύρω της, σωστά τα παθαίνει.

Τώρα εγώ, σαν πρόεδρος, πρέπει να δώσω λύση σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα blogs και ειδικά τις bloggers που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σωστά?

Αλλιώς, τι πρόεδρος θάμαι???

Θα μου φάει την θέση κάποιος άλλος, αν αδρανώ!

Άρα, λοιπόν, ορθώς έπραξα.

Οπότε "ποίον το πρόβλημα?"

χα..χα..

kariatida62 είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω τι λέτε για την Κραυγή κάτι ψιλοπιάνω αλλά δεν έχω ακόμη μπροστά μου όλο το σενάριο...
Το μόνο που βλέπω είναι ότι η βαφτιστήρα σ'εχει βάλει στην γωνία και σε πυροβολεί(κάτι της θυμίζεις Ιωνα και ξεσπά επάνω σου)τόσο πολύ που ξέχασε να με χαιρετήσει...
Τέλος πάντων έρχομαι σε σένα Ιωνα.
θάθελα να σου κάνω μια απλή ερώτηση.
Εσύ ζηλεύεις μόνο όταν είσαι ερωτευμένος? Εχεις δοκιμαστεί τώρα που μεγάλωσες και ωρίμασες? Και πόσο σου έχει δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστείς?
Όσον αφορά τον Ιαματικό, επειδή μου έκανες πολλές αναφορές για το τι έκανε όλο τον καιρό που έλειπα θα σου πω τούτο και θέλω να με πιστέψεις!!!
Δεν τον ζηλεύω!Τον ερωτεύομαι κάθε τόσο και περισσότερο...γιατί παραμένει ίδιος όπως τον γνώρισα! Όπως τον αγάπησα...αφού τον αγάπησα έτσι μόνο έτσι θα μου αρέσει. Τι νόημα θάχει πια για μένα αν καταφέρω να τον μεταλλάξω? Κανένα ενδιαφέρον πια δεν θάχει! Πρόσεξε τι σου λέω,δεν τον χάνω τον έχω δικό μου! Όμως δεν προσπαθώ να τον αλλάξω!
Αχ θέλει πολύ δουλειά για να νικήσεις αυτή την ύπουλη θεά την ζήλεια! Και στο λέω εγώ που γεννήθηκα μ'όλες τις χάρες της! Μ'έφτυσε η κακιά μοίρα(έτσι την βλέπω εγώ) στην κούνια μου και πορεύτηκα στην ζωή μου έχοντας το φαρμάκι της μέσα μου...είναι ότι το χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο, είτε γυναίκα είναι είτε άντρας! Όμως τώρα μπορώ να το καυχηθώ την νίκησα την που..να!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Καρυάτιδα χαίρε!

Μα πότε τον πυροβόλησα καλέ! Δύο φιλιά του έστειλα και δεν τα σχολίασε κανείς! Ουφ!

Στέλνω και τρίτο να τριτώσει το κακό...
σμουτς!!!!

Ευχαριστίες!

(χαχαχα)

kariatida62 είπε...

Άρχισαν πάλι τα τρελλά της google???
Ωχ πόσο με κουράζουν αυτά....τα ξέχασα τόσο καιρό εκεί κάτω!
Ιωνα θέλω να μου απαντήσεις στο ερώτημά μου! Θέλω επιτέλους μια φορά έστω ν'αφήσεις ένα παραθυράκι ανοικτό του Ιωνα, γιατί πάντα το έχεις ερμητικά κλειστό!
Έχεις άψογο κοντρολ! Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος!'Όλοι μας (λίγο-πολύ)ανοιγόμαστε και αφήνουμε κάτι ευκολοδιάβαστο της ψυχής μας!
Εσύ όμως παρ'ότι έχεις αποκαλύψει το πρόσωπό σου στο προφίλ σου δεν έχεις επιτρέψει το παραμικρό να διαρρεύσει! Θέλει μεγάλη πειθαρχία και αυτοέλεγχο για να το πετύχει αυτό ένας blogger! Τόσο καιρό που σε ξέρω τίποτα τελικώς δεν έχω μάθει για σένα...είσαι ο blogger που με φοβίζει περισσότερο απ'όλους!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Καρυάτιδα, δεν είναι ίσως εδώ να απαντήσει...
Αλλά είναι πολλά περισσότερα απ' όσα αφήνει να φανούν!
Κάθε που πας να τον εκμαιεύσεις, βάζει όριο μπροστά: Προσωπικά Δεδομένα(!) και κρύβεται πίσω απ' το γέλιο του!

Αλήθεια σου λέω, κρύβεται!
Και δεν έχει λόγους να κρυφτεί, ίσα ίσα θα 'πρεπε να επαίρεται για όσα κατέχει και δεν το κάνει.
Μάλιστα συχνά αυτοϋποβιβάζεται πράγμα που παραπάνω δείχνει άνθρωπο με αξία.

Να βρε πρόεδρε, για να μη λες πως μόνο σε βρίζω!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Α, και δεν τον λένε Ίωνα. Το IonnKorr σημαίνει ΧωρόΧρονος. Φαντάζομαι λογοπαίζει με το ονοματεπώνυμό του και την επιστημονική του ιδιότητα.

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Κοίτα εδώ:

http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82:IonnKorr

και θα καταλάβεις περισσότερα!
Φιλιά και καλώς όρισες!

IonnKorr είπε...

Βρε Καρυάτιδα

Τόσο καιρό που σε ξέρω τίποτα τελικώς δεν έχω μάθει για σένα...είσαι ο blogger που με φοβίζει περισσότερο απ'όλους!

Τώρα έδεσε η μαγιονέζα!!!
Δώσε Καρυάτιδα τροφή στο Μελβάκι, το συνωμοσιολογικό, να φέρει και τον Λιακόπουλο για περαιτέρω έρευνα.

Ρε Καρύατις, ήρθες βρε από την εξοχή για να με ψυχαναλύσεις???

Ολόκληρη ανάρτηση έγραψα και την περνάς στο ντούκου (καλά από δω και πέρα άμα ξαναδείτε εσείς κείμενο από μένα να μου γράψετε, μόνο τελείες άντε και κανένα σημείο στίξης (!, ?, @, # κλπ)

Ρε τόσα γράφω για την παλιά και σύγχρονη ζήλεια και συ εκεί, "ποιός είναι ο συγγραφέας".

Ρε, ζωγραφική είναι, που ο πίνακας αξίζει μόνον αν είναι του Νταλί και αν είναι πλαστός, πετάχτε τον στα σκουπίδια??????

Ανάρτηση είναι. Σχολιάστε την και αφήστε τον blogger στην ησυχία του.

~reflection~ είπε...

Ενα θα πω..
κι όποιος το καταλαβε, το καταλαβε..

Καποιοι ανθρωποι μοιαζουν πιστα τους Αγγέλους..
Οι Άγγελοι, θεϊκα πλάσματα εξιδανικευμενης μορφης και ιδιοσυγκρασίας, είναι ερμαφρόδιτοι...

Όσους γνωρίσετε με αυτα τα θεϊκα χαρακτηριστικά και ιδίως όταν ίπτανται στο ΧωροΧρόνο δεν περιορίζονται σε σύνορα... πατρίδες.... ιδεολογίες..
Συντηρούν το γιν και το γιανγκ μεσα τους...

Είναι το απόλυτο Πολυδιάστατο που το ίδιο το Συμπαν προβαλει σαν απόδειξη της επιρροής του σε μας...

Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεράνω συναισθηματων γηινης προσεγγισης..
Είναι θεϊκες προεκτάσεις...
Ολοκληρωνονται μεσα από αντιδιαμετρικά αντιθετες Υποστασεις..

Αυτοι οι άνθρωποι είναι το χαρισματικό Είδος που καταφερνει να επιβεβαιώνει την Ύπαρξη της στρεβλωσης του ΧωροΧρονου, που εξηγησε όσα συνεβησαν στο Διαδρομο, και συντηρούν τηνελπίδα ότι μπορούμε να Υψωθούμε κι εμεις στο δικό τους επιπεδο...

Ο τρόπος απροσδιόριστος... ίσως να εμπεριέχει τυχαίες επιλογές που δεν μπορούννα ταξινομηθούν επαρκώς σε μία επιστημονική λίστα...
και επισης, απαραιτητη προϋποθεση η συναναστροφή με Αυτες τις Αγγελικες Μορφες...

Όπου κι αν τις βρειτε μην τις αποχωρηστείτε..
αν και περιττό αυτο που λεω, γιατι είναι φύσει αδυνατο να μην προσκολληθεις πανω τους!....

Το μονο ερωτημα που εκκρεμει, είναι μήπως Αυτοι οι Ιδανικοί Άνθρωποι, πού και πού ζηλεύουν κάτι... κι αν Ναι.. τι μπορεί να είναι αυτο το ΚΑΤΙ....

φιλια.... σβησμενα με κρασί που ρεει στο μεταιχμιο... εκει που κινεισαι Ιωνα...

kariatida62 είπε...

@Φυσικένια:Ω και βέβαια κρύβεται! Κρύβεται άψογα! Εκείνο το γελάκι του, ναι, όλα τα αναχαιτίζει! Γι'αυτό και τον θαυμάζω...θέλει δύναμη μυαλού και ο κύριος ΧωροΧρόνος(όπως μου εξήγησες)τόχει! Τόχει γι'αυτό και ελκύει τους πάντες! Πολύ περισσότερο τις κυρίες, βέβαια!
Εγώ θέλω ένα εύκολο όνομα για να απευθύνομαι στον ίδιο..το Ιωνας μου είναι οικείο(ελληνικό)και μικρό...
φαντάζομαι ότι δεν τον ενοχλεί...
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Εσύ είσαι διακοπές ή θα φύγεις τον Αύγουστο, όπως οι μισοί Έλληνες?

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

Στο έχω ξαναπεί και προηγουμένως.
Γιατί επιμένεις σε κάτι που ξεφεύγει από τα όρια?

Η ανωνυμία του blogger είναι μια αναφαίρετη ιδιότητα.

Ο καθένας στο προφίλ του βάζει τα στοιχεία που θεωρεί ανακοινώσιμα.

Γιατί πρέπει με το ζόρι να τον αναγκάσεις να προσθέσει κι άλλα.

Όσο για το όνομα "ionnKorr", προφανώς, δεν το μονοπωλώ στο διαδίκτυο.

Πολλοί θα μπορούσαν να γράφουν με αυτό το παρωνύμιο, σε διαφορετικούς χώρους. Δεν είναι όλοι απαραίτητα εγώ.

Αυτή η διαδικτυακή εξόρυξη προσωπικών δεδομένων που επιχειρείς
αφενός δεν είναι ηθική
αφετέρου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους!!!!!!!!!

Δεν θέλω να επαναλάβουμε αυτήν την συζήτηση.
Ελπίζω να κατάλαβες.

kariatida62 είπε...

Ρε Ιωνα!!! Απο χθες σχολιάζω την ανάρτηση...σου είπα και για την ζήλεια πιο πάνω, δεν με διάβασες!
Σου γράφω ενδιαφέροντα σχόλια, διάβασε και λίγο πιο πάνω...

kariatida62 είπε...

Κάτσε βρε Ίωνα, μη θυμώνεις! Μας έχεις εντυπωσιάσει...και θέλουμε περισσότερα για σένα να μάθουμε!
Βεβαίως και η ανωνυμία του blogger είναι ιερή αλλά γυναίκες είμαστε,βρε φίλε, δεν αντέχουμε θέλουμε να σε γνωρίσουμε περισσότερο!
Τι φοβάσαι πια? Ποιον θέλεις τόσο πολύ πια να κρύψεις? Απο την μια μας δείχνεις πρόσωπο(γενναίος που θάλεγε και ο καλός μου) και απο την άλλη τόσο απόμακρος???
Το ποστ σου για άλλη μια φορά θα σου το πω υπέροχο...κάθισα και το διάβασα εχθες παρ'όλο που ήμουν πολύ κουρασμένη...

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Κατάλαβα.
Επ' ουδενί επιχείρησα αυτό που υπονοείς.

Ο ιστότοπος που παρέθεσα είναι συνδεδεμένος με το μπλογκ σου... τυχαία τον βρήκα απ' την αναζήτηση της Google. Αν δεν ήταν σε μέρος δημόσιο και προσβάσιμο σε όλους, δεν θα τον έβαζα.

Ούτε το όνομά σου θέλω να αποκαλύψεις ούτε το ζήτησα ποτέ.

Συγνώμη αν σε ενόχλησα, κινούμαι στα όρια εκείνου που εγώ θεωρώ αστείο... προφανώς άθελά μου ξεπέρασα το δικό σου όριο.

Καλό σου απόγευμα.

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Καρυάτιδα, ναι, θύμωσε...
Και πραγματικά έχω μείνει άφωνη με αυτό:

Αυτή η διαδικτυακή εξόρυξη προσωπικών δεδομένων που επιχειρείς
αφενός δεν είναι ηθική
αφετέρου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους!!!!!!!!!


O καθένας μπορεί να μπει στη σελίδα που παρέθεσα και να φτάσει στο μπλογκ. Δεν καταλαβαίνω ποια εξόρυξη προσωπικών δεδομένων επιχειρώ...

Τέλος πάντων. Τέλος...

kariatida62 είπε...

Πάλι γαμώτο μου παρεξήγηση προκάλεσα????!!!! Αν είναι δυνατόν!
Καλά βρε Ίωνα μη κάνεις έτσι, δεν το διαβασα καλά το link...δεν το είδα!
Σ'αγαπάμε έτσι χωρίς να ξέρουμε καλά-καλά τι ζωγράφος είσαι...χαχαχαχα! Γιατί ζωγράφος σίγουρα είσαι...άσημος ίσως προς το παρόν! Στην αρχή όλοι οι μεγάλοι ζωγράφοι άσημοι ξεκινούν...εγώ πάντως με την Φυσικένια, (να το θυμάσαι αυτό όταν γίνεις γνωστός), καταλάβαμε απο την πρώτη στιγμή την αξία σου! :)

IonnKorr είπε...

Βρε σεις

χα..χα..

θα με τρελάνετε

ένας απλός άνθρωπος είμαι

και λίγο χιουμορίστας

χα..χα..

τι άλλο θέλετε????????

IonnKorr είπε...

Καρυάτιδα

Σιγά την παρεξήγηση

τόσα λέμε εδώ μέσα

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

να μην σου πούμε δυο λέξεις

αμέσως αρπάζεσαι

χα.χ.α..

D.Angel είπε...

Καλά να πάθεις!
Για να μάθεις να μην βαριέσαι!
:p
χα χα χα
Φιλιά πολλά

IonnKorr είπε...

Βρε Αγγελίνα

Διαβάζεις κι όλας???
Γιατί τι έπαθες? Πως εξηγείται?

D.Angel είπε...

Ετυχε την ώρα που πέρασα να δω το τελευταίο σου σχόλιο στις 4:50
χα χα χα χα χα

IonnKorr είπε...

Αγγελίνα

α... είπα κι εγώ!

Ανησύχησα. λέω για να διαβάζει αυτή κάτι θα της έτυχε!!!

χα,.,χα..

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ιονν, περίμενα την οργίλη απάντησή σου στις τόσες κατηγορίες σε βάρος σου που απηύθυνα μέσα από τις απαντήσεις μου στα σχόλια στο Μπλόγκ μου. Εσύ όμως ατάραχος - έτσι τουλάχιστον δείχνεις.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι ή θέλεις να κερδίσεις τον τίτλο του διαθέτοντα Ολύμπια ψυχραιμία ή να ανακτήσεις τη θέση σου στον Παράδεισο παριστάνοντας τον μεγαλόκαρδο απέναντί μου. Αυτό όμως τσαντίζει εμένα και το όποιο όφελός σου θα είναι προσωρινό.
Άστραψε και βρόντηξε λοιπόν που να πάρει η ευχή. Τσάμπα σε κακολόγησα όλο το πρωί; Και έχω και μια απογραφή να τελειώσω. Άντε πια!!!

kariatida62 είπε...

Ίωνα λέμε..εμείς λέμε! Εσύ δεν λες! Τεχνηέντως και μ'ενα ακόμα γοητευτικό γελάκι σου ξεγλύστρισες κι'απο μένα και απο την Φυσικένια, που την πρόγκιξες....
Είσαι φοβερός! Φοβερός λέμε!
Εξακολουθώ να σε φοβάμαι...και να σε θαυμάζω!:)

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Αχ, βρε, άχ!

Το πήρα το σχόλιο στο μπλόγκι!

Δεν παρεξηγήθηκα, αλήθεια. Με πόνεσε όμως λιγάκι το σχόλιο, αλήθεια! Γιατί, αν ποτέ με γνωρίσεις θα το καταλάβεις, είμαι καλοπροαίρετη!

Αφού τόσο σ' ενοχλεί να μιλάμε για σένα, αν και νομίζω πως δε θα 'πρεπε, θα το σεβαστώ πάντως.

Να 'σαι καλά.

CsLaKoNaS είπε...

@IonnKorr

Όχι αλήθεια δεν είχα ιδέα για αυτήν την ιστορία. Δεν την ήξερα τη Λίλιθ και γενικά δεν έχω ψάξει τις διάφορες θρησκείες καθόλου.

Φιλία μεταξύ γυναικών δεν μπορεί να υπάρξει έτσι δηλαδή όπως ορίζεται η αντρική φιλία.

Η ζήλια και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι κάτι το απίστευτο. Για κάτι τέτοια χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι άντρας.

~reflection~ είπε...

Λακωνα, χαιρεσαι που είσαι άντρας...
και νομίζεις ότι ξεφυγες από τον Κυκλώνα της Ζηλειας?..
Ξερεις πόσο θανασιμα ζηλεύουν οι Γυναικες τους κολλητούς του φίλου τους?....

Και άντε..
εμεις μεταξύ μας ξέρουμε τους κανονες του παιχνιδιού..
Είναι στο γονίδιό μας...

Εσεις πως ανταποκρίνεστε στο Τρελο Σεναριο της Εξοντωσής σας όταν παραείστε κολλητοι με το έτερόν μας ήμισυ??...
καιαπλά θελουμε να σας βγάλουμε από τη μεση???
:-)))

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Αχ... δε μας βλέπω καθόλου καλά σήμερα... έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση...

IonnKorr είπε...

Χριστόφορε

χα..χα..

Θα μαζέψω υπογραφές να μην ξαναγράψεις άλλο.

Μα πόσο ν'αντέξουμε πια.

χα.χα.χα..

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Έχεις πλάκα!!
Γύρισες φορτσάτη.

χα..χα..

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

Σιγά μην παρεξηγηθούμε για τα ασήμαντα.

χα..χα..

IonnKorr είπε...

Λάκωνα

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για θρησκείες αλλά για μυθολογίες.

Όσο για ότι γράφεις για την γυναικεία λυκοφιλία ... ε ... οι γυναίκες τα ξέρουν καλύτερα!
χα..χα..

IonnKorr είπε...

Ποιήτρια

"Ο Κυκλώνα της Ζηλειας"?

Εμείς μεταξύ μας ξέρουμε τους κανονες του παιχνιδιού..

Είναι στο γονίδιό μας...


Τάπες όλα, χωρίς να μου αφήσεις περιθώριο σχολιασμού.
χα..χα..

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

σήμερα... έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Υ.Γ. Η νέα φωτό όλα, μα όλα, τα λεφτά!!!!!!!!

~reflection~ είπε...

Τσεπωσα το "χα χα" και περιμενω τον Λακωνα να απαντησει..

Θα ήθελα, στ'αληθεια, να μάθω το αντρικό σχεδιο Δρασης,
όταν η Γυναικα του Φιλου σας σάς βάλει στο μάτι και σας ζηλευει θανασιμα,
που παραείστε κολλητος του κολλητου.. ω κολλητε!!!...

IonnKorr είπε...

Ποιήτρια

Ο Λάκων έχει εργασίες τώρα. Μην τον απασχολείς.
Άντε, όλο Λάκωνα και Λάκωνα. Άμα πια. Μην τα πάρω τώρα και του απαγορεύσω την είσοδο στο βλογ.

Τ' ακούς Λάκων! Να μην ξανάρθεις άμα είναι να πιάνεις κουβέντα με την Κάκια. Να πας αλλού!! Άντε μην γίνουμε από δυό χωριά χωριάτες!!!

χα..χα..

CsLaKoNaS είπε...

@IonnKorr

Οκ πρόεδρε...όσο εσύ πετάς τα χα...χα.. εγώ μιλάω με την Κάκια μέσω mail...

πισώπλατες θα είναι η μαχαιριές...

από μένα...

...το τεκνό το Βρούτο!

IonnKorr είπε...

Ρε Λάκωνα

Όλο υπόγειες ιστορίες μου εμφανίζεις.

Πριν με την Ηώ!

Τώρα με την Κάκια!!

Τι γίνεται με σένα Βρούτε?????

Un par de neuronas... είπε...

Τρεις ημέρες με την ανάγνωση, ένα βάζο ασπιρίνης και φαγούρα στα μάτια είναι αυτό που μου έχει δώσει το κείμενό σου!

Δεν είμαι ζηλότυπη επειδή δεν έχω κανένα λόγο, αλλά αν είχα, θα τελειώσα την σχέση αμέσως!
Αλλά, όπως ο Cristobal λέει δεν ήταν αναγκαία μία διδακτορική διατριβή για να λες ότι οι γυναίκες ζηλεύουν, ή ίσως ναι; Θα ρωτήσω στο πανεπιστήμιο μου στον τομέα της Ανάλυσης και Ερμηνευτικές Μελέτες της ζήλιας των Γυναικών να είσαι Doctor en Ciencias Femeninas por la Universidad de Castellón ...

Τις καλύτερες ευχές μου επειδή μου άρεσε το κείμενο, πολύ.

Φιλιά και αγκαλιές με τη θερμότητα της Μεσογείου.

Besos, IonKorr (Juan Corazón)

IonnKorr είπε...

Α ρε Βερόνικα

χαράς το κουράγιο σου.

Που έκατσες και το διάβασες.

Μην ανυσυχείς όμως.

Από δω και πέρα θα βάζω μόνον δυο τελείες που και εύκολα διαβάζονται και γρήγορα.

Καλό βράδυ

ZouZouna είπε...

Ηρθα να δω ποιός με παίνεψε!και Χαίρω πολύ!
Που την θυμήθηκες την Λίλιθ!! Χρόνια είχαμε (σπίτι μας) να την αναφέρουμε (ως ιστορία και όνομα).

Ολο αυτό το κατεβατό, θεωρείς να το διαβάσει ο κοινός γυναικείος νούς και να το καταλάβει? Χμ... δεν ξέρω που θα γύρει η ζυγαριά!

Ολα είναι θέμα ισορροπίας για μένα!
Ελπίζω κάτι να τους μείνει γενικώς και αορίστως και συγνώμη κορίτσια κιόλας! Δεν θέλω να υποβιβάσω καμμία, αλλά δεν ξέρω τι θα πει ζήλεια! Α, ναι, είδα μια τσάντα προχθές, πέθανα!!! χα χα χα !

κι αυτόοοον, αυτόοοον τον αλτρουϊσμό, να τον προσέξεις!

ακου σε φοβούνται!!!!

Αξιος ψυχολόγος τους έβγαλες τα εσώψυχα και τις άφησες να ξεδιπλώνονται!!! χα χα χα !
σε παραδέχομαι !
Ξαναχάρηκα και καληνύχτα !

kariatida62 είπε...

Eγώ βρε ήρθα φορτσάτη ή εσείς όλοι έχετε αφηνιάσει!!! Ακόμα και το σοβαρό παιδί χαλάσατε και έχει αρχίσει τα mails με την ποιήτρια! Πάει η εργασία του στο άλλο level θα την ξεκινήσει πάλι! Έμπλεξε ο Λάκωνας με την Κάκια?! Τελειώσαμε όλοι!

Matriga είπε...

Ε!!! Δεν το πιστεύω!!!!
Έγραψα, ίσως, το μακροσκελέστερο μου σχόλιο ever και δεν δημοσιεύτηκε....
:(
Ας έχει βαριέμαι να ξαναγράφω!
Αφήνω μόνο ένα βίντεο που είχα βάλει και γελάω ήδη... γιατί χωρίς επεξήγηση θα σας φανεί άσχετο...

Who cares! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=RtId3-dCZWc

IonnKorr είπε...

Ζουζούνα

καλώς ήρθες

ο κοινός γυναικείος νούς

Ποιός είναι αυτός???

χα.. χα..

Η ιστορία αυτή, Ζουζούνα, δεν αφορά όλες τις γυναίκες. Έχει συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους.

Σημασία έχει το ρεζουμέ:
Για τις Γυναίκες η ζήλεια και ο έρωτας είναι αδιαχώριστες έννοιες. Πάνε πακέτο 2 σε 1.

- Αν δεν ζηλεύουν, δεν είναι ερωτευμένες.
- Και αν είναι ερωτευμένες, ζηλεύουν


Μόνο αυτό χρειάζεται, όλα τα υπόλοιπα είναι ρίγανη και λοιπά μπαχαρικά γιαν να γαρνίρουμε την ανάρτηση.

Καλό βράδυ. Χάρηκα για την επίσκεψη.

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Κι όμως είναι αλήθεια. Όπως το γράφεις.
Έμπλεξε ο Λάκωνας με την Κάκια.
Ναι, δυστυχώς, έτσι είναι.

Τώρα τι θα γίνει η εργασία του Λάκωνα.

Τι να κάνω? Δεν μπορώ να τον αφήσω έτσι. Φίλος είναι.
Ανεβαίνω στην Ουάσιγκτον να την τελειώσω εγώ!! (Είπαμε, είμαι αλτρουιστής)

Έτσι είναι η ζωή.
- Άλλος να διασκεδάζει με ποιήτριες και
- άλλος να λύνει τις μαθηματικές εξισώσεις!

IonnKorr είπε...

Μatriga

Άσε καλύτερα που δεν έβαλες την επεξήγηση.
χα..χα..

ZouZouna είπε...

Της εξαιρέσεως του κανόνος επαίρομαι!!!

Αναμφίβολα στόχοι υπήρξαν, ομοίως και σκοποί!

ευθύβολος πάντως !

IonnKorr είπε...

Ζουζούνα

σε βλέπω δυνατή.

Μου άρεσε και το στύλ σου στην Σιωπηλή Κραυγή.

Άφθαστη!!!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Ok, πάρε με, ωρέ, κόψε με φέτες, λαδολέμονο, ριγανίτσα, αλατοπίπερο... ό,τι τραβάει η ψυχή σου!

Άμα θες και βαλσάμωμα σε φορμόλη, θα κάτσω!

Δε ζηλεύω, δε ζηλεύω, δε ζηλεύω!

Κι ας λιώνω στα πατώματα...

Και να μην ακούω μπηχτές περικαλώ για τον κοινό γυναικείο νου, διότι τα παίρνω... κι ο κύριος πρόεδρος βεβαίως βεβαίως γνωρίζει καλώς τι γίνεται όταν τα παίρνω!

Επίσης έχω οδηγήσει μηχανή μεγάλου κυβισμού, έχω κάνει κόντρες με αυτοκίνητο στη Γαλιλαία και άλλα εξτρίμ παρόμοια αθλήματα!

Οκ, το ομολογώ, έκανα κι εγχείρηση αλλαγής φύλου αλλά ρε γμτ παρέλειψα να βάψω το μαλλί ξανθό και μπερδεύω τους πολλούς...

Σορυ, θα επανορθώσω...

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Χμμ.... η φωτογραφία βεβαίως δεν είναι δικιά μου... είναι της πρώτης ξαδέλφης της θείας της ανιψιάς της γυναίκας μου!
Δική μου θα βάλω όταν τελειώσει η ορμονοθεραπεία και απαλλαγώ απ' το μούσι...
χαχαχαχα

Matriga είπε...

Μην ανησυχείς και δεν θα σου έκανα το "μαγαζί" θερινό! χα χα
Ίσα ίσα που ήταν ποιοτική και μέσα στο θέμα. Ουδεμία σχέση με την ποιότητα του τραγουδιού είχε.
Α... και για να μην το ξεχάσω, αν υποψιαστώ ότι ζηλεύεις το μαύρο το γατί μου (να είναι καλά ο φίλτατος Χριστόφορος που μου το δάνεισε!) θα γίνω Τούρκος! ;)

Καλό σας βράδυ κύριε Πρόεδρε

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Matriga, ωραιότατο το άσμα αλλά γιατί βρε να θέλει εξήγηση;

χαχαχαχα

Δεν άκουσα, τι είπατε, ορίστε
Συγγνώμη κύριε, ποιός είστε;


χαχαχαχαχα


Όχι, όχι καλέ... άδω! Η συμφωνία συμφωνία...

Ορίστε το ράβω!

χαχαχαχα

CsLaKoNaS είπε...

108 Σχόλια !

"Το πιο in στέκι για ξεφάντωμα στην πόλη" έχει γίνει το blog σου Πρόεδρε. Ούτε το Jackson Hall στη Μηλιώνη (γνωστό στέκι του συντρόφου Σκυλάκου) τέτοια πέραση πια. Και η μέγιστη πλειοψηφία γυναίκες.

Τι διάολο μέλι έχεις;

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικένια


Δε ζηλεύω, δε ζηλεύω, δε ζηλεύω!

Κι ας λιώνω στα πατώματα...


Ρε τι γυναίκα είσαι βρε??

Πως από Μελβάκι ζαχαρένιο στην αρχή μας βγαίνεις τώρα μόρτισα, μάγκισα και αλήτισα????

Ρε τι μεταμορφώσεις είναι αυτές (τύφλα νάχει ο Οβίδιος!!).

κι ο κύριος πρόεδρος βεβαίως βεβαίως γνωρίζει καλώς τι γίνεται όταν τα παίρνω!
Αμ ...δεν γνωρίζω? Ψέμματα να πω.


παρέλειψα να βάψω το μαλλί ξανθό και μπερδεύω τους πολλούς
Σπόντες ...
Σπόντες ...
Σπόντες ...
Προς τα που άραγε(ς)???

IonnKorr είπε...

Matriga

Ίσα ίσα που ήταν ποιοτική και μέσα στο θέμα.

Εμ ... άμα ήταν έτσι ξαναγράψτην.
Τόσο πολύ βαριέσαι πια.

Δεν πιστεύω να κόλλησες Αγγελινίτιδα??

Υ.Γ. Καλά η Αγγελίνα τώρα βαριέται και να ανοίξει και το laptop.
Αν περάσει κάνας σκύλος και πατήσει το κουμπί έχει καλώς γιατί από μόνη της ...

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικένια, ασυγκράτητη

Δεν άκουσα, τι είπατε, ορίστε
Συγγνώμη κύριε, ποιός είστε;


Σαν βενζίνη είσαι, λέμε.
Μια σπίθα και αρπάζεις αμέσως!!!!!!!!!!

IonnKorr είπε...

Βρε Λάκωνα

με βάζεις σε σκέψεις

Jackson Hall στη Μηλιώνη (γνωστό στέκι του συντρόφου Σκυλάκου)

Τι εννοείς τεράστιε?????????

Εγώ, στο Jackson ήξερα ότι συναντιόνταν τα στελέχη της Ντόρας και συζητούσαν για το νέο κόμμα της.
Βέβαια από εκεί περνάει και όλη η Σάρα και Μάρα του Κολωνακίου.
Τι εννοείς όταν λες ότι είναι στέκι του Σκυλάκου ???????????
(Φαντάζομαι τον Αντώνη Σκυλλάκο του ΚΚΕ ότι εννοείς, προφανώς)

Ρε, συ, πολύ με προβληματίζεις????

- Αφ'ενός με την μπηχτή που πετάς τι υπονοείς πολιτικά??
- αφ'ετέρου πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω με τα Ελληνικά δρώμενα.

Ρε, είσαι σίγουρος πως κατοικείς στην Βασιγκτώνα και όχι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους????
(Γιατί και η Ηώς κάτι τέτοιο υποψιάζεται!!!!)

kariatida62 είπε...

@ΙοnnKorr@ CS:Όταν έλεγα εγώ ότι μια μέρα τον Λάκωνα θα τον δούμε σε υπουργικούς θώκους και επιτελικές καρέκλες, έτσι τόλεγα???
ΧαχαχαχαΧαχαχαχα!!! Το μόνο που σκάω είναι ότι τότε δεν θάμαι εδώ για να δικαιώσετε όλοι τις προβλέψεις μου...lol

kariatida62 είπε...

Ρε Ιοnn μου κάνει εντύπωση την απάντηση που έδωσες στο γυναικάκι σου ...δεν πρόσεξες και δεν σχολίασες καθόλου το επίθετο που χρησιμοποίησε! ΚΑΛΛΙΠΥΓΟΣ!!!
Δηλαδή γυναίκα με όμορφα οπίσθια!!!
Προσόντα ιδιαίτερα,που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα άνδρα!!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Μπρε, το Μελβάκι το ζαχαρένιο πού το είδατε να μου το δείξετε κι εμένα να πάψω ν' ανησυχώ?
Μπρε τι τραβώ η γυνή...

CsLaKoNaS είπε...

Το σύντροφο Σκυλλάκο τον έβλεπα συχνότατα στο Jackson Hall κατά τα φοιτητικά μου χρόνια και τις επισκέψεις μου στο Κολωνάκι.

Πάντως μπράβο, με πιάσατε! Δεν είμαι στην Ουασιγκτον, ούτε όμως στην Ιπποκράτους!!

Μπλογκάρω από τα γραφεία μας, Αχαρνών και Σουρμελή.

kariatida62 είπε...

@cs: Aστα τα τρελλά σου Λακωνάκο...σιγά μη πέρνανε εσένα χθεσινό ...κοτοπουλάκι στην Μεγάλη Στοά!!!
'Όχι ότι δεν σ'εχω ικανό να μπεις εκεί μέσα και να πάρεις και τα γαλόνια σου αλλά είσαι μικρός ακόμα...αργότερα-αργότερα!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Σε κράζουν!!! Και για να ξέρεις, η γλυκο-κερασο-ζουζούνα έκανε τις συστάσεις! Μη λες πάλι ότι φταίω εγώ!

http://trislaloun.blogspot.com/

ELENI είπε...

ΟΥΦ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ....ΦΙΛΑΚΙ!!
ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Πόσο αργότερα δηλαδής, να πατήσει το παιδί τα -ήντα να του ταιριάζει και το ζιβάγκο?

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Άντε βρε τυχερέ, θα το πάρεις πάλι το μπανάκι σου!!!!!!
χα χα χα

IonnKorr είπε...

Βρε Καρύατις

Για το αστείο με το Gip, σου έχω εξηγήσεις στο blog του Χριστόφορου.

Για το αστείο του Jackson Hall ναι αιφνιδιάστηκα με τις γνώσεις του Λάκωνα.
χα..χα..

IonnKorr είπε...

Καρύατις (περί της Ηούς)

Η Ηώς είναι γυναικάρα.
Η Ηώς είναι καλλίπυγος
Η Ηώς είναι αγγελόμορφη.

Κράτησα το τελευταίο.
Έτερον (σχόλιον) ουδέν.

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικένια

Λάθος. Λάθος. Λάθος.
Μελβάκι ζαχαρένιο δεν υπάρχει.
Η Φυσικένια με το νέο της look το έσβησε ανεπιστρεπτί!

Υ.Γ. Όσο σκέφτομαι τι θα πάθαινε ο Ίαμος που ανυποψίαστος πήγαινε, ο δυστυχής, να δαγκώσει ανυπεράσπιστο, ζαχαρένιο κορασίδιον!!!!!!!!!!!!!!!

χα..χα..χα..

IonnKorr είπε...

Βρε Λάκωνα

χα..χα..
Μην το πάρεις στραβά τα περί ΠΑΣΟΚ.
Σε βλέπω ικανό όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, να το διαλύσεις και να ιδρύσεις άλλο!!
χα..χα..

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Μμμμ.... καλύτερα μπαίνεις στο συγκεκριμένο ποστ... Να συμπαρασταθείς και στο άλλο το παλληκάρι που έχει μπλέξει στο κλουβί με τις τρελές!! χαχα

δήμητρα♥♥♥q είπε...

http://trislaloun.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html

Νταξ.... ξέχασα!

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

Καλά μπήκα στο blog της Ζουζούνας και της Νερένιας και σε βρήκα να με διαβάλλεις !!!!!!!!!!!!!!!
χα..χα..

Καλά εσένα σε έχω ικανή να με δυσφημίσεις σε όλο το Internet!!!
χα..χα..

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Το μπλογκ είναι ΚΑΙ δικό μου! Α!
Και δε σε διέβαλα ποτέ! Εκτός κι άμα θυμώνεις όταν σε λένε παλληκάρι!

IonnKorr είπε...

Ωραία Ελένη

Νάσαι, καλά βρε ψυχή που με θυμάσαι και στις διακοπές.

Μπήκα στο blog σου και οι φωτό σου είναι εκπληκτικές (και του περιβάλλοντος και ιδίως οι δικές σου)

Φαντάζομαι ότι από όπου περνάς γίνεται πανικός!!!!

Τώρα πας και στην Μύκονο προβλέπω να κάνεις το νησί μπουρλότο!!

Νάσαι καλά, κουκλάρα, και να περνάς καλά.

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικιένια

Συμμετέχεις και συ σ'αυτό το blog???
Που να το ξέρω??

Ρε, εσύ είσαι πολύ μαγκίτισα!!!!
Καλά, πως, εμείς σε είδαμε απροστάτευτο κοράσιο ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω.

χα..χα..

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Γιατί, χαρά μου, πιάσαμε το δούλεμα;
Επεξήγηση περικαλώ.

Όπως και για τον ισχυρισμό πως το νέο λουκ έσβησε το Μελβάκι το ζαχαρένιο!

Ξέρεις εσύ:
Προς φυσικένια 1, 2, 3... κλπ!

CsLaKoNaS είπε...

@IonnKorr

Όχι καθόλου δε με πρόσβαλλες με το σχόλιό σου.

Όταν θα μεγαλώσω θα γίνω Πάγκαλος!

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικένια

Στην αρχή το look ήταν "ανυπεράσπιστο"

Μετά λίγο-λίγο:
- κάτι προχωρημένα που πέταγες
- κατι η νέα φωτό
- κατι οι κόντρες με μηχανές στην Γαλιλαία
- κάτι οι διάλογοι με τις Ζουζούνες

σαν Αμαζόνα με δόρυ και ξίφος αρχίζω να σε βλέπω!!!!!!!!!!
χα..χα..

IonnKorr είπε...

Λάκωνα

Εγώ, πάντως, θα σε ψηφίζω.

Ακόμα και στο ΚΚΕ να σε δω, με την Παπαρήγα στα αριστερά, και την Κανέλλη δεξιά, να πίνεις καφέ, στο Jackson, στο ίδιο τραπέζι με τον Τσίπρα!!!

kariatida62 είπε...

Οι απαντήσεις δόθηκαν στο ξένο σπίτι που διάλεξες να μου τα σούρεις...
Δεν ψηφίζω Λάκωνα, γιατί αν δεν αλλάξει ο εκλογικός νόμος δεν θα πάω να ξαναψηφίσω! Ευχαρίστως θα προσφερόμουν εθελόντρια στον προεκλογικό του αγώνα,θα τον βοηθούσα μ'όλη την ψυχή μου, μα ποτέ δεν θα γραφόμουν στο κόμμα του!lol
To παραπάνω που σου γράφω δεν σου θυμίζει τα γκάλοπ που δείχνουν ότι το πρώτο κόμμα καταποντίζεται αλλά καταλληλότερος πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Πρόεδρος του καταποντισμένου κόμματος????lol

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Διόρθωση: Μηχανή οδηγούσα στην Ελλάδα. Στη Γαλιλαία κόντρες έκανα με το αυτοκίνητο του... πεθερού μου! Ένα VW GOLF με έναν τύπο που ισχυριζόταν πως οι γυναίκες παίρνουν δίπλωμα μόνο για να οδηγούν σε ίσιο δρόμο προς τα εμπρός!!! Χαχαχα! Η πλάκα είναι πως όταν είδε το αυτοκίνητο νόμιζε πως οδηγούσε ο άντρας μου! Να έβλεπες τη φάτσα του όταν διαπίστωσε ποιος ήταν ο οδηγός!!! Αχ, να την έβλεπες μόνο! Και μόνο που το σκέφτομαι... άσε...

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Και το καρφί για την Αμαζόνα, ΚΑΝΩ πως δεν το είδα!...

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Η προσφορά σου πάντως είναι συγκινητική. Εγώ αν ήμουν Λάκωνας θα σου έστελνα τριαντάφυλλα και θα κέρναγα ποτό στο Jackson στο Κολωνάκι!!!!!!!!!!!!!

IonnKorr είπε...

Βρε Φυσικένια

Κανέναν καρφί! Δεν το είπα με κακή έννοια.

Απλά είναι ένας όρος που χαρακτηρίζει το τωρινό σου προφίλ σε σχέση με το αρχικό.

Αλλά έχω μια τρομερή απορία.
"Εσύ μια φυσικός! Πως βρέθηκες στην Παλαιστίνη και παντρεύτηκες Παλαιστίνιο?????????"

kariatida62 είπε...

@Φυσικένια: Mην του πεις, μην του πεις! Ο κουτσομπόλης όλα θέλει να τα μαθαίνει και για τον ίδιο δεν αφήνει τίποτα να διαρρεύσει....
Σε μένα να τα πεις Φυσικένια, όχι στον Πρόεδρο!

IonnKorr είπε...

Καλά ρε Κάρυ

Γιατί δεν αφήνεις την Φυσικένια να μιλήσει. Ξέρεις πόσοι έχουν αυτήν την απορία??

Σου λέει κοπέλλα, ωραία, φυσικός, μηχανόβια, ξύπνια, αεράτη

πως και δεν βρέθηκε σε όλη την Ελλάδα (10.000.000 χωρίς τους μετανάστες) ένα καλό παιδί να την παντρευτεί και αναγκάστηκε να ρισκάρει την ζωή της, να πάει στην Παλαιστίνη και να πολεμήσει τον Benjamin Netanyahu για να βρει σύζυγο???

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Kάρυ, άκου και μιλιά στον πρόεδρο!

Λοιπόν ωραία όλα αυτά που λέει ο Ιονν αλλά τα δείγματα ελλήνων που είχα δεν ήταν και τα καλύτερα! Μιλάω για δείγματα, όχι δείγμα!
Κομματάκι το άργησα και το πτυχίο, μ' είχε φάει η αλητεία και κάτι άλλα... που σκιαγράφησα στον νονό και μάλλον δεν τα έχει πιστέψει+6... τον γνώρισα στο αναγνωστήριο της Νομικής... Ποια, εγώ με δικηγόρο! Αλλά δε φταίω... ασθενής η σαρξ η ριμάδα! Κάτι μάτια γαλαζοπράσινα, κόλαση! Ψηλός, μελαχρινός... να τον πιεις στο ποτήρι. Κολλήσαμε με τη μία. Αυτοκόλλητοι! Αφού όταν μας βλέπανε λέγανε, ήρθε το "πακέτο"!
Θέλαμε να μείνουμε εδώ αλλά δεν είχε υπηκοότητα και δε μπορούσε να ασκήσει επάγγελμα κι έτσι πήγαμε κάτω. Στο Ισραήλ, στην περιοχή της Γαλιλαίας. Βασικά και στο φεγγάρι να μου έλεγε θα πήγαινα.

Μείναμε δύο χρόνια κι εγώ ξεκίνησα να σπουδάζω το μεγάλο μου μεράκι σε μια Σχολή Καλών Τεχνών... Ωραία χρόνια ρε Κάρυ. Αλήθεια σου το λέω...
Είχα πιάσει και δουλειά ως σκηνογράφος στην τοπική σκηνή θεάτρου για παιδιά στη Ζεφάτ. Αλλά...

http://3littlecharmingquarks.blogspot.com/2010/06/blog-post_08.html

Είμαι και ψιλοαναρχόμουτρο συν τοις άλλοις! Αντάρτης που λέει κι ο μπαμπάς... Δεν μου κάθισε το Ισραήλ. Εδώ που τα λέμε κανένα μέρος του κόσμου δε μου κάθεται... Από παντού θέλω να φεύγω...

Tώρα γιατί τα γράφω αυτά εδώ... ο Θεός κι η ψυχή μου...

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Bασικά, αυτό το ποστ ήθελα να βάλω αλλά τέλος πάντων... καλά ταίριαξε και το άλλο!

http://3littlecharmingquarks.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

IonnKorr είπε...

Ρε Φυσικένια

Ρε εσύ είσαι "βίος και πολιτεία" που λέμε!!!

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

Γράφεις:
"αλλά τα δείγματα Ελλήνων που είχα δεν ήταν και τα καλύτερα!

Ναι είχα ήδη αποφοιτήσει, εγώ, την εποχή που αναφέρεσαι, από το Φυσικό.

Δεν ξέρω αν αυτή είναι μια σημαντική υποσημείωση στο βιογραφικό σου αλλά το διευκρινίζω για να μην νομίζουν οι αναγνώστες ότι ενώ ήμουν και εγώ στην σχολή "τα δείγματα Ελλήνων δεν ήταν και τα καλύτερα" και με πάρει και μένα η μπάλα!!!

kariatida62 είπε...

Tι λες βρε Φυσικένια!! Μελαχροινός με γαλαζοπράσινα μάτια!!! Υψιστε Θεέ!!!
Εμ την μαντήλα, την μαντήλα την μαυρόασπρη στο λαιμό δεν την φορούσε??? Καλά ε...την σκάρωσα την εικόνα του!!!
Τρελλαίνομαι!!!! Ποιο Φεγγάρι και στο Κρόνο θάλεγα εγώ και σ'άλλον γαλαξία!
Αλλα και συ ε???ζόρικο μελαχροινό αγριμάκι τον τύλιξες τον μικρό Αραφάτ!
Και δεν μου λες βρε αναρχόμουτρο..με τα πεθερικά τα μουσουλμάνικα πώς τα πήγες, γυναίκα πράμα εσύ???
Τώρα θα μπω εκεί που με στέλνεις...φαντάζομαι ότι τέτοιες ιστορίες θάχεις εκεί!
Πω, πω άναψες την φαντασία μου τώρα!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Άμα θες απαντάς... Σε ποιο πανεπιστήμιο σπούδασες;

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης.

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Αχ, Κάρυ δε λέω τετοια... Αλλά ήταν πολύ καλοί άνθρωποι! Ειλικρινά. Καλυτεροι απόπολλούς που συνάντησα εδώ. Άσε, βιβλίο γραφω και δε λέω άλλα γιατί είπα ήδη αρκετά!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Εγώ Καποδιστριακό Αθήνας... Ντάξει κορίτσια, μπορείτε να εξακολουθήσετε να του έχετε εμπιστοσύνη! (λέμε τώρα...) χαχα

IonnKorr είπε...

Βρε Καρύατις

Θα παντρευόσουν βρε και συ Παλαιστίνιο?????

Βρε Θα πεθάνει από το κακό του ο Ίαμος!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε καλά σε λέω εγώ τρελλοπαντιέρα!
Έβαλες και υπογραφή.

IonnKorr είπε...

Ρε Φυσικιένια

Προς στιγμήν με πανικόβαλλες!

Λέω χαθήκαμε!
Πάει το ίματζ μας που τόσο καιρό στο βλογ επιμελώς καλλιεργούμε.

Γιατί, σου λέει ο καθείς (και με το δίκιο του δηλαδή):
Για να καταλήξει αυτό το κακόμοιρο το κορίτσι, το αναρχόμουτρο!, να την "πέσει" στην Νομική και μάλιστα σε Άραβα, φαντάσου τι σκαρταδούρα είχε η Φυσική Σχολή.

Αλλά αφού διευκρινίστηκε ότι μιλάμε για διαφορετικά Πανεπιστήμια ωραία, συνήλθα!!!!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

βασικά ήθελα απ' την αρχή να το πω... πεθαίνω για Μαχαιρίτσα...

IonnKorr είπε...

Εμ δεν τόπες

Και ετοιμαζόμουνα να αλλάξω το άσμα!

kariatida62 είπε...

@ Bρε Φυσικένια, στα λινκ σου διάβασα τις πιο ολοκληρωμένες αναφορές για το Παλαιστινιακό και γενικά το Μεσανατολικό....
Ρε τι εμπειρίες έχεις....μ'εντυπωσίασες βρε Μελβάκι Φυσικένιο!
Να κάνεις κι'άλλες αναρτήσεις σχετικές!
Θέλω σε παρακαλώ να μιλήσεις για τις γυναίκες της Παλαιστίνης,τις σχέσεις τους με την οικογένεια και πώς σ'αντιμετώπισαν εσένα Ελληνίδα μεν, Δυτική και Χριστιανή δε!
Πω,πω τώρα σ'ήθελα κοντά μου, εδώ δίπλα μου εγώ να ρωτώ και συ να μου εξηγείς, να μου διηγείσαι..!
Για πες τώρα και κάτι άλλο: Ρατσισμό αντιμετωπίζει περισσότερο ο Αλής σου εδώ στην Ελλάδα, απ'ότι εσύ ίσως αντιμετώπισες στην χώρα του?

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Ήρεμα βρε:
Πω,πω τώρα σ'ήθελα κοντά μου, εδώ δίπλα μου εγώ να ρωτώ και συ να μου εξηγείς, να μου διηγείσαι..!

τι ενθουσιασμός είναι αυτός???

Έτσι δεν έκανες ούτε όταν γνώρισες τον Ίαμο!!!!

χα..χα..

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Όχι, μπορεί επειδή έχει το χαρακτήρα που έχει, τον αγαπάνε εδώ. Κυρίως οι γυναίκες!
χαχα

Βασικά στα μέρη του αντιμετώπισε περισσότερο ρατσισμό... λογικό δεν είναι; παλαιστίνιος στο κράτος του Ισραήλ!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Βασικά να σου βάλω κάτι φωτό από κάτι ξαδελφούλες του Αλί, να σου βγουν τα μάτια έξω! Μιλάμε για Θεές ορισμένες, δεν το συζητώ. Γι' αυτό τις κουκουλώνουνε οι κομπλεξικοί... τέλος πάντων!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Κάρυ, έλα να τον παρακάμψουμε να του το κάνουμε το Μπόγκι παλαιστίνη!!! χαχαχα

kariatida62 είπε...

Εγώ βρε Ιωνα δεν θα παντρευόμουν Παλαιστήνιο? Βρε είσαι με τα καλά σου??? Βρε αν ακόμα δεν μ'έχεις δει πάνω σε καράβι ανθρωπιστικής βοήθειας είναι γιατί δεν έχω καμμιά επαφή με ανθρώπους αυτού του χώρου..κάτσε όμως να συνταξιοδοτηθώ και θα σου πω εγώ που θα με ψάχνεις...
Και τον Ιαμο βρε γιατί νομίζεις ότι τον ερωτεύτηκα??? Γιατί είναι μαυριδερός!!!
Ενας ΟΜΑΡ ΣΑΡΙΦ του διαδικτύου, είναι!
Η πλάκα είναι ότι όσο γούσταρα απο μικρή τους μελαχροινούς, παντρεύτηκα καστανόξανθο!!!
Τι να πω η άμοιρη πάντα έκανα πράγματα διαφορετικά απ'αυτά που σχεδίαζα!

IonnKorr είπε...

Φυσικιένια

Αυτά βλέπω και ανησυχώ.

Γίνονται προσπάθειες να γίνει το blog φιλο-Παλαιστινιακο!!!!!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Πρόεδρε, άμα θες άλλαξε το άσμα! Έβαλα Τερμίτες στο δικό μου το σπίτι και τους ακούω στο φουλ!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Κάρυ, αν έρθεις ποτέ δώθε, η φυσικός με τρία παιδιά και άντρα παλαιστίνιο, είναι μία σε ολόκληρο το νησί. Μη σου πω και στις Κυκλάδες. Βγες στο Μπατσί, ρώτα πού είναι το μαγαζί του Αλί και θα τον βρεις σούμπιτο!
Θα σε φερει φανταζομαι!!!

IonnKorr είπε...

Ρε Κάρυ

Με ξαφνιάζεις!!!!!!!!!!!!!

kariatida62 είπε...

Στο Μπατσί είστε??? Θάρθω να σας βρω, όποτε ο Κυκλαδίτικος αέρας με ξαναφέρει στο νησί των προγόνων μου!

Καλά Πρόεδρε μου φαίνεται τελικώς ότι εγώ ξέρω πιο πολλά πράγματα για σένα, απ'ότι καμώνεσαι ότι γνωρίζεις για μένα!

IonnKorr είπε...

Κάρυ

αμ ... αυτήν την πλευρά του εαυτού σου δεν την είχες δείξει.

kariatida62 είπε...

Ποια εννοείς την αγωνιστική??? Την διάθεσή μου να υπερασπίζομαι πάντα τον αδύναμο και αδικημένο???
Μα τι στο καλό...τενοντίτιδα έπαθα την άνοιξη για να γράφω για Καραισκάκηδες και Κολοκοτρώνηδες, για Βελουχιώτηδες και βάλε...εσύ δηλαδή πώς μ'είχες στο μυαλό σου???
Ν'ασχολούμαι με συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλάστικής ή να κόβω βόλτες στα μαγαζιά της Παραλιακής???
Ιησούς Χριστός και 12 Απόστολοι!

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Σε είχα για πατριώτισσα

δεν ήξερα ότι νοιάζεσαι και για τους άλλους λαούς!!

kariatida62 είπε...

Ο καλός ο πατριώτης ο γνήσιος πατριώτης νοιάζεται για όλους τους λαούς και την ειρήνη στον κόσμο όλο!!!
Αχ πού είναι το Αστέρι μου, να σου θυμίσει τα στερεότυπα(ανάρτησή του) ταμπελίτσες που βάζετε στους ανθρώπους, μόλις τολμήσουν ν'εκφράσουν ακόμα και τα αυτονόητα...

δήμητρα♥♥♥q είπε...

171 σχόλια; Ε, δεν είμαστε καλά! Πρόεδρε θέλω ποσοστά!!!

Βρε Κάρυ, σε ψάχνω, πού είσαι;
Μήπως να συχνάζαμε και λίγο σπίτι μας; (Λέω τώρα...)

Λοιπόν, όχι, δε μένω Μπατσί... Χώρα θα με βρεις! Με το έτερον ήμισυ του πακέτου πια βρισκόμαστε σπανίως...

Α, και για τις αναρτήσεις που έλεγες για την Παλαιστίνη... Παίζεται να κατέβω κάτω και να με πακετάρουν στο Τελ Αβίβ και να με στείλουν πίσω!
χαχαχα

(Αλλά στο τέλος όλοι με καταγωγή απ' την Άνδρο βρισκόμαστε! Τι κακό κι αυτό... εγώ προσπαθώ να γλιτώσω και με κυνηγάνε οι άτιμοι!)

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Α, ξέχασα... η μικρούλα είναι καλύτερα, έχει λιγότερο πυρετό σήμερα!
Έκλεισα κι άλλο ένα τρίωρο ύπνου... μια χαρά, ποιος με πιάνει!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Κι εγώ μη νομίζεις, κάνω διάγνωση και παίρνω το γιατρό για την αγωγή! Αφού βρίσκω και τα ακροαστικά με το στηθοσκόπιο του πιεσόμετρου του πατέρα μου!

Άντε βρε νονέ, αχρείαστος να 'σαι!

(τώρα αυτό στο μπλόγκ του νονού έπρεπε να το γράψω, αλλά αφού είμαι εδώ...)

kariatida62 είπε...

@ Φυσικένια: Kαλά μη σε νοιάζει, το σπίτι του Ιωνα σαν δικό σου να το αισθάνεσαι...εμείς πια έχουμε αφήσει το κλειδί στην εξώπορτα, για να μη χτυπάμε συνέχεια το κουδούνι και τον εκνευρίζουμε και μπαινοβγαίνει ο ένας στον άλλο, σπίτια διερχομένων έχουν γίνει...
Του Ιωνα το σπίτι,βέβαια έχει πολλά ανοίγματα, διαμπερές, και το προτιμούμε όλοι!:)

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Περί αυτού δε σχολιάζω γιατί θα τα πάρει στο κρανίο και θα μου λέει για ανήθικα και τέτοια κι εγώ είμαι κι ευαίσθητο παιδί...
Ντάξει, έχω και το ξίφος, δε λέω... αλλά τι να σου κάνει κι αυτό άμα βαράει στα τυφλά...

διαμπερές, ε;
χαχαχα...

πάω να βρω φωτο για την ανάρτηση... άντε που το σπιτάκι μου με βλέπει μια στις τόσες πια!

IonnKorr είπε...

Κάρυ

Ο καλός ο πατριώτης ο γνήσιος πατριώτης νοιάζεται για όλους τους λαούς και την ειρήνη στον κόσμο όλο!!!

Αυτός βρε Κάρυ δεν λέγεται πατριώτης λέγεται διεθνιστής. Πρόσεχε την ορολογία μην μας μπερδεύεις.

IonnKorr είπε...

Bρε Φυσικιένια

Α, ξέχασα... η μικρούλα είναι καλύτερα, έχει λιγότερο πυρετό σήμερα!
Έκλεισα κι άλλο ένα τρίωρο ύπνου... μια χαρά, ποιος με πιάνει!


μούκανες το μαγαζί μαιευτήριο!!!
χα..χα..

IonnKorr είπε...

Κάρυ

μη σε νοιάζει, το σπίτι του Ιωνα σαν δικό σου να το αισθάνεσαι...εμείς πια έχουμε αφήσει το κλειδί στην εξώπορτα, για να μη χτυπάμε συνέχεια το κουδούνι και τον εκνευρίζουμε και μπαινοβγαίνει ο ένας στον άλλο, σπίτια διερχομένων έχουν γίνει...


Εντάξει να περνάτε αλλά μη φέρετε και το κρεββάτι σας και κάνουμε το μαγαζί "ξενώνα διερχόμενων bloggers"!!!!!!!!!!!!!!!
χα..χα...

IonnKorr είπε...

Φυσικιένια

Ντάξει, έχω και το ξίφος, δε λέω

Βρε Φυς αυτό δεν είναι ξίφος, σάρισσα Μακεδονική φέρνει λέμε!!!!!!!

χα..χα..

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Παιδιατρική κλινική!
Είπαμε να μην μπερδεύουμε τις ορολογίες.
Πάντως το ότι παντρεύτηκα τον Αλί δεν έχει να κάνει με τις ανθρωπιστικές μου ανησυχίες... κι εβραίος να 'ταν και μαύρος, και κινέζος... το ίδιο θα ήταν!
Γιατί όχι; Αν δεν είχα κατέβει κάτω δε θα ζούσα όλα όσα έζησα και θα ήμουν λιγότερο σοφή. Θα'χα λιγότερο ζήσει...

Menia είπε...

νομίζω πως δεν διάβασα πως οι άγγελοι, για να την τιμωρήσουν, σκότωσαν τα παιδιά της και από τότε βγήκε ο "μπόνους" μύθος πως επιτίθεται σε νεογνά. Τα ονόματα δε των αγγέλων δεν τα θυμάμαι.
Όσο για την ζήλεια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα πω εγώ.

IonnKorr είπε...

Φυς

Ξέρεις ότι εγώ δεν κολλάω σε καμιά προκατάληψη.

Μπράβο σου, χίλια μπράβο σου που είχες το σθένος, και την μαγκιά, να παντρευτείς έναν Άραβα (και μάλιστα Παλαιστίνιο), σπάζοντας κάθε καθωσπρεπική γελοιότητα, κάθε στνόμυαλη μικροαστική αντίληψη κάθε όριο ραπίζοντας στην κυριολεξία κάθε νοοτροπία του κατεστημένου.

Βέβαια, είχες πάρει ένα μεγάλο ρίσκο γιατί ξέρω γυναίκες (πρώην φοιτήτριες) που παντρεύτηκαν Άραβες και βρέθηκαν π.χ. στην Ιορδανία κλεισμένες σε αρχοντικό σπίτι, με μαντήλες και φερεντζέδες, και μια δεύτερη ή και τρίτη γυναίκα συν-σύζυγο του άντρα τους, που τους ξεκαθάρισε, εκ των υστέρων, ότι εδώ στην Αραβία αυτά είναι τα έθιμα και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς γιατί διαφορετικά το περιβάλλον θα τον θεωρεί γυναικόδουλο!!!!

Αλλά στην δική σου περίπτωση όλα εξελίχθηκαν καλά, από ότι κατάλαβα οπότε έχεις κέρδος τις φοβερές εμπειρίες του ρίσκου χωρίς να υποστείς ταυτόχρονα και τις δραματικές συνέπειες.

Βέβαια, το μέγιστο ποσοστό των ανθρώπων παραμένει ξενοφοβικό και το σχετικό κουτσομπολιό στο νησί που ζεις θα είναι αναπόφευκτο αλλά για μια τέτοια γυναίκα ("αναρχόμουτρο" και σαρισσοφόρα) σαν και σένα μάλλον ελάχιστη σημασία θα έχει και μαγκιά σου.

IonnKorr είπε...

Μένια

Ναι, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του μύθου, πάμπολλες θάλεγα.

Εγώ ακολούθησα μία που φάνηκε ότι προσεγγίζει περισσότερο το θέμα της "γυναικείας ζήλειας".

Μένια, σε υπερ-ευχαριστώ που έκανες σχόλιο πάνω στο θέμα της ανάρτησης γιατί από ότι είδες είσαι η μόνη

Νάσαι καλά.

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Αυτό το Φυς μ' αρέσει...

Έχεις δίκιο... τελικά αν δεν ήταν άθεος φαντάζομαι πως δε θα τον παντρευόμουν. Όπως επίσης πως με τίποτα δε θα παρέμενα η 2η, 3η κλπ. γυναίκα κανενός!

Πήρα ρίσκο, ναι, πάντα παίρνω ρίσκα!

ღ oneiremataღ είπε...

ΠΑΝΈΜΟΡΦΟ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!!!! σε καθηλώνει μέχρι την τελευταία λέξη...κι όσο για τη ζήλεια...

*ήξερα ότι ήταν κάτι που το είχα μέσα μου από παλιά, αλλά τόσο παλιά?...ότι το κληρονόμησα απ' την πρωτόπλαστες προγόνους μου?...πού να πάει ο νους μου????!!!!!!!

*και ζήλεια μου όπως το λέει και το τραγουδάκι:
"Ζήλεια μου, ζήλεια μου
με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή
μίλα μου, μίλα μου
μα φύγε όταν έρθει εκείνος να με βρει
ζήλεια μου, ζήλεια μου
σαν την αγάπη είσαι τόσο δυνατή"
...να μην υποστηρίξω κι εγώ τα γυναικεία προτερήματά μου????!!!!

...σ΄ευχαριστώ IonnKorr που είσαι fbφίλος μου και συνblogger μου!!!!!!

ZouZouna είπε...

καλησπέρα, ευχαριστώ, για τα καλά λόγια. Αλλά σταμάτα να με παινεύεις. Φτάνει. Θα σου την πέσει το ακροατήριο...

ναι ναι ναι εγώ ήμουν η που σε "σύστηνα" στο καφέ. Μόνο εγώ θα μπορούσα να θυμάμαι τα μισά απο όσα έπρεπε να πω.!! κλασσικά.

Ναι πες, της Φυσ, ότι δεν έχει δει και όλο τον αρσενικό πληθυσμό, στο Πανεπ, για να κρίνει!!! ποιές χρονιές? γιατί ειναι και μικρομπουμπού?

Και μελαχροινούς με πρασινογάλαζα μάτια έχουμε στην Κρήτη και μιλάνε κι ελληνικά, δεν θέλουμε μεθερμήνευση... χα χα χα!!!
Παίδαρους, όχι αστεία! και με πιστόλες, ΝΑ, (με το συμπάθιο) να μην ζηλεύουν οι Παλαιστίνιοι!

Και δεν την ήξερα απο πριν ως ζαχαρένια, αλλά έχω γράψει τόσα πολλά για τις γυναίκες και τις μηχανές....., για τις γυναίκες που παντρεύονται αλλόθρησκους, που ... δεν ξέρω πως θα μ' αντέξει...
χα χα χα χα!!!!

Εχω άποψη, τι να κάνω... !

... και για τον κοινό γυναικείο νου!!!! καλή μου Φυσ! χα χα χα !

IonnKorr είπε...

Ζαχ Φυς

Ναι, πήρες τεράστιο ρίσκο αλλά τέλος καλό, όλα καλά!!!!!

Υ.Γ. Σ'άρεσε το "Φυς" αλλά το "Ζαχ Φυς" δεν παίζεται!!!!!!!!!!

χα..χα..

kariatida62 είπε...

Iωνα τι ζόρι τραβάς με την λέξη "πατριώτης"???
Αφού αγαπώ τον τόπο μου πώς να μην αγαπώ τον κόσμο όλο???
Η πατρίδα μου μια κουκιδίτσα όμορφη πάνω στη γη δίδαξε πρώτη τον διεθνισμό!
Αλληλένδετες λέξεις για μένα είναι "πατριώτης-διεθνιστής"
Άλλες διαστάσεις δίνω εγώ στις λέξεις άλλες εσύ! Πρέπει να γίνεις επαρκώς ασαφής για να με καταλάβεις τελικώς!

Και στο διαμπερές σπίτι σου ότι θέλω θα κουβαλήσω, ακόμα και τον Ιαματικό πάνω στο κρεββάτι...χαχαχαχα!

IonnKorr είπε...

Ονειρο-γυναίκα

Πολύ μου άρεσε ο αυτο-προσδιορισμός σου:

Είμαι πεισματαρα, ανεξαρτητη, εκδηλωτικη, ευαισθητη, παρορμητικη, καλλιτεχνικη φυση μου αρεσει να δημιουργω, παρακολουθω blogs για να ενημερωνομαι αλλα κι επειδη μ΄αρεσει να διαβαζω ωραιες σκεψεις αλλων ομορφα διατυπωμενες!

Θέλω να πιστεύω ότι αυτό τόγραψες εννοώντας ότι σου αρέσει να διαβάζεις τις δικές μου σκέψεις που όντως είναι ωραίες και όμορφα διατυπωμένες. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
χα..χα..
----
Ναι ρε γαμώτο αυτό το τραγούδι που λες ήθελα να βάλω, αρχικά:
"Ζήλεια μου, ζήλεια μου"
αλλά κάπου ξεχάστηκα!

Σε αυχαριστώ που πέρασες

IonnKorr είπε...

Βρε Καρύατις

δεν διαφωνώ με το πιστεύω σου αλλά με την διασαφήνιση της ορολογίας της λέξης "πατριώτης"

Δες λοιπόν το παρακάτω σε αφορά.

IonnKorr είπε...

Προς όλες τις σχολιάστριες

Βρε κορίτσια

Η παρουσία σας στο βλογ με τιμά.

Αλλά έλεος!!!!

Ελάτε μόνες !!!!!!!!!!!!!!!!

Μην μου κουβαλάτε κρεββάτια, ανάκλιντρα, καναπέδες, καρέκλες, τα μωρά σας, τα πιάτα σας για πλύσιμο
χα..χ.α..

Βρε, εσείς, θα μου καταντήσετε το μαγαζί "αναπαυτήριο διερχομένων γυναικών μετά υπηρεσιών οικιακής αποφόρτισης"!!!

Καλά, προσεχώς, θα ανοίξω και τμήματα κόμμωσης, μασσάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, παιδότοπο, βρεφότοπο και παράρτημα Hondos ώστε να έχετε όλες τις δέουσες εξυπηρετήσεις.

Έρχεστε που έρχεστε, να κάνετε και τις δουλειές σας, μην πάει χαμένος ο χρόνος σας!!!!!!!!

χα..χα..

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Ωρέ ΧωρόΧρονε, βάλε ένα chat να κάνουμε δουλειά μας... Σα να είμαι σε αμφιθέατρο οικιακό αισθάνομαι!

χαχαχα

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Ζουζούνα... κλασικά υπερισχύει η Ανδριώτικη καταγωγή... ως πότε θα με κυνηγάτε ωρέ! Δε θέλω! χαχαχα

Και λίγα λόγια για τους σύντεκνους τους κρητικούς γιατί το επίθετό μου κρητικό είναι, ωρε, και κείθε κρατάει η σκούφια μου!!!

(Τι νομίζετε το τσαμπουνάω το ωρέ όλη την ώρα!!!)

Kατά τ' άλλα... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
χαχαχα

IonnKorr είπε...

Βρε Ζουζούνα Κερασένια

(Σου άρεσε το κερασένια ... ε??

Θα σε παινεύω, βρε, και ας μου την πέσει όλο το μαγαζί !!!!!!!!

Βρε αυτήν την Φυς πως την ανέχεστε

εκεί μέσα??????????

Ρε γαμώτο, βαρέως το φέρω ως Έλλην και ως Φυσικός και ως Άθεος που υπανδρεύθη Παλαιστίνιο.

Χάθηκαν, γαμώτο, τόσοι "ντόπιοι" άντρες, Φυσικοί, Άθεοι, Αναρχικοί, Αναρχοαυτόνομοι, αναρχομούρηδες και ταυτόχρονα ωραιομάτηδες, ώστε να επιλέξει έναν "εισαγόμενο" ???????

kariatida62 είπε...

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Καλά εσένα σε βλέπω να παθαίνεις μεγάλη ζημιά!
Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα πηγαίνεις σούπερ-μάρκετ και στο καλάθι σου θα αγοράσεις τις μπλε(για την νύχτα) με τα φτερά!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Με τόσο γυναικομάνι εδώ μέσα,στο τέλος θα μεταλλαχθείς!!!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Τι να σου πω βρε χωρόχρονε, αν είχαν διασταυρωθεί νωρίτερα οι δρόμοι μας δε θα έκανες τώρα αυτή τη συζητηση με την Κερασένια...

χαχαχα

IonnKorr είπε...

Φυσικένια

Βρε, Φυς, θα πέσει η Κρήτη να σε πλακώσει!!!!!!!!!!!

- Από την μια:
Και λίγα λόγια για τους σύντεκνους τους Kρητικούς γιατί το επίθετό μου κρητικό είναι, ωρε, και κείθε κρατάει η σκούφια μου!!!

- και από την άλλη γάμος με Παλαιστίνιο!!

Βρε το δηλώνω ευθαρσώς:

Αν ήμουν Κρητικός θα είχα βγεί, με γιαταγάνια και κουμπούρια, και θα "σ'έσφαζα στο γόνατο" για την προσβολή στο ηρωϊκό νησί !!!!!!!!!

Βρε, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Βενιζέλου (...και του Μητσοτάκη μετά από μερικές χιλιάδες χρόνια).

χαχαχχαχαχαχα

kariatida62 είπε...

Τι λες βρε Φυσικένια-Ζαχαρένια??? Κοίτα τον λίγο καλύτερα...
Εσύ γεννιόσουν κι'αυτός έπαιρνε πτυχίο! Πώς θα διασταυρώνονταν οι δρόμοι σας????
Αυτός προυπήρχε του Ερεχθείου μου...

δήμητρα♥♥♥q είπε...

@Καρυ χαχαχαχα!!!!! Λέω ΑΝ...

@Ίονν μένω εμβρόντητη! άφωνη! Ξερή!

Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις την κρατούσα θεωρία καταγωγής τον Φιλισταίων απ' τους Κρήτες Μινωίτες οι οποίοι είχαν εκδιωχθεί απ' την Κρήτη και οι οποίοι ανήκαν στους λαούς της Θαλάσσης;
Αφού το ξέρεις, είμαι σίγουρη!

Μα τι είναι αυτό με σας, να μην επιχειρίσει κανείς σύσφιξη διμερών σχέσεων, αμέσως πέφτετε να τον φάτε!

IonnKorr είπε...

Βρε Κάρυ

Βρε συ τι μου λες τώρα????

Λες να πάθω τέτοια δουλειά!!!!??????

Να κουβαλώ:
# καλλυντικά από τον Hondos
# κουζινικά από το supermarket
# μωρουδικά

- Μα τι τα θέλετε όλα αυτά κύριε
- Να, έχω ένα blog και κάνω τα ψώνια τους για να μπορούν σχολιάζουν οι bloggerίνες ανενόχλητες !!!!!

Δεν θα το αντέξω!!!!!

χα..χα...

χα..χα..χα..

Θα προσλάβω, βρε, συνεργάτισες και θα λύσω το πρόβλημα της "γυναικείας εργατικής απασχόλησης"!!!!

χα..χα..

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 208   Νεότερο› Νεότερο»